Hej! Sorry för uppdateringen!!!! Men de har varit så sjukt mycket nu aså!!! O mer blir de!!! Så bloggen kommer ligga väldigt på sidan nu..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan! Idag kommer schemat vara 100% fullt!!! Zzz
Skola, med utflykt/vandring och sen jakt...
Sen om klockan inte är för mycket ska jag rida, om jag inte hinner rida ska ändå jag ta stallet och fixa foder o sånt... Zzz o dessutom e de en dag då jag hälst vill ligga o sova i sägen o huvudvärk så in i bomben!
Men good luck till mig själv!

Likes

Comments

​ja, vad ska man säga?! Hejsan! Jag ligger ännu på soffan och har feber, förkylning och huvudvärk... lagom trevligt men men... 


      Höres mera snart

Likes

Comments

​hej! Nu sitter jag och ser på idol, Vilks röster det finns!!! 

Vi har äntligen fått våra Ipads i skolan, så jag är väldigt nöjd! Igår red jag en lugn sväng på ca 6km med JB, vi skrittade asfaltsvägen som är ca 3km och sen travade och galopperade vi på grusvägarna och tog de lugnt i den lilla skogen. Väldigt mysigt och skönt för han har gått ganska hårt 2 dagar så det passade bra att ta en lugnare tur den 3e dagen. 

Vi mötte gående och cyklister men han brydde sig inte, dock blev han uppspelt när vi mötte 2 ston på vägen.. Men han va kontrollerbar, han har ju lite ursäkter att skylla på när de kommer till att möta hästar och att halkan spänna upp sig mot andra hästar, han är ju ändå hingst 😉. 

Men övrigt har helgen o måndagen vart bra! Tyvärr inget ridhus ikväll men vad gör de?! De är ganska skönt att ta det lugnt en måndag. 

Hade!  😊

Likes

Comments

Hallo!
Nu väntar jag på klockan ska bli dax för att rida.. Kvällens pass e tänkt att vara ganska mycket styrka och galopp arbete.
Men iaf, helgen är ganska soft ändå!
Hörs!! 👍🏻

Likes

Comments

Hallå! Just nu sitter jag o väntar på Marika som ska hämta upp mig för att sen åka vidare till Roma.. Det är DM i körning och jag skulle va hästskötare... De regnar som bara fan men iaf... Ses!

Likes

Comments

Hej!
Aså hur tråkigt kan de va o va i skolan + ha rast i 70 min + att pengarna e slut... Aså de suger inte bara lite. 🙈😁😁

Likes

Comments

Hej! Jag e TBK på denna blogg igen... Sprid gärna!

Likes

Comments

Hejsan! Just nu sitter jag på bussen😘😘

Likes

Comments