Header
Allmänt

Nu är jag tillbaka i skolan! Började redan igår men det var typ hej och välkommen, här är ditt skåp. Haha lite så var det. Skåp är klart och en blipp är klart till omklädningsrummet! Nu idag ska vi få nya kläder för att målare ska ju vara vita, och de skulle vi få runt 12:30-13:00 ungefär. Lite oklart, men jävligt surt när man kommit hit till kl 12 och sen ska man inte få de förrän en timme senare typ.

Efter skolan sen så ska jag och Tobias titta på bil, de är i lite akutbehov då Tobias firma inte kan ge honom en firma bil och sen för han behöver ta sig till dom ställena dom ska jobba. Just nu är han bara i Uppsala, och han använder sin pappas bil just nu men hans pappa måste ju även komma till jobbet haha. Så vi ska titta på lite bilar och sen ansöka om ett lån...
Mer än så händer inte idag, imorgon vet jag inte vad skolan har planerat för oss och på fredag är vi lediga!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt

God eftermiddag mina vänner! Frånvaron just nu härifrån är ju typ att skämmas över, men rutinerna börjar avta och känner mer eller mindre att det är skönt att börja skolan imorgon. Andra året nu och jag plugga satan på min matte som jag fick underkänt i nu när vi fick sommarlov. Riktigt surt då jag kämpar så mycket jag kan men när det inte funkar eller går, jag vill helt enkelt ha en liten update på min hjärna så jag kan lära mig dom fyra moment som är kvar nu så jag kan få godkänt. Som tur är så har jag en mattelärare som för en gångs skulle förstår och är väldigt pedagogisk. Vilket är ett stort plus, då jag gärna tappar tålamodet och sen ger upp för att ja... det går inte riktigt som jag vill.

Men känner mig ändå taggad på att få klara matte nu. När höstterminen är klar så ska jag ha godkänt, det är mitt mål. När hösten är klar och jullovet kommer, då ska jag ha klarat det. De är egentligen inte heller så svåra moment som ska göras, geometri, algebra och taluppfattning och sen var den någon mer som jag inte kommer ihåg just nu.

Igåår i alla fall mina vänner så blev det en riktigt date night för mig och min kära. Tittade först på en bio, den nya spiderman filmen. Har lite blandade tankar om den, då jag är på ett sätt besviken och på ett sätt ganska nöjd. Själva filmen i sig är bra, men gillade t ex inte att dom bytt skådespelare på huvudpersonen alltså Peter Parker. Gillade även inte att han numera är 15 år i filmen och i dom andra tidigare filmerna ska han börja på college. Hade önskat att de va samma skådespelare och att de hade varit som en uppföljare på den senaste Spiderman filmen då det framkommer att de ska komma en ny eftersom att slutet visar att de någon ny ond super skurk typ. Haha. Så ja, lite blandade åsikter. Tobias höll med mig faktiskt haha! Senare hade jag bokat bord på Jensen och det blev en väldigt god middag. Dock så fick jag en genomstekt oxfilé som var som en skosula att tugga på, jag sa till och fick vänta ca 15 min och fick även ta gratis sallad ur salladsbaren men var lagom irriterad då så hade verkligen ingen lust att ta en sallad när jag beställt en oxfilé för 200 spänn. När jag väl fick maten hade Tobias mer eller mindre käkat upp... Så ja, lite lagom surt. Annars var det faktiskt väldigt gott när jag sen fick min köttbit som var medium stekt. Då blev jag nöjd! :)

Efteråt så begav vi oss hemåt och myste typ tills vi somnade mer eller mindre. Idag åker vi hem till mig igen, och jag ska försöka tagga upp mig så mycket jag kan tills imorgon. Måleri hörni! Ett år till sen tar jag studenten, som jag egentligen ska ta detta år vilket är SÅÅÅ JÄKLA SUUUURT!!!! Får typ ångest, när alla 99or tar studenten ska jag lägga mig under täcket och dö. Usch :(

Men men, ung och dum. Typ.

Likes

Comments

Allmänt, Czardasz, Träning/Tävling

Dagens frukost och lunch!

Hallå på er allesammans! Hur mår ni alla? Är det varmt där ni är? Här i Enköping har det varit sol sen kl 8 imorse. Jag och min mamma hade utsläppet, så jag fixade mockandet och maten medan hon sladdade ridhuset och ridbanan. Stallägaren är just nu på lite semester, hon är på Island i en vecka nu.

Dagens övning var en serie på diagonalen, gick över förväntan. Slutade med att jag och Czardasz klippte 1.25. Vi fick även film på det, men jag är lite missnöjd över min överkropp. För jag spänner mig så fruktansvärt så jag ser så stel ut och väldigt obekväm ut. Min nederdel följer med jätte fint, men inte min överdel. Så jag vet inte om jag vill lägga ut det då de ser så dåligt ut, haha 🙈
Är så nöjd faktiskt.
Nu har vi löst delen med hur jag ska komma fram till hindret och hur jag ska rida för att ta mig över, så nu är det problemet över. Nu är det bara att finslipa att jag måste komma över Czardasz finare så att språnget i sig ser snyggare ut. Det är bara problemet att jag ska få bättre eftergift och snyggare helt enkelt!

Tobias mamma fyller år idag och har nyss köpt en bukett blommor och en påse maltesers, hon älskar sånna! Senaste gången jag tog med mig sånna så käka hon upp dom på 2 sek och sa mellan tuggorna att det är så gott. Haha! Vi åker hem senare ikväll sen, och imorgon är det utsläpp igen och Czardasz som ska motioneras.

Visst va dom fina? :)

Likes

Comments

Allmänt

Är just nu typ sängliggandes och har ingen energi till nånting. Igår var jag hemma hela dan och idag också, dock är det lite bättre idag. Ska försöka ta mig upp på sadeln idag, torsdag och fredag ska jag försöka kurera mig för 2 dagars hoppträning. Nu när det börjar rulla med Czardasz och han trivs med träningarna vi har så tycker jag de är inge fel att börja lägga 2 dagar för hoppning, en markarbete och en mer hoppning. Ganska bra idé eller?
I helgen är jag ledig från hästen då Louise har honom. Så jag och Tobias åker till Västerås i helgen och ska nog ut och äta nånting på kvällen. Kanske en film eller något? Har ni något tips? Är sugen på den nya spiderman filmen eller Apornas planet...

Varför uppdateringen varit lite si och så denna vecka är för jag varit sjuk helt enkelt. Hör av mig sen under dan när jag kommit hem från stallet och landat, kramar på er!

Likes

Comments

"Life doesn't always introduce you to the people you want to meet. Sometimes life puts you in touch with people you need to meet - to help you, to hurt you, to leave you.

And to gradually strengthen you into the person you were meant to become"