Header

Det har varit lite tyst från mitt håll några dagar nu... det är på grund av att jag har jobbat många sena kvällar och stängningar. Då kommer jag i princip hem på natten och jag orkar inte göra annat än att sova. Men denna natt så kan jag inte sova, jag är fortfarande uppe i varv efter stängningspasset då det har varit en stressig kväll. Därför tar jag mig tid att uppdatera lite här i hopp om att jag under tiden ska bli lite trött!

Denna vecka har varit ganska tråkig då mitt jobb har tagit rum hela veckan, är jag inte på jobbet så är jag hemma och sover för att komma ikapp med sömnen i princip. Men vi har planerat en del inför vår Rom-resa som är redan nästa vecka. Tagga!!

Vi bjöd över morfar på lite födelsedagsfika idag. Han bor inte i stan, så det var trevligt att få en stund att umgås med honom och ha lite catch up på livet.

Det är faktiskt det enda roliga som skett denna vecka, gud vad deprimerande...

Jaja, jag avrundar väl här... sweet dreams!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har det varit en sån där dag då det regnar hela dagen och molnen ligger som en mörk tyngd över ens axlar. Lite blandade känslor över sådant väder, men när man sätter sig i soffan med en kopp varm choklad, kollar på en film och hör hur regnet smattrar mot fönstret får man en behaglighetskänsla av att man är skyddad från kyla och elände.

Denna dag har varit så ointressant att till och med jag får idétorka på vad man ska skriva...

Därför tror jag att jag avrundar för ikväll innan jag börjar skriva något som är helt irrelevant.

Godnatt!

Likes

Comments

Okej nu är det officiellt, det är verkligen höst nu. Ett stort tecken på det är att jag fryser hela tiden och helt ärligt så är det svinkallt ut. Kylan är inte uppskattad, men som sagt har hösten en mysfaktor.

Den här morgonen var fruktansvärd när väckarklockan ringde klockan 05:30 och jag visste att jag var tvungen att gå upp ur sängen för att göra mig i ordning inför jobbet. Jag ville bara ligga kvar under täcket som var alldeles varmt och mysigt, men istället fick jag gå upp och ta mig från värmen till mitt kyliga rum. Men arbetsdagen har varit smidig och väldigt lugn, vilket har varit väldigt skönt då jag faktiskt känner mig lite trött efter den här veckan, det har varit för varierade skift den här veckan. Allt från morgonpass till sena kvällspass, man får inte riktigt någon rutin på det.

Nu har jag kommit hem från jobbet och känner för att inte göra något alls, men jag vet att jag måste städa... lite ångestladdat. Men jag får väl sätta lite härlig musik i öronen och bita ihop så är det snart klart.

Jag kom på att jag behöver boka in en tid till frisören typ nu, mitt hår har fått alldeles för mycket utväxt och är alldeles slitet. Jag får se till att få det gjort nu den här veckan så att jag kan känna mig lite fin tills jag åker till Rom. Åh juste... har jag nämnt att jag åker till Rom veckan därpå som en present till mormor som fyller?! Jag ser så mycket framemot det, få se alla sevärdheter, äta god mat och dricka gott!

Nej nu ska jag ta tag i livet, så länge... hadee!

En blid från en härlig sommardag

Likes

Comments

Idag var en ledig dag, inget arbetspass eller måsten. Så jag har tagit hand om mig själv genom att ta mig ut och springa i spåret. Jag har inte gjort det på länge på grund av att jag inte tycker att jag har haft tid, alternativt att jag har varit lat. Men idag tog jag tag i det och det var verkligen härligt att få röra sig, känna att man flyter fram över marken, få känna lungorna dra in kall luft och sedan blås ut varm luft, få rensa tankarna. Okej, tillbaka till verkligheten... helt ärligt var första halvan av spåret en ren plåga med tanke på att det var så länge sedan jag körde kondition. Men andra halvan var precis som jag beskrev det innan.

Senare gjorde jag mig i ordning och tog med mig mamma ut för att shoppa... nej hon pröjsade inte för de jag ville ha men hon var med som smakråd vilket alltid är skönt att ha med sig. Jag är i alla fall super nöjd med mina inköp, det är verkligen kläder som är sååå mig!

Kvällen bestod av myskväll i soffan framför tvn med godis och lite mineral vatten, tända ljus. Det är lite mysigt att hösten kommer för då kan man börja tända ljus i hela lägenheten, sätta på sig en tjocktröja, sitta i soffan och dricka lite te. Visst får man den där mysiga höstkänslan?

Nu ligger jag i min säng igen med katten som ligger vid mig och tigger efter min uppmärksamhet. Denna kväll är det lite mer ångestladdat att somna för att jag vet att jag ska upp tidigt imorgon och ha öppning på jobbet... problemet är inte att jag ska jobba för det tycker jag är roligt, men jag är verkligen inte en morgonmänniska!

Nej nu ska jag sov, sweet dreams

Likes

Comments

Här ligger jag i sängen mitt i natten och fryser lite lagom nu när höstkylan närmar sig och elementen har inte riktigt hunnit värma upp lägenheten igen. Både kroppen och sinnet är utmattad efter en lång arbetsdag och mitt från ingenstans kom jag på att jag skulle starta en blogg så här på kvällskvisten. Utan några som helst ambitioner ska jag klottra ner lite saker om mig och mitt liv, mostly for my own pleasure. Jag gillar att skriva så det här kan bli ett sätt att få göra det fritt utan att behöva hålla sig inom några ramar. Det här inlägget är mest för att ta bort det stora tomrummet i min blogg och börja fylla den med inlägg, någonstans måste man ha ett startskott och här är den... BAM!

Ha de bra tills vidare

Likes

Comments