Just nu har jag praktik i Falun i fem veckor. Andra veckan är gjord och på helgerna kommer jag självklart hem. Jag hatar att vara borta från alla under dessa veckor! Men det är bra att sakna varandra också. Vecka 9 är det sportlov för skolorna och då blir vi hemma hela den veckan. Nästa helg den 24de firar vi även 6 år tillsammans vilket kommer firas med Pinchos och hotell i Gävle. Längtar sååå mycket!! Hoppas veckan som kommer går fort! Har även fått sommarjobb på samma ställe som förra sommaren, så det känns skönt. Annars så är det hyffsat bra här hemma. Det tråkiga är att helgerna går så fort, snart är det söndag igen och då är det bara att åka tillbaka till Falun igen.. Men nu är det bara en vecka, sedan "lov" en vecka och efter det två veckors praktik kvar. Kan inte förstå att till sommaren har jag pluggat i tre år (!!!) och i höst går jag in på sista året! Helt sjukt. Men nu ska vi fortsätta mysa resten av kvällen!

Likes

Comments

Tankar, funderingar och planeringar är det som sker i mitt huvud nu för tiden. Jag har varken koll eller kontroll längre. För varje moment vi ska göra, oavsett om det är laga mat, åka på kalas eller plugga så planerar jag varenda lilla detalj i huvudet. Jag stressar över allt, plugg, pengar, livet, vänner och familj. För snart ett år och en månad sedan vaknade vi strax före klockan tre på natten av att det plingade på dörren. Jag trodde jag drömde, men jag kommer aldrig glömma den natten. Jag kan inte föreställa mig hur man går igenom något sådant. Men jag ser och jag hör, varje dag. Sedan dess har vi verkligen försökt tagit vara på varje dag. Men jag har inte tagit vara på mig själv. Jag bryr mig om andra mycket mer, jag sätter de i första hand och mig själv i sista. Det kommer jag fortsätta med men jag behöver tänka lite på mig själv ibland. Jag vill hinna med så mycket som möjligt och därför stressar jag med plugget. Jag sitter dag in och dag ut, ibland nätter för att hinna med. Jag skriver ner på en litet block för vad som ska göras varje dag, alltifrån plugga, diska, vad vi ska äta och vilken dag vi behöver göra matlåda till Jimmy. Jag har fått något jävla kontrollbehov. Och jag hatar det. I fredags fick jag troligen sota lite för det, med värk i bröstet och svårighet med andningen. Panikångest? Ja, jag vet inte. Jag hatar det i alla fall. Som tur är har jag de bästa människorna omkring mig. Men jag skriker av längtan just nu till slutet av plugget, endast 1,5 år kvar nu. Snälla, låt tiden gå snabbt!

Likes

Comments

I fredags slutade både jag och Jimmy vid lunch så vi handlade och grillade till middag sedan tog vi det bara lugnt eftersom det blev strömavbrott. Tänk er att båda två sitter vid sina datorer bredvid varandra och spelar, helt plötsligt blir det kolsvart, såg inte ett skit! Kul vare iaf. Vi la oss i hyffsad tid eftersom vi skulle upp i tid och åka till Sundsvall. Vi kom fram vid lunch och åt lite innan vi åkte hem till min moster och mormor för att överraska dom. Och dom blev överraskade! Så roligt! Efter lite fika och  så drog vi oss vidare till Södra berget för att bo på hotellet där. Hur fint?!? Utsikten över stan var obeskrivlig. Vi tog taxi sedan ner på stan och strosade runt lite innan vi gick till Allstar för att äta. Det blev några drinkar också sedan gick vi till hamnen. Vi hade ställt in våran bastu på klockan 10 och vi kom tillbaka till hotellet då. Det var ganska kallt på kvällen så att hoppa in i bastun var härligt. Vi hade även beställt en bastubricka med lite gott på. Dagen igår drog vi till Birsta, jimmy handlade två tröjor och jag en regnjacka som är så snygg! Det blev även lite till katterna och till hemmet. Det var en sån himla bra helg! Nu laddar vi om för 2 blyga läppar i helgen och för Barcelona nästa vecka! 

Likes

Comments

Idag är det 24 dagar kvar till Barcelona! Längtar ihjäl mä! Och nyss bokade vi en Svit på Södraberget i Sundsvall, ska dit om två veckor bara jag och Jimmy. Gå på bio, äta gott, shoppa i Birsta, basta i våran egna bastu på rummet, gå på äventyrsbadet och bara mysa runt. Längtar så mycket! Snart är ju sommaren över... Så därför försöker vi göra så mycket som möjligt nu. Idag händer det inte så mycket, kanske laga någon go mat tillsammans.

Likes

Comments

Nu har väl ändå sommaren kommit! Och det går kanon på jobbet, denna vecka jobbar jag ganska mycket, hela helgen. Men jobbdagarna går så fort! Förutom det hade vi en fantastiskt midsommarhelg och längtar bara till resterande planerade helger. Vi ska till Power Big Meet i Västerås nästa helg, en riktig upplevelse! Innan sommarens slut så ska vi hinna med Härnösand en helg för att hälsa på Jimmys pappa, jag vill även åka till Sundsvall för att hälsa på släkten. Vi har snackat om att åka till Stockholm över en helg med vänner, men det är endast en enda helg under sommaren som vi kan göra något sådant, många jobbar helger. Sista veckan I Augusti ska vi resa till Barcelona, som vi längtar! Men så fort den resan är över börjar plugget igen och så snabbt får inte sommaren vara över. Vi vill hinna med massor, tälta, fiska, bila, resa, äta, you name it! 

Likes

Comments

Min syster och bror har varit i USA i tre veckor och när dom kom hem fick vi alla presenter. Jimmy fick tre olika godisaskar, ett par strumpor med en katt på och en doftgran från Yankee Candle som man hänger i bilen.
Detta fick jag:
Parfym från Victoria's Secret, det godaste doften!
Foundationpuder från Loréal

Contourkit från Maybelline
Highlighter från Revolution

Två mascara
Ögonbrynspenna från Anastasia

Sju par trosor från Victoria's Secret

Sist men inte minst fick jag ett par Converse och en tröja. Om ni någon gång åker till USA, passa på att köpa ett par converse där då eftersom dom är mycket billigare där.

Världens bästa syskon! ❤

Likes

Comments

Idag är det ett halv år sedan och i natt strax före 03 vaknade jag och jimmy för ett halv år sedan av att det plingade på dörren och fick beskedet. Det är en dag och natt många aldrig kommer glömma. Ingen ska behöva gå igenom detta. Men jag är så glad att vi har varandra och det är det viktigaste i såna här situationer. Jimmy är en av de starkaste jag känner ❤

Idag är det även morsdag. Och min mamma förtjänar att bli friad denna dag. Hon är världens bästa mamma och förälder! Det ska hon veta ❤

Likes

Comments