Hinner med så mycket på dagarna nu för tiden. Vi har hittat våran vardag, jag och Ellie. Vi trivs. Rättare sagt. Stormtrivs!

Skrev sist om mammahjärta. De har verkligen växt den senaste tiden. I takt med att vi kommit till ro i vår vardag. Nu när jag lugna ner mig och till 90% av dagarna på vardagen är det bara jag och Ellie. Vi har slutat flängt omkring och stressat för att hinna träffa alla. Kärleken till Ellie, min fina världens bästa älskling bara växer och växer från dag till dag. NU börjar det lugna ner sig, NU börjar jag komma in i mammalivet, Tog bara sisådär 5 månader. haha.
Men de är sant.

Folk tjatar om flaskmatning, att hon måste börja sova i egen säng och att de kan ta henne så jag får lite ensamtid. Men jag VILL verkligen inte de. Jag VILL vara med henne 24/7. Den där Håkan konserten känns inte alls speciellt viktig. Tvärtom så börjar jag få lite ångest inför att jag ska vara ifrån Ellie så himla länge... Känns inte bra.

Kort och gott. Mitt mammahjärta har växt till dubbel storlek den senaste tiden.


Lugn och ro. Jag älskar lugn och ro.
Vi har varit ute i stugan i helgen och städat ur, åkt vattenskoter och planerat lite kommande göra om projekt.
Lagt bort mobilen, slängt av skorna och bara varit. Så HIMLA skönt! Stugan är verkligen himla bra ställe att slappna av på. Älskar de. Balsam för själen som säger.

I helgen är Joel långledig så då tänkte vi passa på att vara där. Bara vara och kanske greja lite. Måla lite. Vi har ju inge vatten inomhus där så vi har en liten "diskstation" på altanen. och den tänkte jag frästa upp. Har hittat lite inspirationsbilder så jag tror jag vet hur jag ska göra. Men jag måste börja med det tråkiga. Måla.
Vi bor liksom i en lada, som är omgjord till flera stugor. och moster målade halva ladan förra sommaren så våran del är ju dassig nu jämnfört med det hon har målat. Så jag tänkte vara duktig att måla våran del. Så slipper även mamma och pappa de. Förra året var vi ju allihopa fullt sysselsatta här hemma med våran rust. och när de är dags för årets semester. Då ska vi båda ha jobbat klart och bara kunna vara. Ska iallafall inte ha några "måsten" jobb å göra. i År vill vi njuta av semestern och våran underbara dotter.

Mamma och pappa är borta. ÄR i Kroatien en vecka. Så jag har ansvaret för farfar. Så vi ska ta en tur ut och titta till honom när Joel kommer hem. Sen tänkte jag att jag kunde hämta honom och bjuda på en fika nere i stugan i helgen när vi är där. Kan nog göra honom gott att sitta ute på altanen och kolla ut lite över vattnet och fika.
Kanske kolla när vi åker skoter.

Den där skotern. Säga vad man vill om Joels inköp. Men han lyckas fan alltid. Den där poolen som jag var lite emot. Sjukt skönt att ta ett dopp där.
Skotern. Sjukt roligt! Man kopplar verkligen bort. Man måste ha full fokus n'r man kör. Det är sjukt roligt och lite läskigt.
Så jag får väl erkänna. De är bra inköp!

Nu börjar Ellie att gny här bredvid mig. Ska lägga mig och mysa med henne tills hon vaknar..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Terapi. De är något jag har sagt i mååånga år att jag skulle vilja prova på. Tänk att få sitta och prata med någon om bara mig och den personen man pratar med har tystnadsplikt.. kan de bli bättre?

Och ändå, nu när min barnmorska tycker att jag ska prata med någon för att jag har så mycket "stora" funderingar och tankar. Och emellan åt mår jag riktigt dåligt.. Det är verkligen från dag till dag.
Men nu, när jag har möjligheten. Fått ett nummer att ringa. Så tvekar jag. Varför?!
Kanske är rädd för att höra vad hon/han har att säga om mitt liv? Om mig själv? Har allt jag trott och tyckt om mig själv och mitt liv varit en bluff? Kommer den här personen se igen mig? Kommer han/hon syna mina bortförklaringar och se vad som verkligen ligger till grund till allt? Tänk om jag blir helt (eller ännu mer) vilsen i vem jag är när jag pratar med den här personen. ELLER. Så blir jag är bättre och starkare människa utav det?
Men jag är livrädd. Livrädd för detta är jag.
Men kanske är de ändå värt att testa?

