​Idag hade jag teoriprovet and I made it! 58 rätt fick jag, aldrig varit så nervös som jag var innan. Har vart så stressad hela dagen så tog fel på tiden och var hemma när tåget gick. Så hann få panikattack till och med, men det löste sig och fick skjuts in av min mormors man. Hjälte. Men nu är det avklarat iallafall.

För övrigt så är det jobbhelg för min del. Imorgon är det chop 12.30-21.30 och söndag ica 16-21. Har vart ledig så himla mycket på sistone så skadar inte att det tar hela helgen. Skönt dessutom med två olika jobb, lite variation! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Är så otroligt trött direkt efter jag haft fullspöckade dagar. Pga att jag inte är van för fem öre. Vilket fall som helst, är verkligen taggad på livet just nu. Kommit igång med innebandyn ordentligt och har fått nytt jobb!!! Kunde inte vara gladare. Dessutom ska jag på intervju nästa vecka, så det är spännande faktiskt!

Igår var jag iväg och shoppade med mamma i Farsta. Blev en hel del nya saker. Bl.a. nya skor, poncho, träningsjacka och lite annat. Idag har vart jobb på Ica och sedan träning. Imorgon väntar ännu mera jobb, fast chopchop. Sen troligtvis utgång!! Hope so iallafall.

Likes

Comments

Yttligare en ny vecka och tråkigt nog har jag inte alls mycket att se framemot denna vecka. Igår var de Huddingeträning på schemat och idag Vendelsö. Troligtvis ska jag färga mitt hår ikväll så jag blir av med min utväxt. Imorgon blir det vila från innebandy, då ska jag istället shoppa med min mamma. Var ett tag sen så ska bli mysigt faktiskt! Sen torsdag träning igen! 

Mina vardagar denna vecka blir inte mycket roligare än så, dessutom väntar jobb på både fredag och söndag... Uh. 

Likes

Comments

​Igår var supermysigt hos Issa, dock ångrade jag mig angående utgången för var alldeles för seg och osugen på att dra ut. Dessutom var de flera som hoppa av så ja. Idag har jag städa rummet och fixat lite. Snart ska jag förbi bauhaus med pappa. Ska nämligen bygga ett sminkbord till mig själv och med det göra om i rummet lite grann. Ikväll ska jag med familjen på middag med hela mammas sida, lär inte bli särskilt sen kväll då jag börjar kl 9 imorgonbitti med ett 10 timmars pass. 

Likes

Comments

​Något jag vill göra nu så otroligt mycket är att resa. Spelar ingen roll vart i princip, antingen en/två veckors solsemester eller en cityweekendresa. Vill bara bort och göra något! London är jag så sugen på i och med att det är shopping, fint, fota massor osv. Blir bara ännu mer sugen av att sitta och kika på bilder från senaste resorna...

Likes

Comments

Tisdagen spenderades med Linus, sen sov jag kvar där så åkte jag direkt till jobbet på onsdagen. Trots att jag hade 7h så gick dom sjukt fort så när jag sluta hämtade Frida mig så åkt vi till Kvarnbergsskolan för lagfoto. Denna säsong har vi sammarbete med Huddinge i dam1 så det ska bli kul faktiskt. Sen efteråt begav vi oss till Storängshallen för träning. Var inte hemma förens 22 så blev en lång dag och kan säga att jag somnade direkt haha.

Idag är det torsdag! Jobb 9-15, så förhoppningsvis går tiden fort så är jag snart hemma igen. Utöver det är de Vendelsö träning ikväll så ska jag troligtvis till Linus efteråt. Så är jag äntligen ledig imorgon. Planen är då att möta upp Emma och kika på present, sen på kvällen ska vi till Issa för att äta middag för hon fyllde år förra veckan. Sen utgång på de! Sjukt taggad faktiskt.

Likes

Comments