Hallådär!
Har inte haft så mycket att skriva om det senaste dagarna då det inte direkt hänt något speciellt intressant i början av veckan. Har mest bara hängt med lova och gjort samma saker vi brukar, alltså suttit och snackat och träffat människor. Har inte heller några speciellt intressanta planer för resten av veckan men we will see.. kanske dyker upp något kul. Hoppas ni får en fortsatt bra onsdag.

Byxor|bikbok

Top|bikbok

Skor|nelly

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hello there! Kom precis hem från Falkenberg som jag befunnit mig i under helgen. Kevin och jag åkte dit i fredags och bara chillade och på lördagen var vi på kräftfestival. Det var kul men musiken på kräftfestivalen var mindre rolig så vi blev inte kvar superlänge.
Idag har vi bara tagit det lugnt och åkte hem igen under eftermiddagen. Har inte kunnat uppdatera bloggen någonting nu under helgen pågrund av att jag inte haft något internet, avskyr när surfen tar slut i början på månaden och så får man gå runt i nästan en hel månad utan det :/ Menmen nu är jag på g igen. Hoppas ni haft en fin helg och att ni får en bra start på veckan imorgon!

Likes

Comments

Godkväll era sköna bönor! Är så trött nu efter bravaderna igår kväll och under hela dagen idag.. igår satt jag och lova och myste på balkongen hemma hos henne och åkte sedan in till stan igen och träffade lite folk. Idag har vi varit på fo&o's uppträdande här i Borås. (Blev en aning mer starstrucked och kär en väntat hehe) Sedan avslutade vi kvällen med ett bad med frukt och smält choklad och nu ligger vi i sängen nybadade i en nybäddad säng. Godnatt på er!

Likes

Comments

Hello!
Vaknade av mitt alarm vid 11 idag eftersom jag hade tid hos tandläkaren vid kvart i 12. Fick bedövning där så har känt mig helt skev i typ 2 timmar nu, känner verkligen ingenting i min mun. Utöver tandläkaren så har jag och Lova suttit ute lite i solen och planerat inför våran Spanien resa i augusti. Vi är verkligen så taggade att vi typ planerat allting in i minsta detalj men så blir det väl när man har en sol vecka med sin bästavän framför sig.
Ha en fin onsdag!

Bilder från Spanien som får en att längta ännu mer🌴🌴

Likes

Comments

Hej! Nu har jag äntligen startat upp min blogg igen efter ett år (ish) borta från den. Jag tänkte att jag kan börja med att dela med mig av lite bilder med minnen från detta året och även beskriva mig själv lite så ni som inte vet någonting om mig får en inblick i vad jag är för människa och vad jag sysslar med om dagarna. Jag håller på att utbilda mig till frisör så kommer förmodligen att dela med mig en del av olika jobb jag gör med hår osv, jag fotograferas även en del och har precis kommit med i en seriös agentur så nu kan jag (äntligen!!) på riktigt kalla mig själv för modell, utöver det så är jag en människa som tycker om att hitta på saker med mina vänner och pojkvän, är sjukt rastlös och tycker inte o  att bara sitta hemma.  Hursomhelst hoppas jag att ni kanske kommer vilja fortsätta ta del utav mitt väldigt intressanta liv och här har ni lite bilder med minnen, here u go!

Några sköna bilder från min hippie födelsedagsfest.

Från en jättemysig dag med mina brudar

London with my man

Några bilder från allmänt roliga moments med min allra best friend

Från en rolig fotografering med David, ig: @davidmarquez.se

​Parisresa med lillasyster och far.

Likes

Comments