Kanske är som många säger. Att man "investerar" i sig själv genom att gå och prata med någon.
Kanske behövs att någon tar en ner på jorden ibland.

Jag pratar med J om mycket det gör jag. Eller ja, allt i stort sett. Men ibland så håller jag lite på mig för att de inte ska bli "för mycket" eller att jag "över analyserar".. och den delen skulle jag kanske behöva att någon lyssnade på. Och liksom hjälpte mig att komma på vad det egentligen är jag tänker och känner. Svårt att förklara men det här mitt nya jag. Mitt nya DJUPA jag.

Jag lyssnar väldigt mycket på Fredagspodden nu för tiden. Kanske ingen har missat. Men jag kan gå en extra km eller till och med mil med vagnen om jag bara får lyssna på den.
De är så kloka och de sätter verkligen hammaren på spiken.

Jag önska verkligen att jag hade en sån vän som jag kunde prata med om allt det där. De där djupa "fjantiga" funderingarna och tankarna man har.
Eller kanske har jag den vännen. E är väldigt väldigt nära iallafall.. Synd att vi inte ses mer..

Men nu ska jag sova. Och jag somnar till och med med fredagspodden i lurarna nu för tiden. Mest är de för att jag tänker så mycket. Huvudet går på helvarv och då kan jag inte slappna av och sova. Men då tänker jag inte så mycket. Bara lyssnar..

Ellie vakna 06 imorse. Ska jag orka upp samma tid imorgon så måste jag sova nu.

Imorgon är de BVC och spruta. Och jag är LIVRÄDD. Hatar sprutor. Hatar att de ska göra så att min Älskling blir ledsen. Det skär i mammahjärtat.

Apropå de så kommer de ett inlägg om senaste nytt på den fronten. Mammahjärta fronten.

Men nu. Godnatt

Likes

Comments

Hannah och Amanda. Fredags podden.
Ja.Älskar.Dom!
De gör mina dagar nu mera..
De gör att jag tar mig ut på mina promenader.
Går gärna två gånger per dag om jag bara får lyssna på dom.
De gör att jag hellre hänger hemma med lurarna på än att umgås med folk. Haha
De är lika "djupa" som mitt nya jag.
Deras ämnen är de sån hög igenkännings faktor på.
Jag skulle vilja vara med i deras samtal.
Och de slår mig att jag inte riktigt har någon tjejkompis att prata med om sånna där djupa saker. Kanske någon gång har man kommit dit på fyllan.
Annars är de mycket dö snack. Hemskt de låter men de är sant.

Iallafall så får de mig att må bra. Man boostar sig själv när man lyssnar på dem.
Och tänker "men gu precis sådär tänker jag. Jag är kanske inte så knäpp/jobbig/dryg/konstig/känslig/gnällig som jag själv tror. De finns fler som tycker/känner/är med om samma saker som jag. Fan va grymt. Va skönt. Tack!"
Speciellt nu. Amanda är hemma och är mammaledig. Precis som jag.

Och hon kan vissa dagar spendera dom i soffan. Utan dåligt samvete. "Jag är fan värd de". Tack!
Hon kan skita i att tvätta på en hel vecka. Tack!
Hon kan skita i att handla mat och bara äta de som finns i kylen. Inga super middagar. Tack!
Vithetsa efter graviditet? Aldrig! Jag har klämt ut en unge. Nu ska jag njuta av den och inte ha dåligt samvete över min kropp. Som att inte allt annat vore nog. Tack!

Ja jag kan göra listan lång. Men som ni förstår.
Jag är beroende av deras podd. Och de bästa är. Att jag har flera hundra avsnitt kvar!
Jag bestämde mig nämligen för att bara lyssna från avsnitt 1. Underbart!
Och så skiner solen på de. Ibland är de härligt!

Började med squats Challenge idag. 50st!
Imorgon är de 55! Man måste börja någonstans!

Joel sover nere, fortfarande tyvärr.
Och Ellie bredvid mig. Go'jänta! Imorgon ska vi ut och rulla vagn igen! Sara skulle haka på också. Skoj. Kanske ska introducera lite vettiga samtal under våran prommis. Hehe.
Lika bra att jag lägger mig och sover jag också.
Vet aldrig när denna tös bestämmer sig för att vakna.

