Januari, kommer inte riktigt ihåg något som hände under januari, en månad som bara svepte förbi.

Februari, samma som januari skulle jag vilja säga.

Mars, nationella prov, mycket plugg och skola, firade att vi haft D i ett helt år! (D = häst)
April, gick på, inget speciellt eller så hände.
Maj, skolan börja dr mot sitt slut, sista jobben inför betygen.

Juni, skolavslutning, övernattning med tjejerna i klassen, sommar läger på Lövsta. Nya vänner som blev bästa vänner. Födelsedag som var ganska loj, som många år tillbaka gör man ingen grej av det hela.

Juli, bara slappa, ta de lungt och jobba...
Augusti, skolstart, nya klassen och nya vänner. Lämna de gamla och gå till de nya. Vilket blev allt mellan himmel och jord, motgångar och framgångar.

September. Bara flöt på, mycket upp och nedgångar men man tar sig igenom allt!

Oktober. Höstlov, jobba... mycket inför betyg.

November, bara flög iväg.. bara veckorna gick och man hade 0-koll på tiden.

December, nya vänskaper, mycket tankar men oxå en bekväm månad! Ingen julkänslan över huvudtaget... och nu, 1 Januari. Ofattbart.

Detta året har gått snabbt, de har varit jobbigt, spännande, roligt, lärorikt och speciellt.

Likes

Comments

Jag har ställt mig själv denna fråga mer än 100 gånger. Ja, och? Kommer du verkligen fram till ett svar?! Många är helt nöjda med sina liv och vad dom återkommit med, men det är inte alla. Prova själv att fråga dej denna fråga och komma fram till ett 100% svar. Det är svårt.
Jag vet måna dom inte skulle vilja leva om sina liv, men jag vet även många som skulle vilja leva om sina liv. Jag är en av dom.
Vad ska man säga? Jag har gjort många fel men även många rätt. MEN jag skulle till 90% leva om mitt liv! Visst jag är inte så gammal men vad gör de?! Jag har gjort sjukt mycket fel i mitt liv, vilken jag inte kan hjälpa nu men jag skulle vilja!
Visst, de finns mycket positivt i mitt liv men inget kan ersätta eller täcka över det som man gjort fel.. vilken man får kastat över sig dag efter vecka efter månad efter år. Inget man vill eller önskar, alla går ju alltid efter vad dom tror och vad dom vill tro. Vilket jag har fått över mig mer än 100 gånger.
Allt positiva man har fått i livet är inte tillräckligt mycket för att få bort och gömma dom problem man har, vilket är jobbig och plågsamt.
Tänk om man bara kunde ändra på några riktigt små saker i sitt liv, saker som gör att det positiva blir positivt och kan täcka över det dåliga och negativa.
Om alla personer ute i världen bara kunde fråga, sluta lita på rykten, gå rakt på sak och vara 100% ärliga och stå för de dom säger. Då skulle även jag vara nöjd!
Alla har sin sak dom gör dom glada och gör så dom får tankarna på annat håll men de räcker inte för att täcka över allt i livet, vilket man skulle vilja önska.
Tänk om personen/erna skulle bara hålla tyst, säga sanningen och inte deras version , hur skulle allting se ut då? Istället för att sprida sin version och allt blir FEL skulle då inte allt kunna bli sanning och alla få en klar och sann bild av en person??

Likes

Comments

Hej! Sorry för uppdateringen!!!! Men de har varit så sjukt mycket nu aså!!! O mer blir de!!! Så bloggen kommer ligga väldigt på sidan nu..

Likes

Comments

Hejsan! Idag kommer schemat vara 100% fullt!!! Zzz
Skola, med utflykt/vandring och sen jakt...
Sen om klockan inte är för mycket ska jag rida, om jag inte hinner rida ska ändå jag ta stallet och fixa foder o sånt... Zzz o dessutom e de en dag då jag hälst vill ligga o sova i sägen o huvudvärk så in i bomben!
Men good luck till mig själv!

Likes

Comments

​ja, vad ska man säga?! Hejsan! Jag ligger ännu på soffan och har feber, förkylning och huvudvärk... lagom trevligt men men... 


      Höres mera snart

Likes

Comments

​hej! Nu sitter jag och ser på idol, Vilks röster det finns!!! 

Vi har äntligen fått våra Ipads i skolan, så jag är väldigt nöjd! Igår red jag en lugn sväng på ca 6km med JB, vi skrittade asfaltsvägen som är ca 3km och sen travade och galopperade vi på grusvägarna och tog de lugnt i den lilla skogen. Väldigt mysigt och skönt för han har gått ganska hårt 2 dagar så det passade bra att ta en lugnare tur den 3e dagen. 

Vi mötte gående och cyklister men han brydde sig inte, dock blev han uppspelt när vi mötte 2 ston på vägen.. Men han va kontrollerbar, han har ju lite ursäkter att skylla på när de kommer till att möta hästar och att halkan spänna upp sig mot andra hästar, han är ju ändå hingst 😉. 

Men övrigt har helgen o måndagen vart bra! Tyvärr inget ridhus ikväll men vad gör de?! De är ganska skönt att ta det lugnt en måndag. 

Hade!  😊

Likes

Comments

Hallo!
Nu väntar jag på klockan ska bli dax för att rida.. Kvällens pass e tänkt att vara ganska mycket styrka och galopp arbete.
Men iaf, helgen är ganska soft ändå!
Hörs!! 👍🏻

Likes

Comments

Hallå! Just nu sitter jag o väntar på Marika som ska hämta upp mig för att sen åka vidare till Roma.. Det är DM i körning och jag skulle va hästskötare... De regnar som bara fan men iaf... Ses!

Likes

Comments

Hej!
Aså hur tråkigt kan de va o va i skolan + ha rast i 70 min + att pengarna e slut... Aså de suger inte bara lite. 🙈😁😁

Likes

Comments

Hej! Jag e TBK på denna blogg igen... Sprid gärna!

Likes

Comments