Header

Hej mina fina vänner, jag har saknat er<33

Just nu befinner jag mig i en buss på väg hem från Stockholm, och har ca 5-6h kvar tills vi är hemma i lilla Kinna igen.
Lite drygt, men kan ju passa på att skriva till er. ;)


Jag tillsammans med min klass och tre andra klasser från skolan har fått chansen att åka upp till Stockholm på en lite skolresa. Har haft så otroligt roligt, och ångrar inte en sekund att jag valde att följa med.
Vi har bott tillsammans på en båt i Stockholm, som också är ett vandrarhem. Det va ganska mysigt bortsätt från att det gungade när vi skulle sova haha!! :)))


Igår tillbringade vi dagen på ABBA museet, och på kvällen gick vi en spökvandring. Vi har även haft lite fritid själva, så har passat på att shoppa lite.
Idag har vi varit ett snabbt besök på Södersjukhuset, Det var väldigt intressant och inspireras mer och mer till vad jag själv vill jobba med efter gymnasiet.

Har också insett på denna lilla resan hur otroligt tacksam och lyckligt lottad jag är, har haft en otroligt stressad och jobbig vecka, fyllt med tårar och press på mig själv. Tanken var inte alls att jag skulle följa med upp till Stockholm, men något fick mig att ändra mig i sista stund.
Är så tacksam för min familj och alla fina vänner jag har runt omkring mig. Är så tacksam över livet jag fått, och måste fokusera mer på att leva i nuet och se det bra och positiva runt omkring mig!

Hoppas ni vet om att ni är bra precis som ni är, vi alla är unika. Ta hand om varandra<333

Likes

Comments

Hej på er<3

Idag kom mormor och morfar hem till oss, vi har bakat bullar tillsammans och haft en mysig onsdagseftermiddag. Det var välförtjänt efter massa redovisningar i skolan, tyckte det var ganska jobbigt med tanke på att jag har svårt att prata inför människor, blir så nervös. Men det känns så skönt att fått det gjort nu i efterhand.

Ikväll blir det att bädda rent och städa av lite på rummet, ta en varmdusch och kolla på bonde söker fru.


Glad kanelbullens dag:))))

Likes

Comments

Älskade höst med regn, blåst och kyla... Skönt att vara tillbaka i Sverige igen, här är en mysig höst outfit.

;))))

Likes

Comments

Hola<3


Skrev detta inlägget ifrån Barcelonas flygplats, men det gick inte att skicka iväg på grund av väldigt dålig täckning. Vi satt då och väntade på att få flyga hem, men flyget var försenat med 3 timmar eller mer, vilket det blev. Lite drygt, men vi försökte att fördröja tiden så bra det gick genom att sova, shoppa, äta och sova lite till..

Vi skulle varit hemma i Sverige på Landvetter kl 3, men det blev 23 istället.

Har precis landat hemma i sängen och är just nu så tacksam för min älskade sovmorgon på tisdagar till 11.30, ska spendera den på bästa sätt.
Har haft en super härlig weekend i Barcelona och vill definitivt komma tillbaka någon mer gång. Det är en sån otrolig fin stad och rekommenderar er alla verkligen till att åka dit!

Hoppas ni får en mysig Tisdag, nu ska jag sova.
Natti<33

Likes

Comments