View tracker
View tracker

I fredags slutade både jag och Jimmy vid lunch så vi handlade och grillade till middag sedan tog vi det bara lugnt eftersom det blev strömavbrott. Tänk er att båda två sitter vid sina datorer bredvid varandra och spelar, helt plötsligt blir det kolsvart, såg inte ett skit! Kul vare iaf. Vi la oss i hyffsad tid eftersom vi skulle upp i tid och åka till Sundsvall. Vi kom fram vid lunch och åt lite innan vi åkte hem till min moster och mormor för att överraska dom. Och dom blev överraskade! Så roligt! Efter lite fika och  så drog vi oss vidare till Södra berget för att bo på hotellet där. Hur fint?!? Utsikten över stan var obeskrivlig. Vi tog taxi sedan ner på stan och strosade runt lite innan vi gick till Allstar för att äta. Det blev några drinkar också sedan gick vi till hamnen. Vi hade ställt in våran bastu på klockan 10 och vi kom tillbaka till hotellet då. Det var ganska kallt på kvällen så att hoppa in i bastun var härligt. Vi hade även beställt en bastubricka med lite gott på. Dagen igår drog vi till Birsta, jimmy handlade två tröjor och jag en regnjacka som är så snygg! Det blev även lite till katterna och till hemmet. Det var en sån himla bra helg! Nu laddar vi om för 2 blyga läppar i helgen och för Barcelona nästa vecka! 

Likes

Comments

View tracker

Idag är det 24 dagar kvar till Barcelona! Längtar ihjäl mä! Och nyss bokade vi en Svit på Södraberget i Sundsvall, ska dit om två veckor bara jag och Jimmy. Gå på bio, äta gott, shoppa i Birsta, basta i våran egna bastu på rummet, gå på äventyrsbadet och bara mysa runt. Längtar så mycket! Snart är ju sommaren över... Så därför försöker vi göra så mycket som möjligt nu. Idag händer det inte så mycket, kanske laga någon go mat tillsammans.

Likes

Comments

Nu har väl ändå sommaren kommit! Och det går kanon på jobbet, denna vecka jobbar jag ganska mycket, hela helgen. Men jobbdagarna går så fort! Förutom det hade vi en fantastiskt midsommarhelg och längtar bara till resterande planerade helger. Vi ska till Power Big Meet i Västerås nästa helg, en riktig upplevelse! Innan sommarens slut så ska vi hinna med Härnösand en helg för att hälsa på Jimmys pappa, jag vill även åka till Sundsvall för att hälsa på släkten. Vi har snackat om att åka till Stockholm över en helg med vänner, men det är endast en enda helg under sommaren som vi kan göra något sådant, många jobbar helger. Sista veckan I Augusti ska vi resa till Barcelona, som vi längtar! Men så fort den resan är över börjar plugget igen och så snabbt får inte sommaren vara över. Vi vill hinna med massor, tälta, fiska, bila, resa, äta, you name it! 

Likes

Comments

Min syster och bror har varit i USA i tre veckor och när dom kom hem fick vi alla presenter. Jimmy fick tre olika godisaskar, ett par strumpor med en katt på och en doftgran från Yankee Candle som man hänger i bilen.
Detta fick jag:
Parfym från Victoria's Secret, det godaste doften!
Foundationpuder från Loréal

Contourkit från Maybelline
Highlighter från Revolution

Två mascara
Ögonbrynspenna från Anastasia

Sju par trosor från Victoria's Secret

Sist men inte minst fick jag ett par Converse och en tröja. Om ni någon gång åker till USA, passa på att köpa ett par converse där då eftersom dom är mycket billigare där.

Världens bästa syskon! ❤

Likes

Comments

Idag är det ett halv år sedan och i natt strax före 03 vaknade jag och jimmy för ett halv år sedan av att det plingade på dörren och fick beskedet. Det är en dag och natt många aldrig kommer glömma. Ingen ska behöva gå igenom detta. Men jag är så glad att vi har varandra och det är det viktigaste i såna här situationer. Jimmy är en av de starkaste jag känner ❤

Idag är det även morsdag. Och min mamma förtjänar att bli friad denna dag. Hon är världens bästa mamma och förälder! Det ska hon veta ❤

Likes

Comments

Ja, det sägs inte så mycket här just nu. Har inte så mycket att säga haha. Har varit sjuk de senaste två veckorna, förra veckan börjades med feber och när man väl började bli frisk så blev det ögoninflamation nu?! Jag och Linn som har varit så duktig de senaste två månaderna och gått minst 8 kilometer 4-5 gånger i veckan.. Aja vi fortsätter så fort jag är frisk. Idag fick jag även schemat för sommaren, kung schema! Hade inget sommarjobb förra året och det sög! Så ska bli skönt att få jobba lite och få lite mer cash. Typ två veckor kvar av plugget och jag som var så nervös inför engelska men det har varit kanon! Syrran och brorsan är i USA och ska vara där i 3 veckor, inte nå avis.. Längtar tills de kommer hem och hoppas man får nå fint, en liten hint så där ;)

Jag och Jimmy tänkte luncha imorgon på Mimmis café eftersom han slutar 12. Asså pepparröktlaxsallad, hur god var inte den där?! Får bli en sån imören.

Likes

Comments

Som nämnt tidigare så kommer vi åka till Barcelona detta år. Och jag har en syster som redan planerar för nästa års resa och det är för att vi satsar på att åka till ett lite finare och dyrare ställe med allinclusive och poolaccess. Vi drar oss mot Grekland igen, så fint land och väldigt varmt. Kreta och Cypern har jag alltid velat resa till och detta ställe ligger i Kreta. Vi har kikat på det och just nu lutar det mot detta, hur fint?!

Det är ju mer än ett år kvar dit men i höst bokar vi resan så att vara ute i god tid är alltid bra!

Likes

Comments

Då vare måndara och jag är hemma och inte i Falun! Så skönt! Sitter just nu med den examinerande uppgiften för denna kurs som ska in på torsdag. Imorgon har vi seminarium och även på torsdag sen blir det långhelg för både mig och Jimmy. Långfredagen är spikad och jag känner mig så glad just nu! Igår var jag och mami på bio, The danish girl. Hur bra?! Sorglig men en sann historia. Jag har så mycket att säga så det blir lite rörigt men det är så mycket jag längtar till! Västerås, Barcelona, examen (två år dit men hehe) och jag vill ju då dra på värsta resan! Usa here we come känner jag. Var tvungen att ta en paus i pluggandet och dagdrömma lite 😄

Likes

Comments