Vädret har verkligen varit på topp idag, riktigt varmt, soligt och vindstilla. Har blivit mycket solning men även en tur in till samhället för en drink och lite shopping.

Kvällen har bestått av kortspel på balkongen, och nu sitter vi i lobbyn och tittar på lite musik och dans. En lugn dag med andra ord, skönt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag fick jag världens bästa uppvaknande. Det åskade, älskar åska så himla mysigt, så jag satte mig på balkongen och tittade på blixtar. Sedan for vi och fick lite massage på spaet här på hotellet.

Resten av dagen har vi spenderat i Kos stad, shoppat lite, ätit och kikat in bargatan som vi funderar på att besöka någon kväll.

Likes

Comments

Idag har vi mest bara vilat, En lång sovmorgon tog vi, och sedan har vi solat hela dagen. En jättegod middag med asiatisk mat fick vi idag. Och sist men inte minst var jag och Fanny ute på tur och tog lite fina bilder idag så några kommer här👇🏻

Likes

Comments

Då har vi varit ett dygn och några timmar på Kos. Maten är super, hotellet är jättefint och ja ingenting hade kunnat bli bättre känns det som. Vi har solat massor, druckit drinkar, varit och shoppat och ätit massor såklart.

För tillfället är vi påväg ut mot krogen för att titta på hockeymatchen på någon sportbar med lite andra svenskar.

Likes

Comments

Denna dag har jag väntat på länge.

Idag jobbar jag till klockan 12, blir då upphämtad från jobbet och då styr det raka vägen ner mot Arlanda. Hade riktigt mycket ångest när jag lämnade huset imorse för då skulle allt vara packat och klart för min del. Vad som är glömt återstår att se...

Blir kul bara att åka ner, lyssna på musik och så i bilen och äta lite strips. Haha har gått och tänkt på mina strips som jag ska köpa på vägen ner hela veckan. Så sugen på strips...


Min lilla kalender jag suttit och kryssat varje dag på jobbet haha. Ja jag har en väldigt konstnärlig talang.

Likes

Comments

Idag har varit sista packa och göra iordning allt dagen. Har städat hela huset så att vi kan komma hem till ett fint hus. Har även packat dem sista grejorna och verkligen varit i valet och kvalet vad som får följa och vad som ska stanna.

Hatar att jag inte kommer på något mer att packa men att det känns som att det är flera saker jag glömt... men det ordnar sig nog.

Allting har gått så bra dom senaste veckorna. Har varit bra på att äta nyttigt och även haft jätte bra träningspass. Varit extra taggad att träna inför resan så klart, och så har Alina satt ihop så himla bra pass. Det är så mycket enklare att ta sig iväg alla fem gånger på gymmet då man inte tränar ensam.Jag och Victor tog en mysmiddag idag, blev dock inte så fint då vi höll på att svälta och bara slängde upp allt.

Likes

Comments

Fick hem ett par skor idag som jag beställt för läänge sen.

Nu när det har blivit populärt med slip ons igen väcktes min dröm om ett par slip ons med plattform. Nä men jag letade för nåt år sen efter ett par plattform slip ons men hittade inte riktigt några jag tyckte om. Men denna gång hade jag bättre tur och hittade dessa fina med små nitar på hälarna.

Likes

Comments

Köpte ett nytt köksbord med stolar tidigare i veckan då det vi hade höll på att förfalla. Blev ett 6 sitsigt bord eftersom det alltid är mycket folk här och så, och Victor älskar ju att bjuda in på middag så då brukar vi ofta bli runt 6 st. Köket är ju inte så stort men detta funkar faktiskt bra.

Likes

Comments

Jag tog mig en jobbhelg. Dels för att jag va sjuk förra veckan så att jag kan jobba igen dom förlorade pengarna. Och så tänkte jag att det känns bra att jobba järnet innan vi far på torsdag så man verkligen känner att man gjort rätt för det hehe.

För övrigt så spenderade vi två timmar med färgning av löshåret i förrgår, tänkte lägga en mörk botten i löshåret så det skulle passa mot mitt, samt en silver nyansering för att få det lite kallare.

Kul skämt, det blev absolut ingen skillnad. Av nån anledning tog ingen av färgerna. Men jag tog på mig det idag och insåg att jag faktiskt är väldigt nöjd ändå för det passar bra mot mitt och är ändå en bra färg.

Likes

Comments

Hade världens knäppaste dag igår. AS skulle komma och hjälpa mig färga löshåret, och påväg från Vilhelmina hade hon mött flera brandbilar och polisbilar och inte tänkte jag så mycket mer på det förrän 10 minuter efter då Victor ringer och säger att det brinner i vårat hus i Stensele. (Det var bara hyrsålt så vi äger det fortfarande)

I badrummet av alla ställen brinner det, tänker direkt på elementet eller tvättmaskinen som står där inne, men nej det brinner i badrummsskåpet i några toarullar, på plats igår hittar dom inte orsaken hur elden uppstått, förstår verkligen ingenting av detta.

Det känns som att vi verkligen alltid har otur...


Likes

Comments