Hej!
Ja vi lever heh!!
Skolan har ju dragit igång som alla vet och ja vad ska man skrivit?! Ingen bra ursäkt We know men nu när prov, läxor osv har börjat att dra igång rent ut sagt pallar man inte att blogga. Så pinsamt är det! När man kommer hem kollar man sociala medier en stund sen är det läxa och på kvällen sport. Och vi gör typ INGENTING nu efter skolan förutom plugg.
Så här kommer det och har redan varit i 19 helt dött, tyvärr. Men sånt är livet och vi uppdaterar om de har hänt något SIPER ROLIGT ja you know liksom.
Men skolan rullar på sol vanligt, och kan har ju börjat att få sina rutiner tillbaka (suck). Nu har vi prov på fre och inklämda läxor och glosor ska göras.

Ha det bäst så länge. Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

(bilder från emporia)

nu är vi framme i växjö dit vi skulle, vi gick på bio och shoppade idag. jag handlade en tröja inne påväg cenino/donna sedan åkte vi t hotellet. nu ska vi äta på en bar och vara hör hela kvällen.

hoppas ni har haft en bra dag<3

Likes

Comments

Heeeeeeejjj
Nu är vi båda iväg ett tag så de kommer inte komma upp så mycket under denna vecka!
Sen börjar ju skolan igen den 11 januari (suck). Då börjar läxorna, proven och allt.

Idag har jag varit på Emporia och Ikea. Fyndade nästan ingenting bara en "sommar" tröja från Hollister men den var så fin.
(Kommer komma upp bilder från Emporia imorgon) efter att jag har hittat min mobil ooops...
Hittar den verkligen inte någonstans tror den är kvar i bilen men det blir ju så mörkt så snabbt och den är helt urladdad så får leta imorgon.

Vi åkte hemifrån vid 9-halv 10 och kom hem vid 8 en lång men rolig dag!
Jag har även beställt ett par adidas superstar som hade kommit på posten idag så de skall jag hämta ut imorgon bitti. Är jätte taggad på hur de kommer att se ut, och hoppas att de passar.

Men nu till saken. De kommer alltså inte bli så mycket "uppladningar" här kan tänka mig en gång om dagen eller en gång varannan dag. Så ni får ha det så bra sålänge och wish me good luck att jag hittar min mobil imorogn.

Likes

Comments

Det är alltid så himla svårt att hitta på någon bra rubrik för man vill ju ha en rubrik som verkar intressant och spännande🤔

Föresten Hej alla fina<3
Vad har ni gjort idag?
Själv har jag varit med min kusin hela dagen och igår. Vi skulle kolla på bio men det blev aldrig så. Vi kollade på 2 olika filmer istället hela kvällen "how to be single" och "once upon a time in Phuket" sjukt bra filmer båda två. Men efter att hon hade cyklat hem hoppade jag in i duschen och duschade med ett av de duschtvålen som jag visade upp i något gammalt inlägg.

På torsdagsmorgon till lördag ska min familj iväg, men jag vet inte var.. Haha.
Vi skulle utanför Skåne mer vet jag ej men ska ta lite bilder och så tror jag haha. Jag vet ju som sagt inte vart vi ska eller så men jag ÄLSKAR överraskningar.
Louise är iväg från idag till onsdag ungefär med sina hästar men hon kommer uppdaterar så mycket hon kan och när hon har tid💝

Puss på er

Likes

Comments

Hejjjjjj! Hoppas ni har en sjukt bra början på de nya året 2017!

Med denna blogg vill vi såklart försöka hjälpa så många olika människor som möjligt men även få tips och trix från er, dela med oss av vår vardag, och att detta ska vara en allmänt bra plats att kommunicera på, eller vad tycker ni?
Hur som helst det finns så många människor som framför allt deras känsla,förtroende osv inte alltid ligger på topp! Och det gör det oftast aldrig hos någon.
Vi vill också kunna ge olika tips på saker allt ifrån maträtter, outfits, plugg tips osv.
Med det här inlägget är tanken att man ska våga lita på sig själva och helt enkelt förstärka sitt självförtroende som enligt oss alltid kan bli bättre!
Dessa tips har vi fått ifrån Nellie Berntsson en känd bloggare och ryttare som jag tror de flesta vet vem är! Hon är en riktigt insperation för oss och vill därför gå i hennes spår och försöka så mycket som möjligt sprida det hon och vill sprida ut till alla människor.. Alltså SJÄLVFÖRTROENDE! Hon skrev några av dessa tips i sin bok "jag är Nellie" så vissa kanske känner igen dom.

1. Lita på dig själv hela tiden. Det är dina val, ditt beslut. Inte någon annans och gör inte något du inte vill på någon annans bekostnader. Du kan så är det!