Lära bara in och skriva. (Visste ni att "Lära" är Gävle mål? Hade ingen aning. Trodde alla sa så?)
Mår bra nu. Somnar med en härlig känsla.
De var inte igår..

Likes

Comments

Dålig uppdatering. Håller oss sysselsatt på dagarna.. Försöker hitta lugnet. Haha, klyschigt!

Men jag håller mig till en "aktivitet" per dag. Som jag sa tidigare. Och de hjälper mig faktiskt. Känner mig lite mindre stressad. En bit på vägen..

Något som jag ska börja med som tar bort en del av stressen är att åka och handla/ uträtta vissa ärenden på em/kvällen när J är hemma och lämna Ellie med honom. De underlättar oerhört!

Dagens aktivitet var Ikea med Fia. Och tack gode Gud för att jag hade Fia med mig. Klarade halva Ikea innan Ellie lessnade ur och vägrade ligga i vagnen.. Så sjukt stressande med en gnällig bebis på armen bland folk och försöka få något uträttat. Var alldeles svettig när jag kom hem.
Nä, de där tog jag lärdom av. Nästa gång åker jag solo. För allas trevnad. haha
Bra för Ellie att få lite ensamtid med pappa också. Nyttigt för dem båda.

Sista april var i helgen. Vad gjorde vi? Vi rensade i trädgården, åt rester och åkte i mjukiskläder och kollade på kasen från bilen. Haha. Så jäkla skönt!
Var bjudna både hem till Hedesunda och Bomhus men vi valde att vara bara vi. Helt rätt val! Så himla skönt och avslappnat.

Vi har umgåtts vara vi och lagt ner lite kärlek på vårat hem den senaste tiden. Jag har målat skänken, som förövrigt står på plats nu och jag är super nöjd! Ska visa bild sen när allt är klart.
Sen har vi grejar och gjort de lite fint i våran lilla trädgård. Himla skönt att jobba lite med kroppen ibland. Och när man jobbar och så ser resultat. Blev super fint! Dock några delar kvar men till slit så.

Japp. Då var vi där. Rond 4.
Rond 3 blev en riktig knockout. Haha.
Men nu har jag iallafall fått med mig J på tåget. Han ska köra socker och alkohol fritt fram till Kristihimelsfärd, är typ tre veckor dit. Så klarar vi de tillsammans, så är mitt sockersug borta.
Då kan jag köra vidare själv sen.
Börjat med promenaderna igen.
Himla skönt nu när våren äntligen är här också.

Funderar på att börja köra lite tabata hemma. Heter de så? När man kör hårt i 20sek och sen vilar 10sek?
Kan man köra ett sånt pass nån gång i veckan, då går de snabbt så då är de lättare att få in. Ska bara få mig själv att göra de. Haha

Prata med Fia om att springa intervaller.
Jag och Madde gjorde de förr i Hemlingby, så himla himla skönt.
Tror faktiskt jag ska börja med de. Köra lite för mig själv och rensa hjärnan. Kan behövas.
Nytta med nöje.
Ja, nästa vecka. Då ska jag åka upp och testa en kväll.

Vi kämpar på med flaska. Hon vägrar. Frustrerande. Samtidigt så måste vi få de funka. Jag känner att jag är klar med amningen. Har gjort mitt där känner ja.
Men senaste nytt är att vi bytt till sittdelen på vagnen. Hehe. Super skönt! Tror Ellie håller med. Roligare att kunna se sig om i omgivningen när man åker vagn. Stora tjejen. Sitta i barnstol kan hon nu också. Hehe.

Nu sover Ellie bredvid mig och J snarkar där nere. Sjukt trist att sova på olika håll men ingen av oss kan sova om han ska ligga å dra timmerstockar bredvid. Han har börjat springa igen nu så snart så, snart han vi återförenas. Hehe

Ska sova jag å. Hon har sovit lite halvdant i två nätter nu så lika bra att passa på å sova..

På återseende!

