View tracker

Hej och förlåt för dålig uppdatering! Det är så mycket i skolan så jag hinner typ inte fota någonting :( Jag har några bilder jag tagit som jag inte visat en så ni får några gamla under veckan :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag var jag och min mamma på westernträningar med ett litet gäng till och red. Jag fotograferade lite så nu kmr massa kort. :)

Likes

Comments

View tracker

Imorgon så tänkte jag visa suuuper många bilder jag tagit på min lilla syster i höstas. Det blir som en liten tb till hösten ;) <3

God natt nu ska jag sova men vi hörs imöra! ( bilderna under är från idag)

Likes

Comments

Hej! Idag fotade jag detta fina ekipage. Gilla gärna:) ( En bild var bara för skoj, den med det fladdrande håret. haha)

Likes

Comments

Jag har inte fotat någonting på länge. Det har varit skitväder och ingen av katterna tycker det är roligt att fotograferas i slask väder när det är blött och blåser osv. hästhagen ser också ut som ett slaskhål för tillfället så jag känner att jag inte kommer bli nöjd med bilderna jag tar nu och det är så fult väder, jag vill ha fina och bra bilder på den här bloggen så den ska vara så bra som möjligt. Jag kände för uppdatering så jag grävde fram några natur bilder från i somras för ni verkade gilla dom förra naturbilderna!! :) I hope you like it! ;)

Likes

Comments

Hej och FÖRLÅT så mycket för att jag inte upd någonting men jag har helt slut på bilder och det är skit väder här men jag ska försöka fota lite imorgon iaf. Hittade några bilder från i somras när jag fotade min vän Alexandra☺️

Likes

Comments

Jag tänkte dela med mig lite om min kameras egenskaper och vad jag tycker om den.

Jag gillar min kamera ganska mycket endå, den är väldigt bra "första kamera valet" för den är väldigt lätt använd och är inte så hiskligt dyr. Jag köpte den för 4000 på Net on Net. Modellen sälj inte längre på sidorna jag kollat på men den finns säkert att köpa någonstans.

Den jag har är mörkröd-aktig och är en ganska höstig färg. Motivet är väldigt bra och ger bra fokus och fin kvalité på bilderna. Den är ganska lätt att hålla i och lätt att filma med. Det jag inte gillar med den är att man inte kan zooma så mycket med den. Det är lätt att föra över bilder och att ladda den.

Jag är nöjd med min kamera men jag känner att jag vill utvecklas mer så jag sparar till en Canon eos 1300d och ett motiv.

Så det var mina ord om min kamera. Om ni vill ha en lätt använd "första kameran" att utvecklas med så rekommenderar jag Lumix GF3.😊
Jag infogar en bättre bild på kameran nedanför här👇🏼

Likes

Comments

Hej på er! Förlåt för att det inte kom något inlägg igår men jag hann inte helt enkelt! I förrgår fotade jag lite i skogen. Bilder hittar ni här nedanför! :)

Likes

Comments

Idag fick jag fota Ellasfoton här på nouw s hund Cliff! infogar bilder här nedan :)

Kmr även ett inlägg med natur bilder imorgon! ;)

Likes

Comments

Hej! Idag har jag och ellasfoton här på nouw varit ute på fotografering i snön. Vi fick jätte fina kort men det krånglade med överföring av bilderna till datorn så nu får ni en massa bilder på höns från i somras! XD. Kanske lite udda med bilder på höns men känner för att dela md mig av dom. ;)

Likes

Comments