Har myst framför "hur många kramar finns det i världen" med mamma, pappa och en chipsskål. Så himla söt film så det är sjukt!!
Tänkte bara kika in för att säga godnatt, så godnatt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har nu kört dubbelträning. En i morse och en nyss. I morse var det bollpass och nu i eftermiddag boll och tabata. Hade träningsvärk i armarna sen gårdagens fyspass så att köra boxningstabata var extra jobbigt i dag.
Nu fredagsmys och helg, äntligen!!
Myser med mamma och pappa i kväll då bror min är hos sin tjej. I morgon är det kalas för lille Ludwig som fyller 3 och sen åker jag till mitt hjärta.
Ha en skön kväll!Likes

Comments

Har nyss varit iväg och kört ett gympass. Körde mest armar i dag, men även lite bål och ben. Men armarna kommer jag verkligen känna i i morgon. Sitter just nu och äter kvällsmat, yoghurt med müsli och bär och några kiwi blev det i dag, mums!
I morgon är det dubbel träning, futsal på morgonen och efter skolan är det gym och tabata + futsal!
Efter det tar vi helg, ska bli så himla skönt!!

Likes

Comments

Står just nu och väntar på bussen. Börjar vid halv 12 idag och går till 20 över 3, skönt! I kväll sen blir det gym. Ha en bra dag!!

Likes

Comments

Dagen i skolan går så mycket lättare när man vet att man ska få tillbringa eftermiddagen med favoriten.
I dag åkte jag med till honom. Det blev kladdkakemuffinsbak (som alltid, hihi). Sen var jag snäll och köpte en grej till honom på ett spel som han ville ha, fattar inte hur han kan bli glad för något sånt. Har inte en aning om vad det var..men så länge han är lycklig, så är jag lycklig!
Vi myste också till en romantisk film. För en gång skull så fick jag faktiskt välja film och slippa hans skräckfilmer. Hade nog mycket med den tidigare händelsen att göra, att jag fick välja film.. ;)
I morgon börjar jag halv 1, hur skönt som helst verkligen. Har sen ett gympass på kvällen!
Nu PH och sen sängen, godnatt!

Likes

Comments

Spelar kort och myser hos mormor och morfar just nu. Åkte hit direkt efter skolan.
Vid halv 8 är det träning. PussLikes

Comments

Var en seg morgon att gå upp, är helt slut. Blev iallafall klar snabbt så ligger just nu i sängen igen. Startar skoldagen med träning i dag.
Ha en bra dag!

Likes

Comments

Min favorit följde med hem efter skolan i dag. Hade några mysiga timmar tillsammans. Bara myste och satt och pratade. Jag älskar dig över allt annat.
Gick sen ner till Amanda, nä förresten, jag insåg när jag skulle börja gå att bussen skulle gå om 2 minuter så hoppade på den istället. Haha. Lat.
Jaja vi tog oss sen en promenad i stormen, usch det va svinkallt. Satte oss sen med varm choklad framför PH, mysig kväll med världens bästa vän!

Likes

Comments

Vaknade redan vid halv 10 i morse men låg sen kvar och kollade några program jag missat på tv4play. Va helt slut i morse verkligen och kände inte alls för att gå upp.
Men vid 12 hämtade pappa mig och vi åkte en sväng till Ica innan vi fortsatte ut till vadsbo. Hugo spelade SM med 99:orna men tyvärr gick det inte så bra.
Jag stannade sen och åt med mormor och morfar på bowlan innan det va dax för herr A-lags match. Rasmus kusin va också där så myste med henne hela matchen, va fullt fart!
Nu blir det en jättelugn kväll här hemma för i morgon början en ny vecka!Likes

Comments

Tog mig en skön sovmorgon i morse så jag skulle va utvilad till cupen. Vid 12 åkte vi mot tibro där vi skulle spela 3 matcher. Reglerna i cupen är väldigt annorlunda och det straffade tyvärr oss. Eftersom vårt A-lag spelar i div 1 så är vi anmälda som ett div 1 lag eftersom det är en senior cup. Men egentligen hade vi inte med en enda div 1 spelare utan bara U-lags spelare.
Vi mötte 2 div 3 lag och 1 div 4 lag, och efter varje match fick div 3 lagen 2 straffar på oss och div 4 laget 3. Så var reglerna i cupen bara för det skulle vara "rättvist". Tycker det är en himla konstig regel.
Men vid slutsignal stod det 1-0 i första 0-1 i andra och 0-0 i sista, men efter straffarna hade vi förlorat alla och kom därmed sist i gruppen och åkte ur. Så himla surt.
Mamma skjutsade mig direkt till Lyrestad när jag kom hem. Där blev det första pulkaåkning med Rasmus familj och hans kusiner, så himla kul. Har inte hunnit åka någon pulka i år än. Sen gick vi hem till Rasmus för att tina upp och mysa resten av kvällen!
Nu sängen, helt slut. Godnatt


Pulkabilderna har Ulrica tagit!

Likes

Comments