Likes

Comments

Dagarna går. Påsken är över..
Den blev tack och lov rätt lugn för våran del, eller familje middag i hedesunda Lördag och Bomhus /Söndag.
Enda jobbiga är att Ellie är lite kinkig när vi är borta nu för tiden..
Frågade BVC om de och de sa att de kunde ha sånna perioder när de va i en utvecklingsfas. Känna av att de är borta, vilja vara hos mamma&pappa och äta oftare. Stämmer rätt bra in på henne "mode" just nu så de är väl de som spökar. Appropå BVC så vägen hon nu 4996g och är 57cm lång. Lill tjejen blir stor ❤️

Jag har varit sjuk. Är fortfarande inte helt hundra. Ont i halsen, snorig, hosta och tror jag hade feber nån dag förra veckan.. Så de har varit några sängen/soffan dagar för mig och E. Börjat plöjt "Prison break", så vi kan kolla på nya säsongen med J. Är inne på sista avsnittet av säsong 3 redan. De känns, börjar få syrebrist.

Mitt mående. Har ju haft några sammanbrott. Försökt komma på vad de handlar om.. hittat massa "syndarbockar" så som spiralen, amningen.. men jag tror att de är nån "baby blues" grej som spökar. Vet att man får de nån dag efter men jag tror att chocken inte börjar lägga sig förrän nu. Adrenalinet som man har de första tiden när allt är så nytt och man ska ställa in sig på sitt nya liv börjar ta slut. Nu ska man försöka få till en helt ny vardag som funkar. Eller ett helt nytt liv är de ju som vi har framför oss.. De har nog bara tagit mig fyra månader att inse vad de egentligen innebär.. All omställning som man står inför, som man ska rätta sig efter. Det tar ett tag att ta in..

Mina dagar inne i sjuksängen har fått mig att varva ner. Och tänka..
Jag måste sluta stressa. Inte flänga runt en massa på dagarna. En "aktivitet" räcker. Hinner nästan inge mer med allt som ska göras runt omkring Ellie och de små saker som eventuellt kan göra i hemmet. För det måste jag inse och de har jag nog gjort, eller på god väg iallafall. Att jag kan inte sköta hela hemmet prickfritt varje dag och ta hand om Ellie.. Ibland kan jag hinna tvätta&hänga fyra tvättar och plocka ur&i diskmaskinen. Ibland hinner jag inget av de. Så är de bara.. å så måste de få vara. Utan att jag ska känna mig dålig och otillräcklig.

Träningen och kosten.
En annan sak som stressar. Men de får jag helt enkelt prioritera. Måste.
Men inte ha så höga krav på mig själv. Sist jag gick ner nästan 20kg var de "enkelt" men då hade jag bara mig själv att tänka på och anpassa mig efter. Då var de lätt att bara kötta på. Ett annat läge nu, ett annat liv.
Jag vet ju att jag mår så himla mycket bättre om jag rör på mig och äter sunt. Det är ju värt de. Jag har ju bara så sjukt dålig självdisciplin när suget kommer..
Har fått dille på mango. De får bli mitt götta.
Måste försöka. Igen. Igen och igen.
För min skull. Vill ju kunna gå i shorts& linne i sommar och känna mig fin och fräsch. Då mår jag bra. Och då är de lättare för mig att vara en bra mamma & sambo. E& J förtjänar de. En glad och fräsch mamma/sambo. Inte en bitter, mullig sockerknaprare..
Jag är en riktig jojo bantare. That's me!

Nu sover E här bredvid mig och J har börjat tok snarka så han sover för allas skull nere på soffan. Hör han ända upp. Sjukt tråkigt..
Ska försöka börja lägga Ellie i hennes säng på nätterna nu. Hon sover ju så bra så tror de skulle funka bra för oss alla.
Har testat lagt henne där på dagen en gång, gick bra. Hon sov en timme och vaknade sen och skrattade.
Söt ungen!
Får lite separationsångest när jag tänker på de bara.. Min lilla lilla flicka, sova själv där inne.
Klarar hon verkligen de?! Tänk om hon känner sig övergiven?
(Vet att de inte är så men kan inte låta bli att tänka de) Kommer bli en riktig hönsmamma. Haha.

Nä nu måste jag sova. Imorgon är dagens aktivitet: köpa present till kusin Jossan som fyller 30år, vi ska fira henne på Lördag.
Men först, en promenad på morgonen.

Testar de "nya livet" igen. Rond 3.

