Idag jobbar jag kväll. Äntligen har även vi nya börjat med ett kvällsskift i veckan vilket innebär att på Onsdagar har jag sovmorgon, jo jag fick bästa dagen... enligt mig.

För övrigt så rullar allt på , Jag tycker om att gå på jobbet, den känslan är ju prislös. Har även en jobbarkompis som gillar att gymma lika mycket som jag vilket resulterar i att vi tränar varje lunch, så jag får ihop mina 5 dagar i veckan. Då behöver jag inte spendera varken morgon eller kväll på gymmet, utan bara en lunch som ändå är värdelös tid.

Känns som att med detta jobb har jag fått lite rutin på mitt liv då jag jobbar fasta tider, och det behövdes verkligen.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Då var en helg på tranan slutförd, blir lite mycket jobb men ändå värt att tjäna extra och kul att få komma tillbaka och träffa dom igen. Så denna helg har alltså endast bestått av sömn och jobb

Idag fick vi sommartid! Nu är det nära till sommar, vi har även haft 7 plusgrader ungefär hela dagen och asfalten börjar titta fram, snart så...


Köpte en systemkamera för ett bra tag sen men har inte haft någon bra bakrund och så, men nu när jag tapetserat vitt så kan jag ju leka lite med kameran när jag har tråkigt haha.

Likes

Comments

Jag har blivit riktigt benägen att beställa löshår på senaste. I 16 månader har jag varit korthårig, med undantag får ett fåtal gånger då jag använt clips, men tyvärr är dessa clips från Rapunzel vilket innebär att kvaliteten och passformen inte är nå vidare alls faktiskt.

Därför tänkte jag denna stund dela med mig av hur sjukt fint det är med långt hår med dessa fina guldkorn jag valt ut haha. 

Likes

Comments

Idag älskar jag allt som är ljusrosa, med något vitt till. För idag har jag vårkänslor. Alla pastellfärget är ju dock lockande till våren, och jag gillar överlag mer att shoppa kläder till våren och sommaren, antagligen för att det är dem årstiderna jag älskar.

Allt är från HM, förutom omlott toppen som är från bikbok

Likes

Comments

Måndag igen, lite extra tungt att vakna upp imorse då jag inte varit på jobbet sen i onsdags. Men en riktigt bra måndag då jag fick bekräftat idag att jag kan vara ledig två veckor i maj för utlandsresa! Så väntan på sommarn blev nyss lite mer uthärdlig.

Annars så har jag legat sjuk hela helgen och nött Supernatural. Även ätit alldeles för mycket chips. Men det var skönt.

Likes

Comments

Är sjukt trött på att vara sjuk och trött.

Har haft så tråkigt idag, hinkar massa te med ingefära honung och kanel, tveksamt om det hjälper. Och ätit massa soppa, mest för att jag älskar soppa haha. Och så har jag unnat mig lite online shopping, som jag anser hör till när man ligger sjuk.

För lite variation av soppa har jag köpt dessa, hittils provat linssoppan och den var riktigt bra!

Likes

Comments

Då fick man fara hem från jobbet mitt i dagen idag. Var jätte länge sen jag var sjuk nu, sist var nog på Rhodos för ett halvår sen så jag ska inte klaga. Har legat i sängen och kollat på serie hela eftermiddagen, vad skulle man göra utan Apple-tv och Netflix.

Och Victor har varit i Umeå hela dagen och kom hem med två olika tapeter, så nu kan jag göra klart gästrummet och så ska jag byta fondvägg i sovrummet till en grå. Yay! mer tapetsering för mig...

​Fick hem dessa för nån dag sedan, har använt lite dyrare produkter tidigare från Lanza som varit SLS och silikon fria. 

Nu hittade jag detta som var rekommenderat från dr.organic som också är SLS och silikonfritt och som även är billigare. Så då ska jag se nu när jag byter om det märks stor kvalitets skillnad mellan det dyrare från Lanza och dessa billigare.

Likes

Comments

Då var allting över, sista tävlingen körde jag i helgen i Lycksele, sedan var det avslutningsbanketten på kvällen så vi sov på hotellet den natten.

Denna säsong har varit hyfsat bra, jag gav mig in i den i förhoppningar om att jag skulle kunna bygga ett självförtroende, känna att jag kunde vara bra på nånting och gjorde jag då det? Tveksamt.

Det spelade ingen roll om jag kom etta i ett heat så var jag jätte missnöjd och kunde peka ut minst tio saker jag gjort fel, dock fick jag mycket komplimanger för min körning vilket delvis kändes bra men mestadels gick rakt igenom. Antar att man inte kan lära en gammal hund att sitta.

Men ibland kan det va bra att vara såhär sjukt självkritisk, man känner aldrig att man gjort nånting bra än vilken placering man får och fortsätter göra allt för att bli bättre. Och jag har ju kampats i toppen flera gånger, men med mycket nybörjarmissar slutade det bara med ett brons i en cross.

Likes

Comments

Då har man spenderat en hel kväll med att tapetsera gästrummet. Beställde en tapet som stod att den var vit, men den var väldigt ljusgrå, men är ändå helnöjd med färgen. Har även målat lite lister så nu har jag bara en list kvar.

Är dock inte färdigt på väggen bredvid sängen men så fort jag får tag på färg så ska den väggen målas vit.

Det är fantastiskt vilken skillnad lite tapet kan göra. Golvet och lite fler möbler här inne blir nästa projekt. Har bara så många projekt på listan jämt...

Likes

Comments

Blev en tjej kväll ikväll. Gjorde först kycklingsallad till middag, se dukade vi upp gott i vardagsrummet och pratade massor hela kvällen, så lugnt och skönt.

Gjorde som en spa kväll med ansiktsmasker, fotbad, manikyr och sånt, mest bara för att hitta på nåt nytt att göra. Det var så skönt och avstressande, det behövdes verkligen. 

Likes

Comments