Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

SEPTEMBER

Tog beslutet att fortsätta med innebandyn. Fick jobbet på Ica. Sökte hur många jobb som helst här, ville så gärna bort från chop då.


OCTOBER

Jag gick på intervju på Dagab och fick jobbet. Sa upp mig på Chopchop och Ica. Jag tog KÖRKORT på första försöket. Nathalie fyllde 19.

NOVEMBER

Jag fyllde år och det firades med middag och utgång. Utöver det så bestod november av utgångar och jag började på Dagab den 14e.

DECEMBER

Jobba, äta, sova, repeat. Och helgerna var det utgång. Julen gick fort, även nyår.

Likes

Comments

JULY

Var bortrest i princip hela juli. Först var det Prag en vecka med laget, där det var innebandy, shopping osv som gällde. Sen kom jag hem i ca 48h innan det var dags för Ayia Napa!! Där var jag två veckor med ett gäng tjejer (och hela haninge). Linus kom ner andra veckan, så första var otroligt lång av saknad eftersom vi precis hade vart ifrån varandra när jag va i Prag.

AUGUST

Min tredje tatuering gjordes. Gjorde inte så mycket mer än festa, jobba och njuta av att bara va ledig.

Likes

Comments

MAY

Evelinn fyllde 18. Årets mest lyckade studentskiva aka min skiva, 8 maj 2016 kristall never forget. All tid gick åt till att planera inför studenten, göra klart det absolut sista. Blir så lycklig av att tänka på den här tiden.

JUNE

3 juni 2016 – studenten.<3 Följt av summerburst helgen efter och sedan midsommar, 20-års firande. Ångest att livet börjar på riktigt. Typ så.

Likes

Comments

MARCH

Mars månad började med Daniellas 18 års fest med gatsby tema. En riktigt rolig fest faktiskt. Jag blev frisk i princip och kunde börja träna igen. Brunch för Izabella. Jag gjorde min andra tatuering. Sedan åkte jag och mamma till Berlin i fyra dagar.

APRIL

Här började verkligen the time of my life. De första skivorna. Det var vår. Studentkryssningen. MÖSSPÅTAGNINGEN. Och jag och Linus found our way back to each other. Fint ändå. <3

Likes

Comments

JANUARY

Inledde året med skola, jobb och innebandy bara. Blev jättesjuk igen och låg inne otroligt mycket tid. I slutet av månaden åkte jag till Lund med klassen för att besöka universitet men det slutade med att hela klassen hamnade på en shotbar och vi hade så jäkla kul. Dagen efter åkte vi över till Köpenhamn, vilket inte var så populärt då nästan hela gänget var bakis och knappt sovit haha.

FEBRUARY

Jag fick äntligen antibotika så jag kunde påbörja behandling och få bli frisk. Alla hjärtans dag spenderades med att äta brunch med familjen på Sundy gård. Firade även Jenny med en brunch och jag stod på UF-mässan tillsammans med mitt företag.

Likes

Comments