​Jag ser så himla mycket fram emot morgondagen med lite pirr i magen. I morgon är det första dagen på nya jobbet inom hemtjänsten här i Mjölby. Jag ska alltså gå min första intro dag imorgon vilket innebär att jag får lära mig hur allt går till och får även träffa vissa av brukarna som jag kommer få arbeta hos och även träffa några av mina medarbetare. Ska bli skönt med ett jobb som ligger bara 5 min hemifrån om jag går så jag slipper åka fram och tillbaka och slänga massa onödiga pengar på bensin som jag gjort hittills. Jag har bra magkänsla för det här så jag hoppas allt går så bra det kan gå! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Funderar starkt på att skaffa mig den här färgen i topparna eller nån annan snygg färg! Jag bara älskar att fixa och laborera med håret. Alla som känner mig vet att jag haft alla möjliga färger och frisyrer. Så fort jag inte mådde bra förr så gick jag på håret för att få lite förändring. Jag kommer inte ens ihåg hur många gånger jag råkat färga sönder håret när det blivit lite föör mycket färgning en månad eller sådär ;) Men nu har jag hållit fingrarna i styr i flera månader men nu börjar det klia lite i fingrarna igen.. Men vet inte än om det blir den här ursnygga färgen eller bara vanliga blonda slingor igen.

Likes

Comments

Jo vem är jag då? Mitt namn är Elinor Pettersson och jag är en i stort sett helt vanlig tjej med stora drömmar. Jag bor tillsammans med min pojkvän i Mjölby i en mysig liten etta. Vi ska dock flytta till Motala så fort vi hittar något annat boende som vi känner passar oss.. vilket inte är det enklaste. Men jag kan jag inte vara lyckligare, för ett år sen så trodde jag aldrig att jag skulle vara den jag är idag. Jag har fått jobb på Attendo och har planer på att börja plugga igen och denna gång till något jag är i stort sätt helt säker på att jag vill göra!

Mitt liv tills idag har vart väldigt upp och ner.. mest ner. Jag har vart en tjej som inte vetat vad jag vill, som fått hjärtat krossat så många gånger då jag förlät människor alldeles för enkelt, jag har hatat min familj för att sen älskat dom mer än någonsin, jag har sovit bort månader när jag trodde att det inte fanns någon mening med livet, jag har sparkat och slagit sönder allt jag hade när jag inte klarade av att hantera min ilska längre, jag har rymt hemifrån när jag egentligen bara velat fly från mig själv. Men mitt i allt detta så insåg jag att det går inte att alltid ha kvar alla människor man träffat i sitt liv för en del gör att man aldrig kan blicka framåt. Dom får en bara att älta det förflutna och man kan inte tänka på nått annat än vad man kunde gjort annorlunda. Och mitt i allt detta så hittade jag mig själv.

Nu står jag här med människan jag älskar mer än livet. Jag har ett jobb jag trivs med, jag får hjälpa människor och får så mycket lycka tillbaka.

Trots att mitt tidigare liv påverkar mig vissa dagar och trots att jag inte trivs med mig själv riktigt än så är jag på god väg dit!

För övrigt så älskar jag inredning och det slösas många kronor på det ;)

Musiken är även en stoor del av mitt liv, jag älskar att sjunga och rita så det blir det nog mycket av här på bloggen!

~Oh yes, the past can hurt. But you can either run from it or, learn from it. - The Lion King


jag och min prins <3

vår fina Milo!

27/8-2015<3

Vår fina Wilja!

Likes

Comments