De här fina skålarna köpte jag idag på R.o.o.m Habitat. Är helt kär, har spanat in dem länge! Finns en hel uppsättning men idag fick det bli dessa 3. Perfekt till vår tacokväll senare😋

Hur fina? 😁

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tidningskiosken är en sjukt underskattad app. Eller så kanske det bara är jag som fått för mig att ingen använder den?
Där kan man iallafall ladda ned alla möjliga tidningar. Miljövänligt och lite billigare än butik, för bra!
Startar morgonen med Elle's inredningstidning, det är en sån där tidning där jag endast kollar bilder och inte läser texten alls😅

Alltså så här lägger sig Grayson varje gång jag ska äta 😂 lätt att koppla av då liksom...

Likes

Comments

Jag sitter alltid alltid ihopkurad på golvet och sminkar mig. Ibland lyxar jag till det med en kudde men bättre än så blir det tyvärr inte😂. Jag håller på att renovera vårt sovrum och funderar därför på om jag ska unna mig ett sminkbord? Det kan ju verkligen vara såå snyggt, om det inte blir för mycket! Jag tänker mig något liknande:

Likes

Comments

​Min absoluta favorit stil på interiör och exteriör är utan tvekan New England. En klassisk stil blandat med det moderna. Mycket vitt, grått och marint. Mycket fönster och gärna med spröjs. Sånna här bilder får mig så sjukt inspirerad. Just nu jobbar jag i Chief Architect med ett New England hus. Bilder kommer upp lite senare idag! Jag undrar om det finns något program som motsvarar Chief Architect? Hade varit så kul att testa.

Likes

Comments

Chief Architect + Horsie.

Likes

Comments

Vaknar upp till det här med valpen på min mage 😍

Likes

Comments

Min älskade lilla kleptoman valp älskar mina sminkborsta. Han är så sneaky. Smyger tyst iväg som en liten vässla och drar försiktigt ut borstarna ur sminklådan sen när han väl har dem så blir han så exalterade så han smaskar jättehögt haha! Idag är det femte gången han gick och hämta den så då fick han smaka på lite rouge, bokstavligen haha!

Orka att han är snyggare i smink än jag... Åh vad jag älskar den här underbara varelsen. Önskar alla fick gosa med honom fast ändå inte för han är MIN hehe. 

Likes

Comments

Nu har jag börjat på yoga! Det är såååå nice och jag är pretty damn good. Tror jag iallafall hehe.

Nu är jag besatt och vill bli bäst och om jag ska bli bäst så måste jag köpa det här från hunkemöller 😛

Likes

Comments