Det blev en midsommar i Högland tillslut, och glad är jag för det.

Så igår blev det god middag hos mamma och resten av kvällen uppe i byn med släkt och vänner. Som vanligt är jag kass på att ta bilder när det händer, däremot har jag lite bilder från tidigare på dagen.

det blev mycket bilder, eftersom vi inte hade så mycket för oss...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links
Alltså dom här taggarna, jag lyckades ju göra ett sånt fint kollage en gång men nu vill ingenting. hur oteknisk kan man vara. Och jag har till och med ett kontorsjobb, eller vad det kallas...

Allt är från Bik bok. Nu i vår har dom kommit med såå mycket fina kläder! 

Likes

Comments

Ikväll blev jag super pepp på att fixa upp våran gamla, lilla, fula altan. Så många idéer, så litet utbud. Det är det sämsta med att bo i Storuman, det finns inte mycket dekorationer och annat kul att köpa, och det som väl finns kostar skjortan.

Men steg ett är ju att få bort all växtlighet på golvet ock måla räcket. Nu när det är sommar får jag så mycket mer energi för att starta lite nya projekt.

Ja den ser verkligen tragisk ut för tillfället.

Likes

Comments

Så jag gick igenom lite bilder jag tog förra veckan. Blev ändå nöjd med första bilden som är bakifrån, blev fint ljus och så. Men dom andra bilderna.. ja det får bli utfyllnadsbilder.

Idag var jag på jobbet igen efter en hel vecka ledigt. Var lite tankspridd över veckan som varit, kan inte riktigt greppa allt. Men fick dock reda på världens bästa nyhet, att jag är ledig på Fredag. En fyra dagars jobbvecka!

Och midsommar har blivit ett svårt beslut för oss, men det lutar mot Högland faktiskt.

Haha vad höll jag ens på med

Likes

Comments

Nu har jag kollat igenom bilderna och tagit dom jag inte lagt upp tidigare. Scrollade igenom bloggen för att kolla vilka jag redan lagt ut, men eftersom mitt minne är som en guldfisks så kan jag ändå råkat lägga ut nåt jag redan lagt ut.

Alltså så fina bilder jag och Fanny tog vid havet! Och att vi tog dom alldeles på egen hand var vi mycket stolta över.

Nu börjar man sakna dessa dagar i solen med Sprite & kokos drinkar tillsammans med Fanny, medan grabbarna låg på rummet. Hon är bra, min svärsyster❤️

Likes

Comments

Idag har jag i sista minut beställt hem lite midsommar plagg, är av nån anledning väldigt sugen på en jumpsuit.


Detta är iallafall vad som hamnade i kassan när jag försökte välja. Hade helvitt förra året så nu satsar jag på något färgglatt, känns som att midsommar är en bra ursäkt för att ha riktigt färgglada och blommiga kläder, som är så fint!

Som vanligt när jag beställer har jag beställt flera olika så att jag kan prova mig fram till vilken jag vill ha.

Alla dessa finns på Nellly.com

1. Summer Playsuit 2. Simple Wrap Playsuit
3. Love Yourself Dress 4. Tight Neckline Set
5. Nax Dress 6. Frill Off Shoulder Play Suit

Likes

Comments

På grund av väldigt mycket städande och att jag äntligen tapetserat om resten av rummet så tänkte jag dela med mig av en uppdaterad version av gästrummet som kanske mest används som sminkhörna och garderob. Som sagt så är det golvet som är kvar att fixa.

Likes

Comments

Nu har jag varit frånvarande från denna sida ett tag igen. Denna vecka är jag faktiskt ledig från jobbet, vad som händer är dock inget jag kommer skriva om just nu utan det kommer att visa sig senare.

Känner att det kommer bli en tung vecka, är redan sjukt trött efter två dagar. Men den kommer förhoppningsvis få ett väldigt bra slut.

Likes

Comments


Igår blev det som skrivet utgång och hotellet, fast först och främst tittade vi såklart på balen och det var så fina par! Kvällen slutade riktigt bra, hade jätte kul och träffade vänner som jag inte sett på länge så det blev 5 av 5 toasts.

Idag blev det dock ingen talludde, har städat hela dagen då jag verkligen måste storatäda ALLT eftersom vi får besök i veckan.

Blev iallafall några bilder igår. Blev stor skillnad på min brunhet på alla bilder, tror det var på grund av blixten och så... Är inte nöjd med skärpan men det får duga.

Likes

Comments

Den här veckan har gått så fort, antagligen eftersom vi var lediga på Tisdag och så.

Ikväll blir det utgång, eftersom studenterna går balen så hotellet kommer att hålla öppet ikväll. Det är även talludden imorgon vilket innebär typ en log dans? man måste iallafall vara ute hela tiden. Det är inte riktigt min grej, inte i tidigt i juni då det nästan är minusgrader på kvällen. Men jag får se.

Annars så har Victor donat på gården hela veckan, det har blivit superfint men kommer att bli ännu finare! Det kommer bilder så fort det är klart. Även jag blev klar med tapetseringen i gästrummet och det blev bättre än förväntat, nu är det bara ett nytt golv som fattas där.

Likes

Comments