Header
Allmänt

Idag har det inte hänt nånting speciellt faktiskt, mer än att jag jobbade från 16:00-20:00, var rättså lugnt. Det var inte så att det var lång kö men det blev lite kö men inte så att det var flera som stod och väntade. Som jag skrev i inlägget innan så får jag mer och mer kläm på kassan, vilka knappar jag ska trycka på så att det ska bli rätt. Vet inte när jag jobbar nästa gång med har jobbat 16 h denna vecka i alla fall. Ser fram emot Maj lönen som kommer nu i Juni, får ingenting typ nu till denna löning. Endast 302 kr haha! Inte så konstigt då jag började jobba den 28 april och dom räknade från den 28/4 till den 30/4. Så.. denna månad är ingen rik månad haha!

Imorgon slutar jag 13 och ska till stallet och trimma för att allt ska sitta på tävlingen denna vecka på torsdag i Surahammar. Min 80 cm klass började inte förrän 10:00 så det blir ingen super tidig morgon, skönt! 80 cm är en clear round så HÅLL TUMMARNA att jag går helt felfritt, då är nog hela veckan komplett helt ärligt haha! Sen om jag sätter 90 cm också så är jag nog lyrisk, hehe

Likes

Comments

Allmänt

Idag började dagen med att jag kl.01:30 vakande av en sjuk magsmärta och illamående så jag kände att jag nästan var påväg att spy, dock gjorde jag det inte med det kändes att det var typ påväg men ändå inte. Somnade om, vaknade 07:30 av att min mamma väckte mig för vi skulle upp till stallet för att fixa hagarna med grus, min pappa är ju grävmaskinist och har tillgång till mycket sopsand, grov sand och all slags av sand som finns, men jag fick stanna hemma då jag fortfarande mådde väldigt, väldigt dåligt i huvudet och i kroppen. Jag var som en kokt spaghetti och kände mig så sjukt illamående fortfarande

Fick somna om i alla fall, vaknade sen igen vid halv elva, käkade frukost och fick stress till jobbet då jag i sista sekund fick reda på att jag skulle ta mig till jobbet själv. Så jag kom försent, ... Dock var det sjukt mycket på jobbet idag, så fort man skulle fylla på med pommes, dipp eller ny ramlösa så kom det nya kunder direkt. Hann ju knappt med att fylla pommes maskinen när det var som mest, alla sprang runt i köket som yra hönor och hade fullt upp med allting! Dock är det ju kul när man har mycket och göra, blev chockad när klockan redan hade hunnit blivit två och sen helt plötsligt var klockan sluttid, alltså 16:00. Börjar lära mig mer och mer hur kassan fungerar och hur man knappar in allt, det börjar jag få koll på. Men att komma ihåg att ge ut dippsåser är jag dålig på... fy elin! 😝

Sen runt 15:30 kunde man äntligen börja fylla på med dippsåser, städa runt fritösen, fylla på med brickor, torka av bord osv osv.

Tyvärr det lite sämre idag var att min mamma fick kratta ut all sand idag, vilket hon absolut inte kan göra då det är en rörelse som inte hennes axel fixar, men envis som hon är så jobbar hon på från 07:30 till 17:00 ungefär, så hon fick något slags av andningsanfall och väste när hon andades, så hon åkte till akuten för att få någon hjälp men Sveriges sjukvård går ju att diskutera så hon skrev ut sig själv och åkte hem. Dock fick jag och Tobias göra mat själva!

Det blev en slags av kyckling wrap, med potatissallad, sallad, bacon och stekt kyckling! Mycket enkelt att göra och var väldigt, väldigt gott. Rekommenderar att krydda kycklingen med kryddorna Franska örter och sen Vitpeppar, muuummsss!!!


Likes

Comments

Allmänt, Czardasz

Hej på er! Hur är det? Med mig är det bra, sitter nu i sista sekund innan jag ska sova för att få ut ett inlägg idag i alla fall. Haft typ fullt upp hela dagen, och inte haft en enda vilo sekund typ.

Började dagen med att åka till stallet, släppa ut hästarna och vetchecka två hästar. Siri och Toby, med Toby gick det bra. Och med Siri gick det mindre bra för, med respekt för Lena (ägaren) så skirver jag inte ut vad det är för "fel" på henne. Jag tror i alla fall att det kommer att lösa sig förhoppningsvis.

Efter veterinären så åkte vi hem en snabbis så jag kunde göra i ordning mig och sedan vd 11:00 åkte vi mot Sibylla, släppte av mig, jobbade till 15:00. Åkte till stallet och gjorde ett GRUNDLIGT bad av Czadasz då han bokstavligen hade Sveriges största två fläckar på ryggen som man nästan trodde var naturliga skäck fläckar. Han har nog en önskan om att vara en skäck, slår aldrig fel att när jag ska hämta honom i hagen har han ALLTID en bajs eller kissfläck, förståååår inte!!!! Är ju så pedant med att det ska vara rent och snyggt på både häst och omkring sig (mitt rum inkluderas inte där). Sen kommer Czalle och ba "Vadå?" Aaaaahhhh får ju svindel typ!!!

Btw så tyckte han att denna gång var det mysigt att bli badad, för han drack till och med från slangen, bet, sög och tyckte den var rätt okej faktiskt.


Sen förresten så har jag lite smakprov från fotograferingen som var här förra helgen, fotona är såååå finaaa! 😍

Bilderna är knäppta direkt från mobilen på en platta så därav den sämsta kvalitén...

Likes

Comments

Allmänt

Jag har länge gått runt och funderat på att byta bloggportal, jag vill utvecklas, få mer läsare och såklart få mer och mer uppmärksamhet (missförstå mig rätt) Känns som här på Nouw står jag och tuggar på samma ställe och det händer inte så mycket. Vill li lite större än vad jag kanske är nu, för jag är ju inte "omtalad" direkt, haha.

Vad tycker ni? Ska jag stanna kvar eller kanske byta bloggportal? Ge mig råd!!

Likes

Comments