Så mysigt det var att komma hem till min lilla Elsa igårkväll. Som jag saknat henne, hon kan verkligen ge så mycket kärlek.

Idag har för övrigt blivit väldigt chill och planerar att fortsätta så även imorgon, jag behöver verkligen varva ned.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Herregud vad jag är trött. Jag har varit på mässa sedan tio imorse, for mot flygplatsen klockan fem och nu sitter jag på bussen från Lycksele och har fortfarande en timme kvar tills jag är hemma.

Mässan är över för detta år och jag kan säga att jag är en erfarenhet rikare. Det var inte så lätt från början men i slutet gick det så mycket bättre och jag har lärt mig massor.

Jag har även fått träffa Vera som jag inte sett på jättelänge. Vi visste inte förrän bara några dagar innan mässan att båda vi skulle vara där så det var så himla kul, att sitta och prata oändligt om allt som förr i tiden.

Våran fina monter👏🏻

Det var dock mycket finare inne på mässan bredvid som hette underbara barn, har aldrig sett så många ballonger😍

Likes

Comments

Det har varit mycket de senaste dagarna så jag har varit trött och har inte kunnat skriva så mycket.

Mässan drog igång på torsdagen och det har varit riktigt mycket folk alla dagar och väldigt intensivt så jag har varit så trött.

Igår kväll var Victor ledig så vi for ut och åt på resturang, jag var fast inställd på att prova tapas så det gjorde vi. Det var dock inte lika gott som jag trodde men vi valde väl fel rätter kanske.

Haha det har nästan bara blivit maten jag tagit kort på...

Likes

Comments

Då ligger jag i sängen på hotellet för min andra natt i Stockholm.

Igår var en väldigt intensiv och lång dag, så det var bara flyga, jobb sen på hotellet och sova direkt. Jag bor på ett hotell i Älvsjö där mässan kommer att vara. Rummet är jättefint, skön säng och golvvärme i badrummet, bättre blir det ej.

Ikväll har jag varit och gjort fransar, finns ju så många salonger här så jag passade på att boka en tid och blev supernöjd. Så jag ska lägga upp bilder på det senare. Jag kom just hem eftersom jag har varit vilse typ en timme efter fransarna. Hittat vilse har jag gjort tre gånger hittills...

Här åt vi idag, så himla god mat!

Likes

Comments

Till Stockholm som skrivet. Jag är exalterad bara över att flyga, jag har inte flugit så ofta så jag tycker fortfarande det är spännande haha.

Känner mig dock inte lika taggad på att kliva upp kvart över fyra imorgon, kan inte minnas när jag klivit upp så tidigt. Så jag kommer att vara så sjukt trött imorgon vilket antagligen kommer att resultera i att jag att hittar vilse, men det är jag van vid så det löser sig.

Det blir så perfekt eftersom att Vicke också börjar sin jobbvecka i Stockholm imorgon!

En fin middag hos svärmor i Lördags👌🏼

Likes

Comments

Då var det helg igen! Igår blev det partaj hemma hos oss, vi kom på det lite spontant i sista sekund som vanligt. Det spårade med det blev superkul, bra stämning, alla var glada haha.

Idag blir det en lugnare kväll med middag, och så hade jag tänkt spendera resterande kväll framför en serie.

Likes

Comments

Idag blev det bestämt att jag åker till Stockholm nästa vecka. Så himla kul! Det blir alltså med jobbet eftersom att vi ska vara på en mässa nästa helg. Så kul med lite andra arbetsuppgifter än vanligt, och jag tror att mässan kommer bli riktigt rolig. Det kommer dock antagligen bli en väldigt intensiv vecka, men det är det värt.

Sen så har jag ju en kärlek för Stockholm, så att det var just där är ju perfekt.

Likes

Comments

På en dag tvär föll alla löv i Storuman ungefär. Nu är det bara en tidsfråga innan snön lägger sig på backen för att stanna.

Mitt liv känns värdefullt just nu.Jag håller igång med träningen superbra. Jag stänger inte inne mig själv, utan har ganska bra kontakt med omvärlden, men jag hinner också vila och ta det lugnt. Det känns även som att jag har mycket roligt planerat i framtiden. En riktigt bra balans, får se hur länge jag klarar, att balansera är ju inte min grej.

Likes

Comments

Nu hade jag tänkt att tipsa om ett schampoo och balsam, som jag fastnat väldigt mycket för. Mitt hår är tunt och blir oljigt väldigt fort och jag har haft svårt att hitta produkter som hjälper detta.

Det som är skillnaden med dessa produkter är dels att dom är väldigt naturliga och skonsamma. Schampot torkar inte ut hårbotten som många andra schampon gör, vilket resulterar i att hårbotten håller en naturlig balans och inte börjar överproducerat egen olja.

Även balsamet är bra mot detta då det är väldigt lätt. Man kan utan problem massera in det ända in mot hårbotten utan att det blir oljigt.

Håret mår väldigt bra av detta och håller sig rent mycket längre :)

Detta kan man beställa av mig om man har lust, jag har redan ett extra set hemma. elinrisback@hotmail.com

Likes

Comments

Likes

Comments