Likes

Comments

Ellie har feber. Stackars älskling. Mamma hjärtat blöder..
Grinar tills man tror att hon ska svimma och så somnar hon om för ett tag. Helt utmattad.
Innan man förstår att de inte är nån fara så får man lite smått panik.
Ringde 1177 och allt de sa att man skulle göra gjorde jag redan. Så de kändes bra iallafall, på rätt spår.

Eve kom förbi på en kaffe och lite surr. Skönt med en rutinerad mamma på plats en dag som denna.. Hon är verkligen en sann vän!
Är så himla glad att jag har henne.

Hon hade med sig fikabröd. Wienerbröd. Jag syndade. Jag tog faktiskt ett. Första nedslaget. MEN sista!

Vägde mig imorse, en vecka med LCHF.
På 10 dagar har jag gått ner 1,6 och 2cm
Känns jättebra! Jag fortsätter såhär och kör vägning på Fredags mornar.
Jag är nöjd! Nu kör vi vidare!

Idag fyller pappa/morfar år.
Vi hade innan bestämt att vi skulle komma imorgon och fira istället. Blivit folkskygg. Haha
Kör på grillning och lugnt å skönt häng där imorgon istället.
Blev ju bra nu när inte Ellie var helt hundra heller. Ingen höjdare att gå på kalas då.

Nu ska vi kolla Solsidan tills J kommer hem.
Äntligen helg igen!

Likes

Comments

Ja, efter regn kommer solsken. Sist jag skrev var jag riktigt nere, det var jag även i Lördags. Det är så, det går upp och ner. Sjukt jobbigt. Men något jag antar att jag måste lära mig att leva med.. på något vis.

Men alla dagar där emellan mår jag tipp topp. Sjukt bra faktiskt. Konstigt nog.
Kommer låta djup och tradig nu men jag har på något vis hittat lugnet. Eller en bra bit påväg iallafall.
Jag sätter Ellies behov i absolut första hand, oavsett hur mycket tid eller tålamod som krävs. Skamligt att säga det här men det var inget sjävklart de första två månaderna, eller jo, att hon skulle må bra var absolut en självklarhet men att lägga mitt ego åt sidan för någon annans behov var inget som kom automatiskt för mig och det var mycket jobbigare än jag nånsin kunde föreställa mig att de skulle vara. Det fick jag jobba med och de hade jag inte räknat med. Men nu är jag där.
Kanske berodde de på att jag är/var otroligt rastlös som person. Hade jag en lista med tolv punkter (ja, jag älskar listor) då ville jag helst avklara de punkterna på en dag. Oavsett om jag fick hålla på konstant i tolv timmar i sträck. Och jag kunde göra de också, fanns inget som hindrade mig till att inte göra det. Men de funkar helt enkelt inte i mitt nya liv. Det krävdes en förändring av mig.
Jag tror även att det tog de här ca två månaderna att komma över chocken. "Att Ellie kom chocken".

Att Ellie och Joel mår bra kommer i första hand för mig. Alltid. Jämt. och så vill jag ha det, det är ingen "uppoffring" på något vis överhuvudtaget. Min familj kommer först och jag gör allt för att de ska må bra. Punkt.

Lite nutid då. Vad händer?

Jag har börjat med LCHF. Går super bra! Heja mig!
Daglig promenad på minst 50min, går kanon bra. Gått varje dag i en vecka nu. Himla skönt och nöjd med mig själv efter varje promenad. Funderar dock på om kroppen kanske behöver någon vilodag ibland? Eller gäller de bara tyngre träning? Ska googla på de, haha.
"Jag kommer att skita i vad alla säger och tycker om mitt beslut, JAG är nöjd med det här. Så nu kör jag!" De är lite mina nya ledord och något jag verkligen vill leva efter.
Joel skrattar lite åt mig för att jag blivit så klyschig och djup på senaste tiden, haha. De är sant, men de är rätt roligt tycker jag. Tänka lite extra och några steg längre. Kanske har jag för mycket tid till att tänka. Kan vara så. haha.

Igår em/kväll åkte jag och Ellie ut till Hedesunda och hängde med Jossan, himla saknad vän. Ses alldeles för sällan. Men lika bra vän ändå. Jag fick mat hos henne. Supergott! Gulliga hon hade letat fram ett LCHF recept. Himla gott, tog receptet och lagade de hemma idag. En hit! Sen tog vi med oss frukt och åkte hem till Pilla. Himla trevlig tisdags kväll.

