​Nya vårskor, Vans

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har haft dessa glajjor sen i julas. Tur att det finns mycket snygga glasögon för oss med synfel now days.

Likes

Comments

Våren är äntligen här, solbrillor på såklart.

Våren ger alltid hopp, hopp om att snart är det sommar och drömmar om den mest ultimata sommaren någonsin.

Bästa med denna sommar är att bästis äntligen kommer hem från Kuba. Någon jag gillar att hänga med till och med när jag vill va själv. Sån vänskap som jag trott bara finns på film. Ska ta vara på varje stund tillsammans och vi ska förhoppningsvis flytta ihop och försöka komma på framtiden tillsammans.

Nästbäst kan bli summerburst i stockholm, oerhört taggad. Sen vill jag även åka utomlands i Augusti så sommaren känns längre men inte kommit på vart än, eller med vem.

​Lite fina utdrag från WhatsApp<3 puss hej!

Likes

Comments

Va ute i lördags, drack och festade. Idag, måndag, ligger jag hemma med ångestattacker. Kan få sån grov ångest, inte över något jag gjort utan ångesten bara är där.

Att dricka alkohol, få ett skönt rus, skratta och få en annan mycket roligare personlighet är fan inte värt det längre. Det känns inte som jag längre, men det har varit bland det roligaste jag vet, vilket gör att jag nu inte vet vad jag ska hitta på istället för att fortfarande få en rolig händelserik helg. Då måste jag istället fly stan, för jag vet inte hur man är här i västerås utan ångest.

Att när jag va yngre trodde är 20 var bästa åldern är sån bullshit. Kan tänka mig att åldern 20 är den mest ångestfyllda tiden i mångas liv. Så många drömmar som går i kras, ångestfyllda nätter om framtiden och hjärtan som krossas. Usch fy, låt detta år gå fort.


Likes

Comments

Ligger mestadels av dagarna på en solstol under en palm och läser en bok, tar ett svalkande dopp, sedan tillbaka till solstolen och boken. Har fått en bränna även fast jag aldrig legat i en stekande sol, en stekade sol är något jag börjat hata. Bättre med skugga. På eftermiddagarna brukar alla ta sig till en annan stand för massage men har inte kommit iväg från hotellet ännu för febern, men imorgon ska även jag få massage. Thailand är bra, över min förväntan.

Likes

Comments

Likes

Comments

En solnedgång i Thailand, vackert. Världen är så vacker och jag vill se varenda hörn av den.

Likes

Comments