Header

Hallå allesammans!!! Nu har skolan dragit igång igen och jag måste faktiskt erkänna att det känns en aning konstigt att stiga upp innan 6 om mornarna men vi får hålla ut.. Imorgon drar passen på gymmet igång igen efter sommaruppehåll och jag har aldrig varit mer taggad.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​På hotellet där vi bodde hade de först och främst en ordinarie restaurang men utöver den så fanns det även en kinesisk men också en italiensk restaurang. Så den tredje kvällen i paradiset bestämde vi oss helt enkelt för att prova den kinesiska, så upp högst upp på hotellet och kolla bara på utsikten(!!!). Den kvällen var magisk. 

Likes

Comments

För några veckor sedan åkte jag med familjen till Grekland för att njuta av lite sol och bad. Det är nästan lite sorgligt hur mycket man längtar tillbaka nu i efterhand.. Under denna vecka så åt vi god mat, drack drinkar, besökte Chania och badade i mängder. Precis som man ska göra på semester.

Likes

Comments

I tisdagskväll efter jobbet mötte jag upp Maja & Fia för en middag på Vinci!

Likes

Comments

Emellanåt i dessa jobbdagar har jag njutit och tagit vara på de fina sommardagar som Sverige bjudit på de senaste. Vanligtvis är jag inget fan av sjöar, men att ta med vovvisen ner till sjön efter en jobbdag slår nog allt. Förövrigt är det ingen hit att jobba inom restaurangbranschen när det är 30° utomhus, det enda man längtar efter är att stå vid en frys och svalka av sig en aning. Dock kan jag väl inte påstå annat än att Sverige är ganska fint när solen väl är framme här med;)

Likes

Comments

Jag vill göra något med alla bilderna jag tar, vill inte längre att de ska ligga och skräpa tills minnet säger ifrån och blir fullt gång på gång. När man tänker efter är ju ändå blogg, ett väldigt roligt forum då jag kan kika tillbaka här om några år och se vad jag hade för mig i ungdomens dagar. Så varför inte ge det ytterligare ett försök, men denna gång endast för min del och er som vill följa med mig i min vardag då vill säga. Så hädanefter hörs vi när vi hörs helt enkelt!

Likes

Comments

Då och då får jag en liten feeling att komma tillbaka för att visa allt som sker i livet men det slutar ju med samma visa varje gång jag ens försöker ge mig på det här. Men vad har hänt sedan sist då? Jag har fyllt 18, haft födelsedagsbrunch med fantastiska vänner, jobbat i mängder, besökt London, vart på ett och annat födelsedagsfirande, skolan har bjudit på kulturvecka och familjen har gått och blivit med hundvalp. Mellan allt detta har skolan hunnit komma emellan och jag kämpar på, för om mindre än en månad har jag mitt sista sommarlov (?!?!)

Likes

Comments

Härromdagen var jag ute på en promenad i det fina vårvädret och sedan åkte jag hem till Amanda där vi åt frukt doppat i choklad. Mumsigt var det.

Likes

Comments

Instagram@elin_olsson