Godmorgon på er!

Hoppas allt är toppen bra med er, själv är jag förkyld men på bättringsvägen hoppas jag.
Skolan har kommit igång ingen, vilket faktist känns skönt efter 4 veckors praktik och 1 vecka sportlov, så är det inga problem att komma tillbaka till skolan igen.
Mitt sportlov har varit toppen, har bara varit hemma i veckan och gjort lite små utflykter med kompisar och familj.

Tyckte faktist jag kom igång bra med bloggandet där ett tag, fick ett bra flyt. Blir väldigt arg på mig själv ibland om jag upptäcker stavfel osv i efterhand, ibland har jag tänkt att jag ska sluta blogga för att det är mest tråkig vardag ni får läsa om..
Men men har bestämt min för att fortsätta bloggandet ändå, orkar inte lägga energi på det för jag tycker ändå att det är kul och trivs väldigt bra med att blogga.

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att mattelektionen ska börja, hoppas på att det är god lunch idag för börjat bli lite hungrig:)


Ha de gott ;)

Likes

Comments

Kunde inte hålla mig!! Lyckliga jag har köpt en Day Väska/plånbok/necessär, kommer ha den till lite allt möjligt men tyckte den va så söt!

Likes

Comments

Hej! Hur mår ni? Själv mår jag fint.
Äntligen sportlov!!
Hur skönt är inte de, har nästan inga planer för lovet vilket faktiskt känns skönt.
Igår träffade jag mina saknade tjejer, vi har inte träffats nu på ca 4 veckor eftersom praktiken har varit i vägen.
Vi tog bussen in till Borås runt 5 tiden eftersom att jag jobbade till 4....
Vi bokade bord på pinchos, Love it. Därefter gick vi på bio för att se fifty shades darker. Jag tyckte den va rätt bra, mycket bättre än ettan, rekommenderar verkligen om ni funderar på att se den!
Planerna för idag ser inte så ljusa ut, sminkar mig lite nu och ska strax iväg med mamma för att handla lite, sen får jag se lite vart dagen tar mig... Kanske går ut och springer en sväng.
Ha det bra xoxo<3

Likes

Comments

Ett par helt vanliga vita Converse går aldrig att säga nej till, så dem fick följa med mig hem och även ett par skit snygga svarta skor med en liten klack i mocka från Tamaris. Älskar dom båda och man blir alltid så lycklig av nya skor, inte sant? Dom är köpta på Visko i Skene.

Puss & kram!<3

Likes

Comments

Hej på er!

Är allt bra? Jag har det bra, men har varit väldigt stressad ett bra tag nu. Mycket att göra, mycket med plugg osv. Har också gått omkring med min hand som har gjort väldigt ont ett tag nu, halkade på is klumpig som jag är... Jaja, får hoppas att det går över snart. Iallafall så var jag ledig ifrån praktiken igår, vilket faktiskt var väldigt sköt. Jag planerade in en dejt med Tova och köpte mig två par skor på mitt älskade jobb, är så lycklig för dom, kan slänga in ett inlägg på dem sen. Dansen började också igår så gick på den, har sån träningsvärk idag!
Puss och kram på er!!<33

Likes

Comments