Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • Resor

Likes

Comments

Igår var det konferens med jobbet. Vi åt gott på Broms och hade en workshop. Sedan var det summerburst på schemat! Det var så kallt, spöregnade när vi stod i kön in. Vilket inte gav oss nåt annat alternativ än att dansa oss varma resten av kvällen. Blev en relativt tidig kväll efter att ha stått längst fram på Steve Angello!! Idag laddar vi om och kör all in.

Nu ska jag fylla på mina fransar, sen blir det lunch hos Maja innan vi drar till summerburst igen och ikväll drar vi ut. Ha en fin lördag hörni!

Likes

Comments

Angående inlägget med sommarplaner så nämnde ju jag att jag har fått ett nytt jobb! I fredags började jag jobba på salong Peach, där jag ska göra fransar på heltid! Har sett fram emot detta så mycket.

Likes

Comments

Lördagkvällen var MAGISK. Håkan gjorde det igen, lika bra som 2014. Den här gången hade vi sittplatser, väldigt bra sådana också. Vi åkte ner tidigt igår morse och sedan spenderade vi dagen i ett 26 gradigt Göteborg. Vi festade hela natten och promenerade hem i gryningen. Hela staden är i Håkan eufori, oslagbar känsla.

Likes

Comments

1. Weekend i Göteborg! I helgen redan tar jag och Jossan tåget till Göteborg för att återuppleva Håkan på Ullevi. Vi kommer vara där nästan tre hela dagar så vi ska mysa runt där. Så härligt! Om någon av er bor i Göteborg och har tips på restauranger/klubbar m.m. - kommentera gärna!

2. Summerburst! ​Taggade till tusen.

3. Nytt jobb! Jag har inte alls berättat det här för er, men jag har fått ett nytt jobb, var min sista dag på Södersjukhuset igår. Ska berätta mer snart!!

4. Alicante! Sol, bad, äventyr. Men mest lata dagar vid poolen. Vi ska bo i Hannas familjs hus en vecka, såå härligt!

5. Sälen med Gustav! Ska bli så mysigt att komma iväg en vecka bara vi två, kommer vara så välbehövligt då vi kommer ha helt olika jobbscheman i sommar.

Likes

Comments

Jag har haft en superskön helg. I fredags var vi ute och firade Celina som fyllde 20 tidigare i veckan! Och igår träffade jag Hanna för myskväll, idag kollade vi på serier och käkade och sedan har jag jobbat. Plus att jag är ledig imorgon, då ska mamsen och jag ta oss en shoppingdag och få in lite färg i garderoben!

Hoppas ni har haft en bra helg hörni!

Likes

Comments

-Resa iväg på en drömresa

-Flytta hemifrån

-Börja på ett nytt jobb som jag trivs på

-Ta mitt franscertifikat

-Börja plugga

-Få rutin på träningen

Bilder från we heart it

Likes

Comments

"Ohana means family. Family means nobody gets left behind — or forgotten."

Likes

Comments