Sitter just nu på bussen hem från skolan. Hade engelska nationella speaking i dag, gick väl hyfsat, får hoppas lärarna tyckte det också.
Ska äta nu när jag kommer hem och sen blir det lite plugg innan det är träning i kväll.
Puss


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Var som jag skrev förut iväg och spelade match i dag. Hade gräspremiär i dag, om man nu verkligen kan kallade det för de. Det var knappt ett grässtrå på planen och den låg mitt ute på åkern..
Det var himla svårt spelat då bollen bara studsade och det tar verkligen i benen att springa på gräs..det var även väldigt varmt eftersom solen låg på rätt rejält. Förlust blev det tillslut med 2-0..
Blev lite plugg och även middag när jag kom hem. Jag och Amanda tog oss sedan ner till hamnen med filtar och lite gott och satt där och myste!
Nu tänker jag sova, känner verkligen att jag inte har druckit tillräckligt med vatten i dag för jag har sådan himla huvudvärk!
Godnatt!

Likes

Comments

Har precis gjort lite matsäck i form av pannkakor. Blir snart upphämtad av Ida och då drar vi mot Ulvåker. Vid 14.00 är det match. Taggad!!


Likes

Comments

Har myst framför tvn med massa gott tillsammans med mamma och min bror hela kvällen.
Nu blir det sängen för i morgon har jag match i Ulvåker vid 14.00.
Godnatt
Likes

Comments

Har suttit med läxorna ända fram tills nu. Har varit himla segt men det är tur att solen har varig framme hela dagen så man har kunnat njuta av den!
Nu blir det kebabsallad och filmmys med mamma och Hugo.
Puss


Likes

Comments

Kommer ägna min lördag åt plugg. Samhäll, svenska, teknik, fysik och matte..har några inlämningar och lite att läsa igen.
Synd att man inte kan utnyttja vädret, men jag måste verkligen plugga så jag får göra det bästa av det och sätta mig i uterummet!
Ha en bra dag puss
Likes

Comments

I dag fick vi fikade på sista lektionen precis som vi var lovade. Det var det enda vi behövde göra den lektionen, så redan vid 14.00 gick jag hem i dag. Himla skönt, speciellt med tanke på vädret.
Ligger nu ute i solen och har det skönt. Om en timme ska jag i väg på träning och i kväll hoppas jag mitt hjärta kommer en sväng.
Ha det bra puss
Likes

Comments

Mamma hade med sig lite grejer hem till mig i dag.
Två jättesöta shorts från Lindex. Hur sköna som helst så dom kommer användas flitigt i sommar.
Hon hade även köpt hem ett par speciella strumpor. Jag har och har alltid haft problem med stora sprickor i fötterna. Det är inte så farligt längre, men bara för några år sedan hade jag stora och djupa sprickor som blödde så fort jag gick. Mina fötter är iallafall ofta väldigt torra.
Det är iallafall som gummi inuti dom och det är massa läkande saker i och dom luktar jättegott. Hade på mig dom i bara 5 minuter nyss och när jag tog av dom var fötterna lena. Så det verkar ju fungera!?
Ska använda dom 3 gånger i veckan i ca en halvtimme så får vi se om det ger resultat.


Likes

Comments

Nu blir det mat innan ett konstgräspass!


Likes

Comments