Idag har jag lega, hela dan. Jag har inte orka, orka kliva upp, orka varit vaken.
Fredrik kom hem vid 18 tiden, låg med mig en stund i sängen och höll om mig tills jag somnat igen. Vaknade vid 20 tiden igen, klev upp och gjorde middag. Annars blir det köttbullar och makaroner om Fredrik ska göra mat, och det var ingen av oss sugen på.
Efter maten kollade vi på film, och jag målade garderobslåderna till Elises rum. Sen somna jag igen, bara jag la mig på soffan.
Jag har fått ny medicin för nacke och rygg, som gör mig extremt trött.
Med dessa tabletter ska man inte vara speciellt aktiv, man orkar inte heller för den delen, så ska man inte köra bil heller, tydligen. Värdelöst. Men de stillar den värsta smärtan iallafall.
Över till lite annat, någe skojigare än att jag inte mår bra alla dar i veckan. I helgen ska vi till stugan i Fågelsjö. Egentligen var det tänkt att vi bara skulle åka och vara där över lördagen, eftersom halva släkten är där så vi får ingen plats att sova på. Men...så kom jag på en smart idé! Vi äger ingen husvagn, men en stor bil har vi iallafall. Så ikväll fällde vi baksätet, och imorgon ska jag lägga in en madrass och lite täcken, det blir alltså en sleep-over in the car. Jag tror det blir mysigt. Fredrik såg lite skeptisk ut, men man måsta ju prova innan man säger bu eller bä. Och det handlar bara om en natt.
Men nu ska jag slå igen mina blå, innan ögonen går i kors igen. Jag är trött och har ont, dessutom har jag sån extrem huvudvärk. Tack för mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sista veckan hemma, sista veckan för att vara uppe länge och gå upp senare än vanligt.
Sen får jag göra precis som alla andra, jag får kliva upp tidigt och komma hem på eftermiddagen. Men jag klagar inte, det ska bli skönt att få en vanlig vardag igen. Dock har jag bara varit arbetslös i ca tre veckor, så det har inte gått någon längre period precis.
Nu ska jag sätta mig i "skol-bänken" igen, tro det eller ej. Jag ska bli truckförare.
Jag måste säga att det känns otroligt bra. Jag är ganska mån över vad jag vill göra, och vad jag ska göra i framtiden. Jag vill ha ett jobb, en heltids anställning, jag vill trivas med det jag gör, tjäna pengar. Dock trivs jag som målare, men jag skulle vilja testa något nytt. Så nu gör jag det här. Det gäller att inte ligga på latsidan.
Iallafall så måste jag nog börja vända tillbaka på dygnet igen, helst nyss. Fredrik väcker alltid mig innan han åker vid 07.30, men jag ligger alltid kvar och slumrar minst 1,5 timme, ibland 2 timmar. Så det känns som en pina att jag nästa vecka ska behöva kliva upp 06.30.
Jag är så morgontrött att det knappt går att beskriva. Och sur, jätte sur.
Nu tänkte jag tacka för mig, så ska jag försöka somna in.

Likes

Comments

Nu ska jag prova, igen. Jag misslyckas ofta med att blogga, men nu tänkte jag sparka mig själv i röva.
Jag heter Elin, jag är 22 år gammal (ung). Jobbar och är utbildad målare. Hemma i Harmånger lever jag tillsammans med Fredrik, våran hund Spruffs och varannan vecka är Elise hemma.
Vi bor i ett hus, ett hus som är 95kvm och garage på nästan 130kvm, som vi köpte i mars. Huset var då i väldigt dåligt skick, och nu håller vi på hel-renoverar. Vi har kommit en bra bit på vägen, men vi är långt ifrån klar. Och där kommer bloggandet in, vi har valt en ganska speciell stil och inredning, då vi är två stycken som brinner för 50-60tal och rockabilly. De personer som varit in till oss, tycker att vi ska skaffa ett instagram konto, där vi hela tiden uppdaterar våran idé och "design", men jag tyckte att instagram inte var lika skojigt som en blogg. Därför tar jag detta konto till det. Inredning. Självklart kommer även våran vanliga vardag komma in i många inlägg, och säkert en massa andra grejer. Men jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt över vår renovering och inredning. Det är även kul för oss att ha som "minne", om bloggen finns kvar så pass längen så att säga.
Med det tackar jag för mig ikväll, inatt. Så återkommer jag snart, för någe roligare en än "presentation".

Likes

Comments