View tracker

Jag har en mysig december morgon, det bästa med att det är mörkt ute så länge nu är att man kan krypa upp i fåtöljen och tända ljus. Dricka en kopp te eller kaffe och bara mysa. Men känner att man är uppe tidigt, även om klockan är åtta haha, och man får en mjuk start på dagen. I love it.

I have had a lovely december morning. The best thing about winter morning is that you could have allot of lights around you and just sit with a cop of te or coffee. Its a really cozy start.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Denna kväll har jag satt på julmusiken på högsta volym, och dragit fram lite julpynt. Varje rum har nu lite mysiga stjärnor och jullampor. Springer runt i min stora myströja från Primark, Primark har riktiga guldklimpar ibland. Det är så mysigt att gå runt i städerna nu i juletid. All belysning och affärerna som pyntar. För mig blir det som att alla försöker att skapa värme i denna mörka och kalla tid på året.

Tonight I been putting up christmas lights, and turned the christmas music to the highest volym and I have just been dancing around. I love the town at this time, with all of the christmas lights. It feels like the community comes closer, and tries to engage.

Likes

Comments

View tracker

Model: Louise Bjelke

Dessa två bilder älskar jag utav min goda vän Louise. Louise är en skönhet redan som hon är, men bilderna som blir - blir helt otroliga. Utan att göra allt överdrivet romantiskt, så har hon ett sken kring sig. Det blir bara magiskt. Dessa två bilder, som är relativt lika varandra, tycker jag båda är riktigt bra med två olika känslor. Jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken utav dom som jag tycker bäst om.

I love these two pictures of my good friend Louise. The beauty that she already is, really comes out in these pictures. She´s just stunning. And the results are truly magical. I love both these pictures, and I don't think I could choose which one of them I like most. They both have two different essence, even though they are so similar.

Likes

Comments

Ytterligare ett par bilder från fotograferingen med Louise. The light, har jag bestämt mig för att kalla den bland mina mappar. För ljuset är verkligen fantastiskt. Det är det som är härligt med att ha tillgång till bil, så att åka ut på morgonen och fånga det här ljuset blir lättare och roligare att göra. Bara kunna hoppa i bilen, och även springa lite in och ut nu när det är så kallt. För åker man kommunalt blir det genast mycket mer tid, mer planering och allt känns lite utdraget. Vad tycker ni?

A couple of more pictures from my photoshoot with Louise. I decided to call the folder, The light, on my computer, because the light is amazing. It´s so nice to have access to a car, it makes it so much easier to get out in the morning and be able to catch these sunrise or sunsets. What do you think about these photos?

Likes

Comments

Model: Norna Gabring

Här kommer lite bilder från en fotografering som jag hade med Norna för ett antal veckor sedan, innan jag åkte till Nya Zeeland. Vi fångade de sista höstfärgerna tillsammans med en vacker underklänning, klassiska gråa toppar och snygga outfits. Norna har fantastiska blåa ögon som lyser tillsammans med det bruna håret, och de mjuka bruna tonerna.

Here are some photos from me and Nornas last photoshoot together, before I went to New Zealand. I love the brown tones, especially together with Nornas blue eyes. I would have loved more natural light, but I'm really happy with the results. The one on top is my absolut favourite, the colours goes perfectly.

Likes

Comments

En ny hobby för mig har på senare tid blivit att fota himmeln, mitt i natten. Så kan jag inte sova vid elva, tolv tiden så smiter jag åt mig kameran, stativet och smyger ut i natten. Det är otroligt mysigt(och kallt) att sätta sig på en höjd någonstans, insvept i mängder med lager kläder. Lite musik i öronen, och så lutar man sig tillbaka och låter kameran jobba. Dessa bilder är tagna på hela 30 sekunder. Även den där jag är med. Det är för att kameran så få så mycket tid på sig som möjligt att hämta in informationen och för att det blir häftiga effekter om moln skulle svepa förbi. Kameran fungerar ju inte riktigt som våra ögon, så för den att kunna "vänja" sig vid mörkret och kunna hämta in det så behöver man gå ner i tid. Att man kallar det gå ner i tid även fast det är 30 sekunder, är för att normalt fotograferar i delar av en sekund. Ju färre delar ju högre, ju fler desto lägre.

A newly discovered hobby for me is photographing the skies and stars in the middle of the night. When I can't sleep, i sneak out with my camera and spend like an hours under the stars. It´s really peaceful. And the results are truly stunning, and still feel so neutral.

Likes

Comments

Det är December. Min favoritmånad på året. Inte bara det att jag fyller år, utan jag älskar även hur mycket stämning det blir när det börjar närma sig December. Dekoration kommer upp, ljus tänds och värme sprids. Julen har alltid legat nära mitt hjärta. En högtid som handlar om omtanke, gemenskap och kärlek.

Jag har precis kommit tillbaka från den längsta resan jag gjort, Nya Zeeland, där jag varit i över en månad.. Ett land som känns som ett andra hem för mig på denna korta tid, helt fantastiskt. Jag har bloggat dåligt under denna tid, mycket för dåligt internet och sen har jag haft en urusel dator som jag mestadels svor åt.

Mitt instagram konto börjar närma sig 600 vilket är fantastiskt roligt, och som verkligen inspirerar mig till att blogga mer och låta er få se mer vad som händer i mitt liv, bakom kameran och fler bilder från de olika fotograferingarna jag gör.
Det är lite vad som är nu, mycket förändringar på ge men kommer skriva om det när det väll är helt klart. Hoppas ni hänger med. :) 


Likes

Comments

Nu när jag återigen är i Sverige, så är jag glatt återförenad med min modell och vän Louise. Vi stack ut tidigt på morgonen igår och fångade en fantastisk soluppgång tillsammans med frusna händer och fötter.
Bilderna blev verkligen magiska och Louise är helt amazing.

​Now that I´m back in Sweden, I have reunited with my friend and model Louise. Yesterday we jumped in the car early in the morning and headed out, hunting the morning light. And we found it! A beautiful sunrise. The pictures were truly amazing, and Louise did a wonderful job. I can´t wait for you guys to see more!

Likes

Comments

Efter över en vecka på ständiga vägar så har vi nu spenderat ett par dagar i den lilla staden Wanaka. Otroligt mysig och vacker stad, som ligger precis intill en sjö med utsikt över bergen. Under våra dagar har vi vandrat, gått runt på stan. De har en fantastisk mysig bokaffär. Och gått på barer, och haft en väldigt lugn dag dagen efter. Blev lite små kär i staden. Fortfarande med den fantastiska natur precis utanför men ändå en liten mini storstad i en småstad. Under är vår utsikt denna kväll.

After a couple of Days on the road, we arrived in Wanaka, where we spend a couple of Days hiking, visiting the town and eperienced the many bars. Wonderful town, still Close to nature but with a big town feeling.

Likes

Comments

Denna plats var helt fantastisk. Högst upp på sydön, nära Farewell spit, fann vi denna magiska plats. På sommaren är det säkert helt otroligt ställe att bada på då man verkade kunna simma in i små grottor vid bergen. Så vackert!

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw