Text

Listan kommer ifrån Flora Wiström som ni kan hitta här https://flora.baaam.se/ .

Min största personliga framgång i år;

Det ÄR så klyschigt att behöva säga detta men att jag tog studenten var så skönt. Jag är så fantastiskt glad att jag klarade av gymnasietiden med skapliga betyg och psyket i behåll.

I och med att jag tog jobbet på CL Seifert fick jag utvecklas massvis. Jag har sällan varit med om något värre än utbildningsveckan. Jag var skräckslagen och grät flera gånger. Jag, som inte lyckats hålla en enda presentation i skolan utan att absolut bryta ihop av nerver, var nu tvungen att prata framför folk flera gånger om dagen. Är evigt tacksam hur mycket jag fick lära mig av det jobbet, och för alla fantastiska kollegor.

Det här gjorde jag 2017 som jag aldrig gjort förut;

Skrev en bok ihop med Lisa. Tog mitt körkort. Gick balen. Flyttade ut på landet. Fick träffa min vän från Brasilien.

De här länderna besökte jag;

Danmark. Italien. England.

Det här saknade jag 2017;

En vettig nattklubb i Motala som inte spelade gamla dängor från 2004.

Det här datumet kommer jag minnas;

10-12 augusti, fina, kära way out west<3

Det här var det häftigaste som hände 2017;

Me too. (snor den från Flora också men det är så vettigt och sant)

Det här önskar jag att jag hade gjort mer;

Tagit det LUGNT relationsmässigt. Jag kan kära ner mig på en sekund och sen är det kört. Jag måste bli bättre på att dejta och gå vidare.

Tittat på en serie? Detta var liksom en fråga men jag kunde inte svara på den? Tittade på några avsnitt av Westworld men det dog ut. Frågan kvarstår - vad har jag gjort av all dötid?

Prioriterat mig själv mer i olika situationer. Borde sagt ifrån. Borde inte ha trampats på. Jag är ju stark. Som en chili.

Min födelsedag 2017;

Minns knappt. Jag har svårt för födelsedagar. Har alltid ha skyhöga förväntningar och blir alltid besviken. Vi käkade tapas tror jag. nej JUST det vi skulle gå ut och jag blev så kalas så jag inte ens kom in på klubben. skön grej att göra ändå:))

Det här fick mig att må bra 2017;

Festival. Världens mysigaste resa till Italien. Mina vänner. Alla dessa studentmössor. Tokiga utgångar i London. Utvecklingen sångmässigt.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hej på er, till sist blev jag så sugen på att starta upp detta igen att jag gjorde det. dagen innan nyåsafton. bloggen får bli som en dagbok för 2018. för australien. för mina tankar. hjärtat har varit så tungt på sistone. jag behöver få utlopp, för kreativitet, för skrivandet, kanske för att döda tid. vi får se vad det blir av det. mestadels blir det nog kassa mobilbilder och röriga, snedskrivna texter om livet osv, så får det vara. men jag hoppas ni vill vara med ett tag, ett litet tag. massa mvh på er sålänge


Likes

Comments