2. Försök att stänga ute andras folks åsikter om dig. Och vad andra tycker. Om någon knuffar dig, ställ dig upp och keep going! MEN de personerna som reser dig upp de ska du vara rädda om. Det är sånna människor du ska hålla hårt i och väldigt nära.

3. Våga fråga! Om det är något du undrar eller fundera över. Fråga, var inte rädd att de andra runt om kring dig ska skratta klart att man tycker det är as pinsamt men ta tag i problemen och fortsätt kämpa med det du tycker är svårt. Det lönar sig i längden.

Som sagt detta är VÅRA tips till er ta åt er om ni vill annars inte.❤️
Och hoppas nu ni har haft världens bästa början på de nu året som jag tänker "idag är det den tomma första sidan ur de den 365 blanka sidorna i boken, gör denna dag till något bra"
Puss

Likes

Comments

Hej igen!!

Nu såhär sista dagen på 2016, sista gången vi någonsin behöver skriva "2016" på er uppgift eller sista gången man behöver tänka på vad som hände 2016 tänkte jag skriva en sammanfattning om 2016, tyckte att det kunde vara ganska intressant att läsa. Är det inte så egentligen att man tänker alldeles för mycket på vad andra tycker och tänker? Man funderar över om den personen som satt på fiket skrattade åt mig, eller om den killen kanske såg när jag snubblade. Sådana tankar tror jag att de flesta har haft, jag förstår det. Jag tänker också så ibland. Ibland önskar jag att jag hade kunnat ta med alla människor som någonsin har tänkt så och gå fram till den där killen som kanske hade sett när man trillade och frågat honom. Såg du när jag trillade för 2 år sedan på denna gatan?? Jag är nästan 100% säker på att killen inte har någon aning om vad man snackar om, eller vad tror ni??

Vi lever i ett ganska fördomsfullt land, vi lever i 2016 med så extremt konstiga normer. Vad är egentligen normalt? Varför ska man vara den perfekta "normala" personen? Tror ni att någon som går på stan kommer ihåg människan som vågade sticka ut med sina speciella skor eller tror ni att människan kommer ihåg den personen som ser ut som alla andra? Antagligen kommer personen med de speciella skorna fastna i personens huvud. Jag tycker inte att det är fel att vara personen som ser likadan ut som de andra, absolut inte. Om man tycker att det är fint och om man trivs i det är det lika fantastiskt som om man trivs i sina lite speciella kläder eller hur?? Det viktiga är bara att man trivs med sig själv och att man ser ut som man själv vill och inte för att någon annan tycker om en bättre så för då tycker inte personen om dig för den just du är.

MEN, jag tror att alldeles för många personen tar på sig sin favorit tröja på morgonen och tittar sig i spegeln. Tycker att man är rent ut sagt extremt snygg. Fixar i ordning det sista och gör sig beredd för att åka till skolan. Men när man tittar sig i spegeln sista gången tänker man, vänta lite kommer de i skolan tycka tröjan är lika fin som jag tycker eller kommer de kanske skratta åt mig för att jag har den på mig? Och så tar man av tröjan och tar på sig en tröja som man vet att andra också har på sig, då är man säker på att det inte händer något. Borde det vara såhär?? NEJ. Inte enligt mig iallafall och tror inte att det är speciellt många som tycker att det är så det borde vara eller?


2016 har egentligen varit ett rätt tungt år för Sverige, Världen och människorna som lever här. Det har varit mycket förstörelse av människor på olika platser. Man har bombat, skjutit och förstört. Och vi som lever här matas med negativa saker hela tiden, på morgonen tittar man på Facebook, Instagram eller andra sociala medier eller kanske läser en tidning. Då står det om allt som har hänt under tiden man sov, oftast mest om de negativa sakerna. Och det är såklart om man ser negativa saker direkt när man vaknar kanske man inte är jätte positiv när man kommer till skolan/jobbet eller var man nu ska. Och speciellt om man tittar på sociala medier med jämna mellanrum så blir det tyngre och tyngre på sina axlar med allt *skit som händer i världen. Tycker självklart att det är bra att upplysa människor om vad det är som händer. Men det är inte ofta man tittar i tidningen och det står om en massa positiva saker.

En sak man ska veta är att 2016 går till historien som en av de mest händelserika somrarna. Bara med allt som har hänt på festivalen och allt annat. Jag tror att många skulle behöva inse verkligheten, inte sitta och klaga för den lilla fläcken på sin tröja men då borde man istället tänka på de personerna som kämpar varje dag för att få i sig rent vatten t.ex. Ska dock verkligen inte säga att jag är bättre än så, tänker inte alltid på sånt när man står och duschar i flera timmar och vattnet bara rinner ut. Såklart om man har det bra med rent vatten och mat på bordet är det svårt att tänka på de personerna som inte har det lika bra alltid. Men alla borde tänka på det mer kanske? ( inklusive jag, absolut)

Tror att 2017 kommer bli ett bra år, vi borde bara pumpa ut kärlek och kväva hatet. TÄNK INNAN MAN SKRIVER NÅGOT, fråga dig själv om du hade kunnat säga det face 2 face till personen innan du trycker på knappen skicka!!

