Fatta att vi bara har en vecka kvar till jul!

Jag är så exalterad. På fredag bär det iväg till Högland för att spendera helgen med familjen, jag må kanske vara mest taggad på mammas mat haha...

Dock så känns denna vecka som ligger framför väldigt seg, jag har inga planer överhuvudtaget men jag lyckas nog genomlida den.

Hur fin jul kommer vi inte ha med all denna snö😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja exakt. Jag ska till Stockholm på nyårs och jag är överexalterad!!

Raketer är ju något av det bästa jag vet, därför har jag alltid velat åka till Stockholm på nyår där jag tror att det är helt magiskt med fyrverkerier. Sedan så är jag ju även såklart taggad på kröket där, jag har aldrig varit på lokal på nyårs så det blir kung.

Plus att jag får fira detta med massa kussar, helt perfekt.

Likes

Comments

Det bästa jag hört på länge. Möjligtvis någonsin. Det kanske finns hopp för mänskligheten trots allt, det är nya tider nu.🙏🏻

Likes

Comments

Jag har sett dessa flöda på instagram reklamisar länge nu, så jag tog och beställde mig en skrap karta. En typisk Elin grej, så kul! Och självklart ska hela vara skrapad i sinom tid...

Likes

Comments

Längesen nu!

Helgen blev bra, fredagen var magisk med idolfinal och Chris som vinnare, precis vad jag hade hoppats på. Resten av helgen har jag inte varit på topp så det har varit ännu mer vilande.

Min kropp mår inte bra nu, jag skyller på att det är mörkt dygnet runt, och kallt, det kan inte vara bra...

Idag fick jag och Victor reda på att han åker och jobbar imorgon och blir borta i tre veckor. Så ikväll blir det kvalitetstid med snacks och film.

Det har snöat så otroligt mycket, det kommer bli en riktigt fin jul i år❤️

Likes

Comments

Detta är tredje dagen som jag är hemma och sjuk men det känns mer som tredje veckan... Det är så tråkigt att bara ligga hemma, jag tror snart att jag drabbas av liggsår och sånt där. Dock så har denna dag varit mycket bättre så imorgon blir det nog jobb äntligen!

För övrigt så överraskade Victor mig med pannkaksfrukost imorse, så vi hade mysfrukost med tända ljus vilket gjorde dagen lite bättre iallafall, särskilt eftersom att jag kunde äta igen.

Ja pannkakorna var blåa, han hade visst hittat blå karamellfärg.

Och så har jag även gjort klart alla julklappar för iår!

Likes

Comments

Jag tog visst och blev sjuk, Så denna vecka har jag spenderat två dagar hemma i soffan och det lutar mot att bli en tredje.

Jag hatar att vara sjuk, dels för att det är jobbigt att vara sjuk men mestadels för att det är dyrt att vara borta från jobbet. Men vad ska man göra, som kompensation så har jag iallafall fått fotmassage av Victor, det bästa jag vet.

Likes

Comments

Detta inlägget hade jag ju tänkt att göra för länge sedan redan då jag gjorde mina volymfransar, men för det första så blev ena ögat riktigt dåligt när jag hade volymisarna, och för det andra så har jag insett att jag är väldigt dålig på att fota fransar!

Men iallafall så har jag tagit fram två bilder, den första med singel och den andra med volym. Återigen väldigt dåliga bilder och bara på ena ögat eftersom det andra var kaos.

Och slutsatsen blev att jag gillar volymfransar bäst. Det känns väldigt naket nu när jag satte in singelfransar efter att jag haft volymfransar, men dock så var hon som satte singelfransarna mycket duktigare så det var helt klart ett plus.

Här kan man skymta hur dåligt fransarna såg ut på ena ögat, ett stort glapp och dom spretade åt alla olika håll haha. För övrigt så känns det som att min kamera ofta tar väldigt gryniga bilder, eller så är det mina foto skills som inte är på topp🤔

Likes

Comments

Helgen startades med en liten spontantripp till spa i Lycksele. En riktigt bra start på helgen med massa gott, en varm bubbelpool och drinkar. Jag var dock hur trött som helst så det blev en tidig kväll.

Igår var det middag med Victors familj på hotellet, och för övrigt en väldigt lugn kväll. Vi gjorde säsongen andra julgodis vilket blev rockyroad.

Idag har det bara varit städning men ikväll vankas det bio för att se solsidan, som jag har längtat efter denna film!

Likes

Comments

Man blir väl aldrig för gammal för julkalendern tycker jag...! Jag satt iallafall bänkad imorse innan jobbet för säsongsstarten på årets julkalender. Den verkar så bra! Jag älskar flera av skådespelarna som är med och det känns som att det kommer att bli ett kul koncept att följa.

Idag fick även jag och Victor börja öppna våra julkalendrar, första blev ett doftljus, jag tror att han kan ha lyckats bättre än jag trodde med min kalender haha. Den här månaden före jul är ju så bra!

Likes

Comments