Header

Jeans
Zara

Knit
H&M

Sunglasses
Céline

Likes

Comments

Känslan när man tappar gravidmagen & gravidkläder är ett minne blott. Den går knappt att beskriva, förstår ni hur begränsat man levt de senaste 6 månaderna? Passform som är katastrof & man känner sig inte fint i knappt något.

Lagom tills jag kom hem från BB så damp Dagmars nyhetsbrev ner i mailkorgen. Allt jag såg: REA/SALE!

I bakhuvudet hade jag Sofis outfit med Dagmars Love sweater & en jeanskjol. Ett klick senare var den inhandlad.

Likes

Comments

Long time no see.

Ja, slutet av graviditeten tog ALL min energi. Den lilla energin jag hade kvar gick till att slutföra en mässa & styra upp min mors 50:års fester, ja i plural - det var en två dagars fest a la 2 sittningar. Ena dagen för släkten - andra dagen för vänner.

Sen vilade jag upp mig 3-7 juni. Sen gick slemproppen natten till den 8:e & på natten började värkarna. Sen 16:16 fick vi för första gången möta vår efterlängtade son. Så härligt att känna att familjen är komplett. Allt känns så rätt & vi var/är verkligen menade att vara 4. Tänk vad häftigt, jag & Adam har 2 barn. En helt fantastisk 3.5 åring som har visat sig vara den bästa storasystern man kan tänka sig. Lillkillen kommer vara så trött på alla hennes pussar & gullande. Men för oss föräldrar är det en fröjd att se. Sen har vi även fått en fantastisk son, vid namn Hugo. En liten kille som hoppat in i familjen. Ständigt i rörelse. Middagar, jobb & ärenden klarar denna 12 dagars kille av utan minsta protest. Okej då vi har inte fött något underbarn - han piper till när han skall äta & när magen knorrar till. Men annars - en keeper!


I MADE THEM.

BÄSTA KÄNSLAN!

Likes

Comments

Älskar kombinationen av våra barstolar från TON + att sitta i köket och jobba. Inget som distraherar mig. Det är bara jag och min dator. Kör över spotify på sonoshögtalarna och så kör jag. Älskar stunderna här, jag får så mycket gjort - härligt eftersom jag strax kommer flytta hem mitt kontor.

Pratade även med pappa på FaceTime, min produkt verkar inte fungera så bra som vi hoppats på. Får hem provet med honom imorgon, så då får jag utveckla den med vår kontaktperson i Kina. Det är han som är proffset inom området. Sedan är det jag & min kinesiska kollega som för dialogen mellan oss och dom. Hon är en klippa att ha vid sin sida, då hon kan översätta det jag vill säga samt att hon förstår vårt västerländska tänk. Det är nämligen inte alltid så lätt att få fram det man vill. Olika tänk och kulturer krockar ibland.

Strax kommer min fina familj hem efter dagishämtning mm. Då ska jag gosa i soffan med dom innan det är dags för mig att göra mig snygg för en kväll med väninnorna.


Likes

Comments

Idag INSTAGRAM-SHOPPADE jag lite, kapet blev Joanna Fignals jeansjacka. Vill styla den nästan identiskt som på bilden, kostymbyxor i någon pastellfärg, stickad tröja & sneakers!

Likes

Comments

Måndag: REDAN AVKLARAD.

Tisdag: Idag väntar en härlig fm på jobbet, har så många trådar i luften så skall försöka specificera ned allt på olika dokument. Alltid skönt att förflytta saker från huvud till todo. Efter lunchen planerar jag att vara hemma, sitta vid köksön, drick kaffe & jobba hemifrån. Kanske blir det en gubbvila på soffan inför kvällen. Jag skall nämligen bli bortrövad av mina två bästa vänner. Pre-baby middag har blivit en grej hos oss. SÅ mysigt att få gå ut och äta med ens vänner innan bebis kommer och tar all uppmärksamhet/tid.

Onsdag: MOR är hemma och på jobbet igen. MYSIGT! Då skall jag brassa på med henne på förmiddagen, försöka få klart APRIL-pärmen (Ekonomi) & förhoppningsvis lämna in den. Alltid skönt att få check på den varje månad. Det blir som en nystart var månad och det är alltid kul. Älskar nystarter. Sedan hämtar mamma hem pappa Åkvist från Kina och då antar jag att vi förbereder lite middag för dom också trevligt!

Torsdag: Känns som det kan bli veckans vilodag. Perfekt inför helgen. Pyjamas hela kvällen lång. Mi like! Men om Elsa får bestämma skall vi säkert göra något busigt.

Helgen: I helgen väntar nada, förutom söndag. Då skall vi på 1års kalas hos lille Esther. 1 år har gått sedan jag fick ett sms om att mina kära vän Johanna bokstavligen sköt ut henne i undersökningsrummet. De hann aldrig in på förlossningen, Esther ville snabbt ut till denna värld.

Så helgens mission blir att: Köpa något fint till Esther & kalaspeppa Elsa. Inga problem där, hon älskar kalas & att kalaset äger rum i Stockholm gör nog inte saken sämre.Ses på onsdag morfar. / Elsa

Likes

Comments

Materiell lycka kan ibland tillfredsställa själen. Nu väntar vi på varmare väder & sen kan jag moonwalka fram i mina nya sandaler från Flattered.


PS. Slog till på dom gula också, dubbel lycka.

Likes

Comments

Imorgon går vi in i vecka 37, så det känns som tiden är inne för den kära BB-väskan. Dock kommer de ta tid, enklast är de att packa för bebisen. Men till en annan kommer de ta tid.

De som ligger i väskan just nu:
- Kläder till bebisen
- Amningskupor
- Bröstvårtskräm
- Amningsnapp
- Nappar (den ska lära sig direkt! Haha)
- Tunna sköna filtar/handdukar att ha vid amning.
- En-Två blöjor i nödfall, finns annars där.
- Våtservetter, också för nödfall.
- Snuttefilt (räven, hur söt?! Vald av storasystern själv.)

Alltid bra att startat, ni måste se min väska!! Allt är packat i min nya Balenciaga canbas väska, se men inte röra. Den skall invigas när vi åker mot förlossningen!

Nu - hallonsorbet!

Likes

Comments

Okej, tröttheten kom som ett slag i ansiktet... Typsikt att jag skippade frukosten imorse, behöver den lilla detaljen för att orka fram till lunch. Får bli en gubbvila på lunchen tror jag. Inte vill jag att denna trötthet skall ta över denna fredag. Hittade nyss några knäckemackor nere i skafferiet på jobbet, blev att knapra i mig 2 st utan smör för att få upp energin något. Sneglar lite på fästmannens coca-cola slatt som står på hans skrivbord, just for the sugar!

Har iaf hunnit med några punkter på todo-listan. Så jag kan med gott samvete klappa mig på axeln.

Måste bli bättre på att småäta nyttiga energigivande saker. Nästa vecka får bli min nystart på det!


ÄLSKAR JUICER! Det är en bra energidryck.

Likes

Comments