Blev inte riktigt en sammanfattning av mitt 2016 men skrev om de sakerna jag har i huvudet runt 2016 och även de tankarna jag har nu när vi sjukt nog är inne på sista dagen av 2016.

Jag hoppas att detta var ett givande inlägg som ni tyckte var kul att läsa!!
Hoppas alla får en fantastisk nyårsafton oavsett om man firar med släkt och vänner eller om man sitter hemma själv!!!

OCH en sak jag måste tillägga är att allt det vi skriver är hur jag tycker och tänker, behöver absolut inte stämma in på alla personer men skriver utifrån vad jag tror och tycker!<3
Och så hoppas jag också att alla får ett underbart 2017 som blir bättre än något år innan!
TACK för att ni tog er tiden att läsa detta långa inlägget, ha det bäst!<3

Puss, L

Likes

Comments

Heyyyyyyy.
Idag är det nyår, haha som att ni inte visste det.
Idag ska jag inte göra så mycket på förmiddagen utan bara vara med familjen...eller ja jag menar sitta framför ipaden och mobilen flera timmar i streck. Vet att det inte är bra men det finns ju bara för mycket att kolla på. Men sen finns de ju också mindre roliga och roliga saker, otrevliga och trevliga saker och mindre intressanta och mer intressanta beroende på intresse och vad man tycker om såklart.
Men iallafall.
Jag tänkte dela med mig av mina 5 bästa Låttips just nu, dessa låtar lyssnar jag på hela tiden och bli aldrig trött på de. Och det kan ju kännas skönt att starta upp det nya året med nys låtar. Hoppas det finns någon eller några låtar ni gillar och kan ta del av<3

Puss, E

Likes

Comments

Här är bilderna på fikan om någon ville se haha!

Likes

Comments

Hey!!
Hoppas ni har haft en bra dag<3
Tänkte visa min "outfit" för idag, för att jag tyckte de var snyggt och var väldigt nöjd med hur jag såg ut idag helt enkelt (haha)! Så tänkte de var lite intressant. Jag och mamsen tog en fika på stan och hängde runt lite där. Tog bild på fikan✌🏼️ så de kommer 2 bilder efter detta inlägg💕 Vi var även inom Jysk, Mio och lite sånt, tråkigt men men!

Kappan är ifrån Zara väldigt ny
Bootcut mjuka byxor ifrån H&M (tror jag) ganska gamla och har fått sy upp de längst nere
Skor ifrån UGG
Halsduk ifrån Gina Tricot
Under kappan har jag en vanlig långärmad tröja ifrån Cubus

Det kommer ett eller två inlägg imorgon också så ni vet, checka in dem imorgon💝
PUSS, E

Likes

Comments

Hej igen!

idag tänkte jag skriva om typ ca10 saker ni inte vet om mig, eftersom att bloggen är ganska nystartad tänkte jag att det kunde vara en bra "början".

1. Jag sminkar mig oftast alltid först där det är dåligt ljus och sedan går jag till bra ljus och tittar så att det blir bra, haha

2. Jag ÄLSKAR att duka, tex när man ska ha gäster och så. Att lägga fram fina servetter och tända ljus, LOVE IT

3. Om ni inte redan visste det så rider jag och har 2 hästar som jag tävlar just nu!

4. En av mina stora förebilder är Nellie Berntsson, hon är väldigt ung men driven och målmedveten. Vet vad hon vill och står upp för sig själv!<3

5.Jag är snål men när jag väl har köpt en sak så shoppar jag en massa!! haha, bra ibland och dåligt ibland

6. Har många bra vänner men har egentligen bara en BÄSTAVÄN som jag kan prata med om allt, skriver inga namn men personen vet själv om det<3

7. Jag ÄLSKAR naked juice bar, det bästa som finns.

8. Jag har verkligen fobi för ormar.

9. Om jag är rädd för något men umgås med någon som är mer rädd än mig så försvinner den rädslan, fett sjukt ändå

10. Har inga speciella nyårslöften, lite samma som elin. Att jag ska gå min egen väg och satsa mot målen jag har satt och inte hela tiden låta mig hindras av att andra säger att jag inte borde osv.

Hoppas ni tyckte det var kul med ett sådant här inlägg också!!

Hoppas att alla får en extremt bra nyår, ha det bäst

puss, L

Likes

Comments