Header

Vi har haft en mysig kväll här i Hallsberg. Promenerat till Ica, ungarna har badat, vi har ätit god middag tillsammans med Bella + familj, vi har kollat på fiskarna & pratat en massa.

Tyvärr fick Heidi fruktansvärt tunga besked när vi var på väg hit. Så hela dagen har även varit väldigt känslosam. Jag vill att du ska veta att jag älskar dig Heidi, jag finns här & stöttar dig i det du vill.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vi är framme i Hallsberg. Har avklarat gofika & nu leker barnen för fullt. Vi ska strax ära smarrig middag & fira Micke som fyllt år. Tjejerna var så duktiga på vägen hit, vi stannade en gång & det blev lite smågnäll mot slutet men det kan man ju förstå.

Hur har ni det?

Likes

Comments

Nu är vi redo! Jag, Heidi, Liia & Chloé ska rulla mot Närke för att spendera några dagar tillsammans i Hallsberg hos mamma. Jag & Liia ska stanna lite längre än de andra två men vi se fram emot detta.

Förmiddagen har vi tillbringat hemma hos oss, lunch på altan & en massa bus. Men så, är vi på gång. Hörs under dagen! 💋

Likes

Comments

Har inte bloggat så mycket under eftermiddagen & kvällen. Det beror mest på att jag inte haft så mycket att blogga om eller tid till att göra det. Vi åkte som sagt iväg till Yvre tidigare för att fira Simon som fyllt 18 år. Det bjöds på tacos, fika, prat, skratt & bus. Vi blev kvar i några timmar & när vi kom hem började jag packa inför morgondagen & veckan. Sen har vi mest myst & umgåtts som familj under kvällen. Jag & A har precis kikat på några avsnitt av OITNB & tänkte försöka sova. Dock är Liia superkrånglig så vi får se hur det går. Hon vaknade & har väääldigt svårt att somna om igen. Hörs mer i morgon! 💋

Likes

Comments

Hej raringar! Hoppas ni har en härlig söndag. Här är vädret regnigt & grått även idag. Jag & lillan har haft en rejäl mysmorgon med sen frukost, lek & film-mys. Bara hon & jag. Mammisen fick sovmorgon. Nu är alla vakna & påklädda. Vi ska mysa lite till innan det är dags att åka ut till Yvre för att fira Simon (Angelicas kusin) som fyllt hela 18 år i veckan! 🎊

Likes

Comments

Medan jag nattade lillan dukade frugan för myskväll. Det blev ostbricka i soffan framför Orange is the new black. Vi har inte riktigt haft tid att kolla så mycket på den senaste säsongen, men nu så; tre avsnitt avklarade varav två nu ikväll. Klockan är som vanligt alldeles för mycket så jag säger puss & godnatt nu 💋

Likes

Comments

Nu är det dags att presentera vinnaren av tävlingen om en flaska ifrån twistshakes nya kollektion med pastellfärger! Som vanligt har jag låtit slumpen avgöra vem vinnaren är & önskar att jag kunde låta er alla vinna.

Men vem blev den lyckliga vinnaren denna gång? Stor grattis till Sarah som kammade hem vinsten! 👏🏼 Jag kontaktar dig för information om hur du hämtar ut din vinst.

Tack till alla er andra som deltog i tävlingen! 🌸

Likes

Comments

Är det mysdag så är det! Eftersom att regnet öser ner så tog vi bilen istället för en cykeltur till affären. På vägen ut köpte vi med lite svenska jordgubbar som familjen mumsat i sig tillsammans här hemma.

Ibland slår det mig hur obeskrivligt lyckligt lottad jag är. Det är min familj, min lilla familj. Jag vet inte vad jag skulle känna utan er vid min sida varje dag, utan en vardag att balansera tillsammans med er, min tjejer! Jag älskar er mer än vad jag någonsin kommer kunna förklara med ord. Men jag ska gör allt för att visa er, varje dag i resten av mitt liv.

Likes

Comments

Mysdag här hemma! Jag startade dagen med sovmorgon & en dusch. Sen blev det lite frukost & mys innan vi fick besök av Heidi & C en stund.

Idag blir det en riktig mysdag. Regnet öser ner utanför fönstret & hela familjen känns liksom seg. Vi ska bege oss ut för lite handling senare men annars blir det nog bara mys hela dagen. 💋

Likes

Comments