View tracker
View tracker
View tracker

Otippat att jag inte kunde hålla uppdateringen. Sen senast iallafall: Har tagit körkort (på första försöken!!), fått heltidsjobb, sagt upp mig på Chopchop och Ica, varit sjuk, vart ute och på halloweenfest. Ja en hel del roliga saker faktiskt. Men roligast av allt är nog att mitt sista pass på Ica är idag och Chop imorgon. Sen är det dags för nya äventyr. Är så otroligt taggad, ska bli riktigt kul att få prova på nytt. Hoppas bara jag trivs!

Likes

Comments

​Idag hade jag teoriprovet and I made it! 58 rätt fick jag, aldrig varit så nervös som jag var innan. Har vart så stressad hela dagen så tog fel på tiden och var hemma när tåget gick. Så hann få panikattack till och med, men det löste sig och fick skjuts in av min mormors man. Hjälte. Men nu är det avklarat iallafall.

För övrigt så är det jobbhelg för min del. Imorgon är det chop 12.30-21.30 och söndag ica 16-21. Har vart ledig så himla mycket på sistone så skadar inte att det tar hela helgen. Skönt dessutom med två olika jobb, lite variation! 

Likes

Comments

Är så otroligt trött direkt efter jag haft fullspöckade dagar. Pga att jag inte är van för fem öre. Vilket fall som helst, är verkligen taggad på livet just nu. Kommit igång med innebandyn ordentligt och har fått nytt jobb!!! Kunde inte vara gladare. Dessutom ska jag på intervju nästa vecka, så det är spännande faktiskt!

Igår var jag iväg och shoppade med mamma i Farsta. Blev en hel del nya saker. Bl.a. nya skor, poncho, träningsjacka och lite annat. Idag har vart jobb på Ica och sedan träning. Imorgon väntar ännu mera jobb, fast chopchop. Sen troligtvis utgång!! Hope so iallafall.

Likes

Comments