Ligger mestadels av dagarna på en solstol under en palm och läser en bok, tar ett svalkande dopp, sedan tillbaka till solstolen och boken. Har fått en bränna även fast jag aldrig legat i en stekande sol, en stekade sol är något jag börjat hata. Bättre med skugga. På eftermiddagarna brukar alla ta sig till en annan stand för massage men har inte kommit iväg från hotellet ännu för febern, men imorgon ska även jag få massage. Thailand är bra, över min förväntan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

En solnedgång i Thailand, vackert. Världen är så vacker och jag vill se varenda hörn av den.

Likes

Comments

Helg hemma i Västerås betyder ofta fest, och det gällde även denna helg. fredag - 20års firande av Elin.

Vaknade tidigt på lördagen, men somnade efter lunch och sov resten av dagen. Ibland behöves dagar som denna, när man tillåter sig själv att spendera hela dagen i sängen med inga måsten. Vid 19tiden åkte jag och Elin på en liten roadtrip och vi hamnade i Uppsala där vi hämta upp Agnes för lite bil-häng. Kom hem runt 1 men ville knappt hem, det va så mysigt.

Det är söndag och jag har precis kollat klart på Så mycket bättre, älskar Lisa Ekdahl, blir så lugn av hennes musik och typ nostalgisk. Får känslan jag har på fredagseftermiddagar när man har hela helgen framför sig, kanske brukade mamma spela hennes musik då, på fredagar medan hon städade. Mamma och Pappa väntar på mig på någon restaurang så måste springa nu, men vill helst inte röra mig idag heller. Så skönt att bara glida runt här hemma, lyssna på musik och pyssla.

Kram

Likes

Comments

En by någonstans på landsbygden i England.

Likes

Comments

Som i en film.

Likes

Comments