sa ju igår att ni skulle få en årsresumé men påväg hem från jobbet blev jag påkörd. Gick dock väldigt bra tack och lov men har nu väldigt ont i nacken och i skulderbladen så väntar på samtal från vårdcentralen. Inte nog med det så spräckte jag hela min telefon när jag skulle möta frida och Malin för en mysig middag på grappa. Är trött på livet och fick inte träffa mina små hjärtan idag då jag inte ska vara på den förskolan idag, eller resten av veckan. Aj vad jag redan saknar dom

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Det var ett tag sen och tror knappast någon fortfarande läser detta haha...

Nog om det. Har bestämt mig för att försöka börja blogga igen och senare under dagen kommer en årsresumé om 2016. Så ni får en inblick på vad jag gjort under tiden jag inte varit närvarande här ;)

Måndag idag och just nu sitter jag på rast. Helgen har varit hur mysig som helst och har umgåtts med min ebbski hela helgen. Mycket trevligt. Vi har hunnit med ett 20års firande, lagning av min bil, och en massa bilåkande. Men mest har vi kippat efter luften när vi skrattat så mycket, som man alltid gör med henne! Idag slutar jag 16 och min tanke med idag är att ta tag i träningen samt troligen ha en sleeover med mallanbrallan(?) saknar henne vi har inte träffats sen förra söndagen. Vi bara jobbar om varandra tyvärr. Nu ska jag snart in och ta hand om mina ungar igen så vi hörs senare!

Likes

Comments