View tracker

Helg hemma i Västerås betyder ofta fest, och det gällde även denna helg. fredag - 20års firande av Elin.

Vaknade tidigt på lördagen, men somnade efter lunch och sov resten av dagen. Ibland behöves dagar som denna, när man tillåter sig själv att spendera hela dagen i sängen med inga måsten. Vid 19tiden åkte jag och Elin på en liten roadtrip och vi hamnade i Uppsala där vi hämta upp Agnes för lite bil-häng. Kom hem runt 1 men ville knappt hem, det va så mysigt.

Det är söndag och jag har precis kollat klart på Så mycket bättre, älskar Lisa Ekdahl, blir så lugn av hennes musik och typ nostalgisk. Får känslan jag har på fredagseftermiddagar när man har hela helgen framför sig, kanske brukade mamma spela hennes musik då, på fredagar medan hon städade. Mamma och Pappa väntar på mig på någon restaurang så måste springa nu, men vill helst inte röra mig idag heller. Så skönt att bara glida runt här hemma, lyssna på musik och pyssla.

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

En by någonstans på landsbygden i England.

Likes

Comments

View tracker

Som i en film.

Likes

Comments

​Igår blev det en promenad upp på berget, en ny favoritplats. Elli är här och besöker, väldigt mysigt!! 

Likes

Comments

​Världens finaste Elin! Så glad att jag flytta hit med just henne, trivs så bra i hennes sällskap och det är helt omöjligt att tröttna på varann. 

Likes

Comments

​Denna kväll kommer vi nog fortfarande skratta åt när vi blir 70 år gamla. Utelivet här är galet bra, vi har hunnit hitta några guldkorn nu men vi har fortfrände väldigt många klubbar kvar att besöka. Favoriter: Razzmatazz, Jamboree

Likes

Comments

Här satt vi på Carolines rooftop och bara chilla. Det var så coola moln denna kväll dessutom, så allt jag gjorde va att leta motiv i molnen.

Likes

Comments

​//ZARA//

Likes

Comments

​Juice är ett pop-up event, varit där 2 gånger nu och det är så trevligt. Denna kväll var det på en rooftop precis vid stranden!

Likes

Comments