Header

Igår fick vi äntligen komma hem, så nu känner vi att vi börjar landa lite och börjar förstå att vi är 2 barnsfäräldrar!

Det hela började med att då lillasyster var envis i magen fick vi åka in på ett ultraljud i Måndags,för att då kolla så allt var okej och att moderkakan var bra samt bra med fostervatten. Och allt såg tipp topp ut, jag sa då att jag var väldigt orolig att hon var större så då började hon mäta lite för att uppskatta en vikt och ja rätt hade jag för dom uppskattade att hon vägde ca 4800g.

Så vi blev direkt skickade till specialistmödravården för mera kontroller, dom gjorde dock inte mycket en ctg kurva för att se att hon mådde bra och sen en gyn undersökning på mig. Det visade sig att jag var 3 cm öppen så en hinnsvepning blev det med för att se om värkarna skulle dra igång.

Doktorn var supertrevlig och bokade in oss på tisdagen för igångsättning så vi fick åka hem och sova, och så skulle vi ringa in 7:30 till förlossningen på tisdagen.
Här började jag bli nervös alltså 4800g är inte att leka med, jag började få panik och kännde att hur fasen ska det här gå? det är nästan mer än 1kg än vad Mille vägde!

Vi åkte hem till Mamma som hade Mille och åt middag vi bestämmde även att han skulle få sova kvar om nu det skulle starta igång under natten. Så hem åker 2 nervösa personer för att försöka sova, vilket inte var det lättaste blev inte många timmar sömn men bebis låg kvar i magen när jag ringde till förlossningen halv 8 på tisdagsmorgonen...

Fortsättning följer.....

Min sista bild på magen 3 december,V.42 (41+0)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Våran Nova är här 😍💗 vi lever i bebis bubblan på BB så får göra ett längre inlägg när vi kommer hem igen hur det gick till!

Likes

Comments

Det blir en decemberbebis då lillasyster ligger kvar i magen,undra varför våra barn är så envisa i magen?!

Så nu ska vi äta lite lunch och sen åka bort på lidl och Ikea. På lidl har dom i dag baby kläder som jag spanade in och antog att jag inte skulle kunna åka och köpa pga att vi skulle ligga på BB men så blev det ju inte.

Det värsta skulle faktiskt vara om hon skulle titta ut i natt, då besiktningsmannen kommer i morgon kl 8 och ska besikta våran lgh. Men vi får se hur vi löser det om det skulle ske, förhoppningsvis är hon ute i så fall så Gurra bara kan åka hem en snabbis och om hon inte är ute får vi hoppas på att morfar kan åka hit.

Nu är maten färdig så ska äta så vi kommer iväg, hoppas ni får en mysig dag! ♡

Likes

Comments

Ja det blev en till gravid vecka, det trodde jag aldrig har ju varit så inställd på att hon ska komma innan Bf så är så trött på att vänta nu. Jag vet ju att det snart är över senast nästa söndag blir vi igångsatta om hon inte tittat ut men vi hoppas ju självklart att hon ska komma innan. Jag trodde heller inte att om vi skulle gå över att det skulle vara lika jobbigt som förra gången för man vet hur det är, men jo det är superjobbigt att gå över tiden.

Men vi kör på och försöker hålla humöret uppe även fast det är svårt, vi vill ju ha lillasyster på utsidan nu!

Vilket ruskigt väder vi vaknade upp till i dag blåst och regn, fy då har man inte alls lust att ta sig ut. Så nu har vi precis ätit frukost och nu sitter vi och kollar på Daniel tiger, får väll packa lite sen också inför flytten så går ju dagen lite snabbare! :)

Likes

Comments

Ja Igår var dagen som vi nyår på i 9 månader, lillasyster var beräknad att komma!
Men hon värkar trivas i magen precis som sin bror så vi håller alla tummar att hon inte trivs lika väl som han och kommer ut nu vilken dag som hellst!

Men eftersom ingen bebis tittat ut så blev det en storhandling i går på ica maxi då både kyl och frys ekade tomt!
Och på kvällen åkte vi hem till Mamma och åt tacos även mormor och morfar kom och Håkan så det blev en liten spontanmiddag :)

Vi har egentligen inget planerat i dag heller man vill inte ta sig ut då det är katastrof med folk i Barkarby, aldrig sett så mycket bilar och människor.
Men vi får se om vi hittar på nått eller om det blir en vila dag hemma! :)

Likes

Comments

Ingen bebis än så det blev ett barnmorskebesök i dag för mig och Mille. Jag hade tid 11:30 och besöken brukar gå så pass snabbt så mille fick vänta med lunchen tills vi kom hem tänkte jag innan jag åkte.

