Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hur snyggt vore det inte med en tatuering någon stans? Har mer och mer funderingar kring att göra en liten tatuering...
Tycker det är super snyggt med små tatueringar som på dessa bilder!!!
Men det sista jag vill är att bli missnöjd så tänker vara helt säker på vad jag vill göra innan jag sätter fast den på min hud!
Men någon gång inom snar framtid kanske....
;))))

Likes

Comments

Hej på er!!

Helgen har spenderats med många kompisar och mycket skratt!
I Fredags var jag hemma ifrån skolan, har fortfarande inte riktigt blivit frisk från min förkylning vilket känns sådär med tanke på att Lucian sätter igång denna veckan!
I Lördags var det dags för den årliga dansuppvisningen med alla fina vänner, det kändes bra och det var ganska många som kom och kollade vilket var roligt. På kvällen kom Felicia till mig och vi hade myskväll ihop, har inte träffat henne på länge nu så det var väldigt mysigt att hon kom.
Idag har vi haft två uppträdanden med Lucian, ett i Kinna och ett i Skene. Vi var lite nervösa med tanke på att det nästan är första gången vi uppträder men det känns bättre och bättre för varje uppträdanden!

Imorgon är det skola igen, tillbaka till skolbänken och alla inlämningar... Men ska inte klaga, nu är det ju bara 3 veckor kvar i skolan var av alla veckor prioriteras Lucian först!

Ha en mysig 1a advent mina fina<333

Likes

Comments

Hejsan, för längesen nu:(
Hoppas ni mår bra, jag ligger hemma idag i förkylning som aldrig riktigt vill släppa..
Idag blir det inte speciellt mycket planer för dagen mer än att försöka få lite plugg gjort och bli frisk!

Kan inte fatta att det är 1a advent på söndag, känns helt sjukt hur fort tiden har gått och snart har jag gjort klart halva min gymnasietid, wow!

Den senaste tiden sen vi hördes sist har iallafall varit ganska intensiv, både med plugg, jobb och Lucia! Att få ihop allting.
Med tanke på att jag är med i Marks Lucia i år så kommer det att ta upp ganska mycket skoltid och även tid på jobbet så det vill till att få ihop allt, vilket jag nu tycker att jag har fått.
Vårt första uppträdande var i helgen, och tyckte att det gick väldigt bra. Lite små fel här och där men det sätter sig med tiden!

Har inte mycket mer att nämna för er nu, min helg som kommer är helt fullspäckad. Ska försöka blogga lite då med!

Kraamm<33

Likes

Comments