Header

Under eftermiddagen blev det en promenad tillsammans med lillan, Malin, Linda & Isabel. Vi kilade till Hemköp där vi inhandlade pepparkakshus & diverse tillbehör. Väl hemma igen röjde tjejerna runt in i sista sekund tills Isabel (och Mandy) skulle åka hem.

När Mandy & Isabel åkte hade Linda & Malin tillsammans lyckats sätta ihop pepparkakshusen (förlåt för min icke-engagemang) så vi slog oss ner för att pynta. Liia var himla stolt & åstadkom sitt första (jättefina) pepparkakshus. Koncentrationen (och ätandet) var på topp.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Denna förmiddag har vi tillbringat på vårdcentralen. Liias ögon har varit så oklara & inte riktigt i symtom med ögoninflammation. Vi fick iaf träffa läkare till slut för det var så oklart. Nu ska vi köra med droppar ett tag. Det har alltså inte blivit något tentaplugg för mig idag heller. Men det får bli morgondagens problem! Mammisen är på jobbet så jag & lillan myser runt här hemma efter lunch med Heidi. 💋

Likes

Comments

I dagens paket till lillan låg det en Vargen - docka. Hon är så himla stolt över sin lilla samling av små dockor även om vissa har försvunnit redan. Jag borde nog ta mig en titt under soffa, byrå osv. Haha!

Likes

Comments

Ikväll, eftersom att Liias ögon verkade återställda, så har vi hängt med Nicole & barnen. Vi käkade thaimat till middag, bytte julklappar, myste, busade & fikade. Så himla uppskattat! Alla blev så nöjda med sina klappar. Vi är så tacksamma! Senare mot kvällen blev Liias ögon kaos igen & hon hade svårt att öppna det ena ögat.. Så som det ser ut just nu blir hon nog hemma från föris ett tag till, risken finns att hon inte hinner gå dit innan hon går på långledigt. Hur som, tack fina @louisenicole för idag ❤️

Likes

Comments

Min mensvärk är brutal! Men nu är jag hemma (tidigare än tänkt) framför en värmande brasa. Lillans ögon har inte kletat på hela dagen än så långe så i morgon är vi förhoppningvis tillbaka till rutinerna i två dagar innan mina hjärtan går på julledigt & jag kör all in med tentorna. Hur mår ni idag?

Likes

Comments

Godmorgon finisar! Har ni sovit gott? Vi har haft en något kämpig natt då lillan vaknat flera gånger & gråter för att ögonen kletat igen sig. Jag är i alla fall färdigfixad & sitter på tåget med musik i hörlurarna. Idag vankas heldag på högskolan med lite förberedelser inför hemtentan vi håller på med & salstentan som ska skrivas efter jul. Önskar er en grym tisdag!

Likes

Comments

Min lilla mysgroda, hon går inte en meter utan Skalman & Lille skutt som hon köpte på Kolmården i helgen. Vi har kramats + busat en massa denna eftermiddag & kväll. Middagen intog vi tillsammans med Meline, Niklas & Ronja. Tack för maten! När Liia sedan sov så blev det mys framför ”Svenska hjältar - Galan” tillsammans med Heidi & Linda. Dessutom passade jag & Heidi på att byta julklappar. Jag grät av lycka! Min fina vän. Jag fick parfymen som jag verkligen önskat mig samt en hårmist i samma doft. Dessutom fick jag ett nytt pennfodral som jag pratat om att jag vill ha & det bästa av allt - JAG SKA FÅ ÅKA PÅ SPA! Så glad. Mysa & umgås en hel dag tillsammans med Hanna & Heidi. Som jag längtar! Tack SÅ mycket för allt Heidi! ❤️

Likes

Comments

Ja, vi skulle ha haft myskväll ikväll med Nicole & barnen. Byta julklappar & äta middag tillsammans. Men lillan har (troligtvis) åkt på ögoninflammation så vi fick boka om det tyvärr.

Vi tillbringade i alla fall förmiddagen hos svärisarna där vi firade Birgitta som fyller år idag. Vi firade med en brakfrukost & massa fika. Mysigt.

Nu på eftermiddagen har jag & Liia mest myst i soffan, pärlat & busat. Jag tänkte att vi skulle slå oss ner i hennes rum strax & leka lite 💋

Likes

Comments