Det gick bra där jag ligger fortfarande över kurvan och lillasyster växer. Den 4 december ska vi åka in till ultragyn på Danderyd för ett ultraljud och sen den 10 december blir det igångaättning. Men jag hoppas ju självklart att hon kommer innan alltså typ NU!!

Men om hon är lika envis som sin bror så ligger hon kvar i magen i 2 veckor till.
När vi ska hem där ifrån var klara på 10 min går vi mot bussen men då är det ju självklart redan 3 vagnar som står där så den bussen kom vi inte på så fick sitta och vänta 15 min på nästa, Och med en trött och hungrig mille är 15 min lååång tid!
Alla ska ju åka och handla i Barkarby så klart och vi ska bara hem!
Vi kom i alla fall på nästa men den bussen blev ju också full och dom 2 vagnar som blev kvar försöker dessutom tränga sig på så vi som redan väntat en buss ska vänta igen?!

Alltså jag är en sån som väntar om jag kommer efter någon och det inte finns plats, jag förstår verkligen mig inte på dom som ska tränga sig på före fast dom kom sist? nä vissa människor är verkligen speciella. Men rätt personer kom tillslut på bussen!

Och vi fick äntligen komma hem och få i oss mat,sen somna han som en stock.
Vi gick även upp till Ö&B och köpte Pepsi Max dom hade 4 pack för 25:- vilket är superbra för en beroende människa som jag är!

Tänkte att man skulle ta en sväng och kolla in rean men vet inte om jag orkar och eftersom det är såå mycket folk också så tvekar jag verkligen får se om vi går upp nått nu när Gustav kommer hem!

Likes

Comments

Det blev en tripp ut i snön i dag❄☃

Likes

Comments

Ja här hemma går dagarna otroligt långsamt och vi har gjort helt fel denna gång med för vi går bara och väntar på att det ska sättas igång!
Men vi trodde ju hon skulle va här nu,  men våra barn värkar trivas i magen så nu försöker vi ändra inställning på att gå över 14 dagar i stället :(

Mille tittade ju ut 13 dagar efter BF och man har ju självklart googlat runt för att få nån uppfattning om man kommer göra det denna gång med. Men dom flesta som får barn tätt föder innan BF, men många som också säger att om man går över med första så gör man det med andra med!!
Jag vet inte man får väll bara vänta snällt men det är ju så fruktansvärt!

Så dessa dagar som det ekat tomt här ifrån har vi inte gjort ett skvatt bara tagit det lugnt och ja väntat.....

Får se om vi orkar ta oss ut nått i dag just nu så sitter vi i soffan under en filt och vi båda trivs ganska bra här inne i värmen.

Likes

Comments

Ja så här stor har jag aldrig varit, känns som att jag inte kan bli större utan att magen ska spricka men för varje dag som går så bara växer jag känns det som.

Idag så skulle Mille och jag till Mamma men vi blev hemma då han hade lite feber i morse, han hade det igår kväll med men det är för han har 2 tänder som håller på att spricka ned. Så när han vaknade i morse med feber kännde jag att vi skulle va hemma i stället!
Dagen har mest bestått av att ta det lugnt och lekt vi har inte gått utanför dörren ens (vilket jag brukar bli galen på och Mille med) men eftersom både han och jag kände oss sega så var det skönt med en lugn "stilla" dag.

Gurra har kommit hem ifrån jobbet och vi sitter och kollar idol tyvärr jobbar han i morgon med om nu inte bebis skulle välja att dyka upp i natt, Denna ständiga väntan på hur när och var alltså jag blir på riktigt tokig!!

Likes

Comments

Det blev inget Ikea i dag utan det blev en dagsutflykt till farmor och farfar i stället!

Så efter frukost packade vi oss in i bilen och åkte mot Oxelösund, vi var framme till halv 11 ungefär och visst blev som överraskade när vi klev innanför dörren!

Vi vart inte kvar jätte länge då vi kännde att vi ville åka genom stan innan köerna! så vi passade på att åka vid 2 då ändå mille skulle sova(så skönt att han somnar fortfarande i bilen) så sov han nästan hela  hemvägen med.

Det blir ju så mörkt snabbt nu känner redan mig deprimerad av mörkret men kl är ju bara snart halv 7 fast det känns som att hon är mycket mer! Men vi ska bara ta en lugn kväll som vanligt kanske blir en film om Mille somnar bra i kväll:)

Likes

Comments