Header

Hej allihopa och välkomna!

Idag så har jag bestämt mig för att börja blogga igen, men kommer blogga om hur min dag har varit, positivt och negativt som hänt och mina tankar för dagen. Egentligen tänker jag bara att detta ska vara ett ställe där jag får skriva av mig och där jag inte vill höra att jag tänker fel, för jag kommer skriva om hur JAG tänker och tycker, och är det så att ni tänker och tycker annorlunda så får ni gärna dela med er. Men kom ihåg att detta är min blogg där jag väljer vad jag vill skriva om och vad jag känner. Nu kanske ni tänker "varför skriver hon då inte dagbok?" och svaret är: för någonstans inom mig så vill jag ändå förklara för alla er hur jag känner och tänker.

Hoppas inte ni tycker jag är för hård och otrevlig men är trött på att få höra hur det är jag ska känna och tänka och göra. Jag kör mitt race och ni ert. Blir det bra? Det tycker jag! Så då kör vi!

Mitt första blogginlägg ska handla om......


Kärlek.

Haha ja jag vet supertråkigt men känner att jag vill skriva om det. Har ni någon gång känt känslan att verkligen tycka om någon, men ni väljer att inte ta nästa steg för att ni funderar på vad familj och vänner kommer säga om personen? Den känslan känner jag varje gång jag träffar en ny person, tänker alltid: kommer denna person gå ihop med min familj? Vad kommer mina vänner tycka om denna person? Sen brukar jag tänka: äsch, det som betyder något är väl om jag och personen i fråga gillar varandra? Men.. Sen så återkommer jag alltid till samma fråga igen, kommer personen gå ihop med min familj? Vad kommer mina vänner tycka? Ja, sån är jag, bryr mig hela tiden om vad personer runt mig tycker och jag är såååå trött på att känna så. Orkar inte bry mig längre om vad personer runt mig tycker. Vill jag vara med en person, då tänker jag vara det.

Hur känner ni? Brukar ni vara sån som väljer partner för att ni vill vara med den endast, eller är det även något inom er som tänker på samma sak som jag när ni träffat någon?


Det var allt jag hade för idag, imorgon kommer nästa tanke, och kan avslöja redan nu, det kommer handla om.. Haha trodde ni verkligen att jag skulle skriva det? Håll utkik imorgon så får ni se vad det handlar om!!

Godnatt, nu tänker iallafall jag gå och lägga mig!

Elinor

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments