Hola! Ligger just nu i min säng och kollar på orange is the new black, och kom och tänka på denna bloggen. Då jag blev sugen att uppdatera tänkte jag göra det nu.

Har inte mycket att skriva men tänkte mest att jag kunde uppdatera med bilder!

Insåg nu efter jag valt bilder att jag inte gjort något sen senast så får se till att göra nått de kommande dagarna så jag kan skriva om det hahaha. Ha d sålänge❤️

/Linnea

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjo!

Har haft en underbar helg, ni anar inte😍

För det första så har det varit långhelg och jag har varit ledig från skolan i en hel vecka, från tisdag till tisdag. U fredags tog min storebror studenten så det var fullt upp med det under dagen då jag var med på utspringet och sedan hade vi mottagning hemma, är riktigt stolt som lillasyster hahah. Efter mottagningen drog jag hem till Ebba eftersom hon och Salome hade ett litet kalas för dem har fyllt år, riktigt mysigt hade vi!!

Sedan på lördagen var det dags för konsert, HÅKANs konsert!!!! Bästa nånsin faktiskt!! Har inte så mycket att säga om den så det blir bara massa bilder😂

Söndagen spenderades på stranden och jag jobbade en del på brännan då den från Spanien var försvunnen😂 men nu är den tillbaka!

Detta var allt för mig, hade!

/Linnea

Likes

Comments