Mitt liv, går framåt. Jag har varit ganska frånvarande här denna vecka, eller frånvarande från allt skulle man kunna säga. Helgens plan är att vila och fira mami som fyller år.

För tillfället är jag helt besatt av PLL. Jag ska aldrig börja se en serie, det resulterar endast i att jag sitter som klistrad framför tv:n. Dock har jag fått Josse nästan lika besatt så hon har hållit mig sällskap framför tv:n i veckan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag har aldrig ansett mig själv som en sån där skotjej, alltså som vill köpa skor mycket och ofta. Men ändå så inser jag att denna blogg ofta består av nya skor. Och det gör den även idag.

Jag har allt för många vita skor som jag är för rädd att skita ner så nu fick det bli ett par svarta, så att dom till och med kommer att komma till användning.

Ett annorlunda material var det, typ läder.

Likes

Comments

Nä nu tog jag dagarna i fel ordning jag vet. Men i Lördags blev det varmt ute, typ en timme på morgonen. Då skyndade jag på med shortsen, men lika snabbt återgick det till kallt och hemskt.

Lördagen slutade med fest, det har slutat så ofta nu på senaste, men det är väl det somrar är till för. För snart gör jag som björnen och går i ide, jag blir så himla trött när det bliv vinter och mörkt.

Likes

Comments

Hade vi igår. Alltså skoter på vatten mer exakt. Det är visst en sport som har blivit rätt så populär här uppe i norr. Det var ju dock bara en träningsdag samt en prova på för första gången för svägerskan. Jag var ju bara åskådare alltså, spännande må jag säga. Sedan avslutade vi dagen med tacos och film.

Likes

Comments

Som skrivet så blev det kräftskiva igår med svärföräldrarna, supermysigt och kul.

Likes

Comments

Äntligen Fredag! Sitter på jobbet på rast. Fredagar känns nästan inte som en jobbdag, jag är så glad att det är fredag redan när jag kliver upp, det är inte ens jobbigt att kliva upp. Och hela arbetsdagen är så lätt för att man ska gå på helg. Jag gillar Fredagar, otippat jag vet.

Iallfall så blir det kräftskiva ikväll, så det blir kul. Sen resten av helgen planerar jag att bara ta det lugnt och se serie, brukar dock ofta planera det men jag får se hur det går denna helg.


Likes

Comments

Det har varit en låång dag idag, har även varit ledig från jobbet. Vi blev just klara och är supertrötta så vi ska lägga oss och se lite tv och mysa. Det blev lite bilder imorse som jag tänkte lägga upp.


Likes

Comments

Helgen var bra. Den började med att Victor kom hem i fredags, så då gjorde vi pizza och hade myskväll.

På Lördag blev det att kliva upp rätt så tidigt för att dra ut på bergsvandring, vi skulle visst bestiga Forsviksberget och det var verkligen jättefin utsikt där uppe. Tur med vädret hade vi också, vi solade och lyssnade på musik.

Sedan avslutade vi Lördagen med en tur till Talludden, lite lite folk där, men kul ändå!

Likes

Comments

En solig och fin kväll fick vi faktiskt idag. Moster kom på spontantripp till Storuman så vi åt grillat ute i solen. Plus att vi gjorde goda smoothies till efterrätt.

Imorgon är det Fredag, tokigt vad veckorna springer iväg. Min Victor kommer även hem i förtid imorgon då han är skadad tyvärr. Men jag längtar efter honom.

Likes

Comments