Header

Fick igårkväll upp ögonen för Silvana Imam. Tror jag är lite frälst? Hon är helt galen. Naturkraft passar verkligen in på henne. Aldrig sett så mycket energi på scenen. Alla låtar kändes som peptalks. Längtar efter att få dra på ett par grymma hörlurar, penslar och färg för att sen måla hela natten. Ja. Längtar så till måndag.​ Jag har sagt att jag ska börja Konstskola va? ;-)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ett tag sen sist, men tänkte försöka bli bättre på att slänga upp inlägg. Nästa vecka är sista veckan på jobbet och sedan slänger jag mig in i ett nytt kapitel av mitt liv - konstskola. Låter så fint på något sett, att man ska börja på konstskola. Pirrar i magen bara jag tänker på det. Tänkte att ni skulle få följa min resa här. Det kommer absolut inte bli "min resa genom konstskolan"-blogg. Blankt nej. Men kommer försöka publicera mina verk mer regelbundet och skriva lite mer texter osv.

Hur låter det?


Likes

Comments

Likes

Comments

Två bilder ifrån dagens utflykt, första är tagen på piren i Santa Monica aka Santa Monica pier  och den andra är tagen på Venice beach. Jag slutar aldrig förundras över hur underbart detta land är. Och hur häftigt det är att få se alla dessa platser man hört så mycket om. Visste ni att Baywatch är inspelad på stranden i Santa Monica? Eller att det faktiskt finns "THE GREEN DOCTORS" överallt på Venice beach? 

Har självklart tagit massvis med bilder, men orkar inte ladda över bilderna till mobilen så för tillfället får ni nöja er med dessa! 


Likes

Comments

Lite bilder från LAS Vegas, går tyvärr inte att få den staden på bild. Man förstår ändå inte hur mäktigt, sjukt och helt underbart det är. Det går inte att beskriva utan måste upplevas...

Likes

Comments

- Ni vet ett sånt där gammalt amerikanskt hak, sånt som är på film där folk äter pannkakor och servitriserna kallar än för "hun"? Ett sånt ställe åt vi på idag. Så mysigt och gott! -

Nu har vi anlänt till LA! Har helt glömt uppdatera om LAS Vegas, men har inte hunnit sammanfatta allt i huvudet eller kunna få ner det i text och bild. Ska klura lite till på det inlägget, men det kommer!

Vi började i alla fall vår roadtrip klockan 08.30, frulle på McDonalds och lunch på Peggy Sue's 50s diner. Väl framme blev det några timmar vid poolen följt av en snabb sightseeing i Bel Air. Min bror försökte prata oss förbi porten in till det området där Kim K bor men det gick knackigt... :'( Vi lyckades i alla fall hitta Playboy Mansion, George Clooney lilla villa och massa andra fina hus vars ägare var okända. Vi lyckades även få en tourbus att tro att vi var kändisar genom att veva ner rutorna iklädda glasögon och LV bag. Coolt, jag vet. Spaningen fortsätter nog en annan dag, men morgondagen består troligtvis av Universal Studios följt av Walk of Fame och lite shopping.

PK

Likes

Comments

Efter ett misslyckat försök till att se bron igår, då det var så dimmigt att man inte ens såg början, åkte vi tillbaka idag. Jag vet egentligen inte vad det är som gör att denna kända plats är så fantastisk, men det ligger något i luften - kanske är det stoftet efter all Hollywood glans som stannat kvar efter alla otaliga filminspelningar? Inte vet jag, men magiskt var det att blicka ut över Golden Gate. Kameran gick varm. Och lyckan var total.

Första intrycket av staden var ganska brutalt. Mängder av uteliggare trängdes på kartong och marijuana doften låg som ett täcke i luften och bäddade in de stackars själarna. Samtidigt som man ville hjälpa varenda en av dem, ville man försöka förtränga deras härjade ansikten. Men kunde man förmå sig att blunda för all öppen fattigdom ett ögonblick är San Francisco en väldigt, väldigt vacker stad med alla dess backar, spårvagnar och våningshus. Får jag möjlighet vill jag absolut åka hit både en och två gånger till.

Nu har vi lämnat San Francisco bakom oss för att flyga vidare mot Sin City aka LAS VEGAS. 

PK

Likes

Comments