Title
Allmänt

En fin liten bild på våra två sommar hästar. Celine och Ziyan (uttalas Sian), Celine som står bakom är dräktig med St.Erik (eller eric?). Föl nästa åååår!!

Hej på er! Hur mår ni? Jag mår utmärkt, dock ont i fötterna, huvudet och kroppen. Annars är det bra!
Igår och idag har jag jobbat hel dag som jag pratat om tidigare, har skrivit in några pass på schemat som jag kan jobba! Idag skulle Louise ha hästen, dock så gjorde vi mockningen och allt, sen ringer Louise o säger att hennes bil pajat så det blev tyvärr ingen ridning. Men det gjorde dock inte så mycket, han har ju gått nu hela helgen.

Han promeneras imorgon, och torsdag så ska vi skutta/markarbete lite smått(!!!)

Mer än så händer faktiskt inte, jag hoppas ni mår bra och ni uppskattar bloggen och inläggen ❤️
Kramar!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Helgen började bra och slutade bäst och mysigt! Åt på Jensen och var nöjda, dock världens minsta biff fick man men man blev mätt ändå. Ska snart dra till jobbet för att få in lite pengar. Jobbar endast två dagar nu sista veckan på juni, så ska försöka klämma in en eller två pass till. Jobbar 9 - 16:30 idag och imorgon, typ inte alls pigg på det... dock får man ju en god lunch ;)))))

Transformers var en succé! Älskade filmen och fick gåshud hela tiden, kan titta om dom filmerna om och om igen. ÄLSKAR dom!!! Dock vet man att det kommer komma en till film inom något år, pga slutet som var, hehe. De gör inte mig något! De får gärna komma 10 filmer till :)

Idag ska Louise komma till stallet, ska hälsa på henne för första gången då båda två gångerna så har jag jobbat.. men nu har det gått ihop sig så vi ska träffas klockan sex i stallet, rätt bra tid för då kanske jag hinner duscha... eller så gör jag det efteråt. Det får jag besluta mig om då!
Nu ska jag fortsätta äta min macka och dricka min juice innan jag beger mig till jobbet!

KYSS!

Likes

Comments

Allmänt

Gårdagen blev rättså lyckad! Vi var inte ute så sent jag och Tobbe då vi inte är så jätte impad över nattklubbar och sånt. Redan vid halv ett började vi röra oss hemåt, dock så tog man ju en pommestallrik såklart på hemvägen. Det är ju nästan självklart!
Varför vi gick hem så tidigt var för att idag ska vi fira våran 8 månaders dag som var i Torsdags, vi ska titta på bio och äta god middag! Mysigt va?

Vi ska titta på den nya Transformers filmen som kommit ut, jag är ju en groupie på Transformers, kan titta om filmerna om och om igen. ÄLSKAR dom! Mina favorit filmer, verkligen. Vad vi ska äta har vi inte kommit fram till, men någonting gott blir det förhoppningsvis.
Imorgon åker vi hem igen till verkligheten eller hur man ska säga, måndag & tisdag jobbar jag och de gör ju Tobias med. Sen är de ju bara och fortsätta träna och rida C nu så allt är som det ska och har varit!

Vad har ni gjort på midsommar? :)

Likes

Comments

Allmänt

En äldre bild från i Februari typ, har lite bildbrist så Siri och min älskade pojke fick prydda dagens inlägg.

Idag är det midsommar, vi har nyss beställt pizza (frukost), nyttigt va? Men rätt gott faktiskt, tycker vi var lite värda det. Senare ikväll ska vi ha lite folk här som förkrök, sen ska vi ut och fira lite mer. Imorgon ska jag och Tobias ha lite dejt med bio och mat, dock beror det på hur mycket pengar som går åt idag på krogen.. Men jag tror man blir nog rätt dragen på det vi köpt nu. Man har i alla fall alltid väldigt kul med Tobbes kompisar, väldigt roliga faktiskt trots att jag är tjej. Jag föredrar killar mer än tjejer, killar kan skämta om allt utan att någon tar illa upp och jag är sån som typ skämtar om allt och ingenting. Vissa saker ska man väl inte skämta om men.. Jag tror ni fattar vad jag menar. :)

Mer än så händer inte idag i alla fall, vi sov väldigt länge. Till typ kl 12, rätt ovant faktidkt, haha! Måndag och Tisdag jobbar jag 9 - 16:30 båda dagarna, lite otagg på det faktiskt.

Vad ska ni göra nu på midsommar?

Likes

Comments

Title

Instagram@elinoolofsson