Ännu en tom vecka, jag gör absolut ingenting. Nu vill jag inte ens se tv längre nu vill jag bara ligga i sängen och blunda, än om jag inte kan sova, det är allt jag vill. Just nu känns det ju bra, men jag kommer att ångra det när jag vaknar till liv igen haha.

Har dock mycket som ska göras, ett rum som ska slipas och tapetseras. Men det kommer snart. Förhoppningsvis har jag samlat på mig super mycket energi dessa veckor, så att det går snabbt att fixa allt sen.

Idag fick jag iallafall lite materiell lycka levererat till mig. En träningsväska så jag slipper konka omkring på en kasse jämt.

Likes

Comments

Ja det va igår, men idag bjöd Victor på fin middag och hade köpt rosor, därför fick detta inlägg bli idag.

Dock har vi spenderat hela kvällen i garaget och gjort iordning skotrarna och såg nu för en halvtimme sedan att helgens tävling är inställd pga för lite snö. Så det var en besvikelse då jag faktiskt hade förhoppningar inför denna tävling. Men ändå skönt att andas ut en helg.

Nog må det vara ICA rosor men lika glad är jag för det.

Likes

Comments

Idag har jag provat yoga! Och fick inse att jag har sämst balans. Men jag tyckte om det, det var väldigt avslappnande och så blev det perfekt att köra ett konditionspass före och sedan yoga efter. 

Annars så har jag haft en bra dag på jobbet, jag trivs där och har faktiskt inte alls någon ångest över att fara till jobbet igen på Måndagar. Så jag ska absolut inte klaga, än om sovmorgon är det bästa...

Min Räser Victor

Likes

Comments

Gårdagens cross tävling i Gargnäs gick bra vill jag säga! Vi körde först två heat, i dem tog jag en första och en andra plats vilket innebar att jag kvalade mig direkt till A-final.

Nervös som en hare tog jag en kass start i finalen men körde upp mig snabbt till tredje platsen, men på det sista varvet flög jag över vallen av banan och hade inte en chans att komma upp på banan nog snabbt. Väldigt blandade känslor, så besviken att jag inte höll mig på banan och fick pallplatsen, men samtidigt sjukt glad att det ändå gick så bra som det gjorde i övrigt.

Likes

Comments

Den här veckan har gått så sjukt snabbt, det är redan torsdag imorgon! Vill inte att det ska bli helg, är så sjukt nervös inför cross tävlingen på Lördag. Än om det är långsökt att jag kommer att ha lika otur som förra helgen så är jag så nervös att det ska hända lika mycket igen. Får jag bara ett slutfört heat utan problem så är jag nöjd haha.

Annars så har jag inte gjort mycket i veckan, bara tagit det lugnt och sovit massor.

En såndär gym selfie, som jag faktiskt vågar ta när jag är ensam på morgonen innan jobbet haha. Har faktiskt fått jättebra rutin på träningen så det blir 4-5 gånger i veckan.

Likes

Comments

Igår tävlade vi dragrace, och jag kom på en fjärdeplats, en sån där jobbig plats då det gått bra men man tar sig inte ända upp på pallen.

Idag var det cross tävling och min otur/klantighet var på topp.

Började första hitet med att åka ur banan. Andra hitet blev jag påkörd. Och i del finalen låg jag 1:a och efter missförstånd så trodde jag loppet var klart fast det egentligen var ett varv kvar.

Blev dock taggad idag, för själva körningen gick ju riktigt bra. Men så SJUKT nervös! Så med lite mer tävlingsvana kan detta faktiskt vara min grej. 

Nu hoppas jag att all otur stannade på denna tävling och att jag får revansch nästa helg.

Likes

Comments

Har haft en super kväll, lagade friterad kyckling till middag med vänner jag inte träffat på veckor. Gjorde även ett tappert försök att göra friterad banan till efterrätt, det blev faktiskt helt okej.

Känner mig så himla pigg nu! Har bara varit trött och velat sova för jämnan dom senaste veckorna, men nu kanske det är påväg att vända.

Haha att ta en fin bild på friterad kyckling är mission impossible.

Likes

Comments

Likes

Comments

Detta var den sista lugna helgen på länge för nu kommer det 6 tävlingshelger på rad, och har jag nämt att jag är sjukt nervös!?

Just nu känns det som att jag bara vill få detta överstökat, dels för att jag hade en sämst dag på banan. Var bara irriterad på att banan var sönderkörd, inte för att jag är rädd om mig, men jag har inte råd att mosa sönder skotern nu, sen så blev det andra omständigheter.

Annars så har vi haft en jätte mysig kväll med middagsbjudning och myskväll i vanlig ordning, Victor har fått för sig att vi alltid ska ha middagsbjudningar på söndagar haha. Men det är superkul såklart.

Likes

Comments

Har en lugn fredagkväll ikväll, det är bara jag Elsa och bröderna Winchester. Kollar alltså på Supernatural, detta är för övrigt en jätte bra serie som alla borde se.

Att bara ligga och se TV är det bästa som finns, jag hinner inte det så ofta nuförtiden så detta var välbehövligt, har heller inga planer alls för helgen, alltså ingen stress till nånting.

Förra helgen med mina två gosar.

Likes

Comments