Påsken närmar sig. Ledig tid tillsammans. Det bästa. Men ändå, högtider. Man är ju knappt ledig.
Middagar hos båda familjerna. När ska man då hinna vara ledig på riktigt?
Ledig på riktigt är att inte ha några planer alls. Ta dagen som den kommer. Carpi diem på riktigt! haha

Idag tog vi sovmorgon. Somnade om och sov till 10!! Super skönt. Men blev helt fel med sovringen.. Man ska inte bryta rutiner. Lärt mig en läxa idag. Ellie lång sovare 10/11- 13/14 blev rubbad. Var till köpis en sväng med mamma, inget roligt besök. Stackarn var ju super trött och kom inte till ro. Ucch. Jobbbig dag, helt slut. Hoppas på en bra natt nu så börjar vi om imorgon. Då följer vi rutinerna!

Nu ska jag också försöka sova. Men J snarkar högt här bredvid.. Väcker väl Ellie snart är jag rädd.. Nu när hon ÄNTLIGEN sover..

Likes

Comments

Skit. De kan lätt sammanfatta mitt tillstånd just nu. Jag tycker ingenting är roligt, vill helst bara ligga instängd i ett kallt mörkt rum och grina. Hade jag inte haft Ellie att tänka på så var de precis vad jag hade gjort. Tårarna trängs där bakom hela tiden..
Jag känner de. Sjukt jobbigt.
Har aldrig mått såhär.
Jag är glad, uppåt och sugen på att hitta på saker i vanliga fall. Vara social och trevlig.
Nu: jag hatar människor. Speciellt över trevliga människor. Tål dom inte. Försöker vara snälla, hjälpsamma och uppmuntra. F**k it! Verkligen. Känner så.

SJUKT JÄVLA JOBBIGT!

Killarna har hyrt badtunna ikväll och ska bada.
Jag: hittar på miljoner anledningar till varför jag inte vill/kan. Fast jag egentligen vet att den riktiga jag skulle tycka de va super mysigt och inte se nå hinder för de. Skulle rodda så att jag kunde vara med.

Nu: Jag vill hem. Ger mig själv en eloge till att jag inte packar in Ellie och åker hem.
Lämnar grabbarna här till att njuta av sin skidsemester. Som de väl förtjärnar och har längtat efter. Jag drar bara ner stämningen. Oavsett vad de säger så gör jag de, omöjligt att de inte blir påverkad av mig och de hormon monster jag är nu.

Och anledningen till detta trevliga tillstånd?
Jag är övertygad om att de är den här JÄVLA spiralen.. och amningen gör väl sitt de också.

Har googlat biverkningar och vissa skriver att de blivit riktigt deprimerade. Nästan önskat bort livet, hemska tanke!

Amningen har vi bestämt oss för att trappa ner, börja ge henne i flaska mer och mer..

Spiralen, kanske ska ringa min barnmorska och höra? Om det fortsätter..
Nån skrev "ge de ett halvår" ALDRIG!
Ska jag må såhär i ett halvår kommer jag få mörka tankar...

Nä ucch. De här är vidrigt.
Och är man inte tjej och varit med om de så förstår man inte. Så är de bara.

Likes

Comments

Nu sitter jag i Vemdalen i våran OTROLIGT fina lägenhet eller vad man ska kalla de. Så sjukt fin, älskar verkligen den här stilen. Blivit himla inspirerad till att göra om lite hemma, så hoppas på att den lusten sitter kvar när vi kommer hem.
Kan vända fort sånt där, haha.

Ska lägga upp ett separat inlägg med min inspiration så får vi se hur jag lyckas. Har presentkort och lite födelsedags pengar som jag kan köpa lite nytt för iallafall.
Sen ska jag ta tag i mitt sälja av grejer projekt och måla om skänken.
Fått sån kärlek till grått, brunt läder, naturmaterial och svart kombon, ska få in lite mer sånt hemma.
Besöka Systrarna Erenlöf, Åhléns och Hedvigs trädgård och spendera mina födelsedagspengar tror jag.

Veckan hemma innan vi åkte, eller ja måndag-onsdag flög iväg. Hängde mycket med Sara. En sann och mycket kär vän. Med henne kan jag verkligen prata om med allt och vara mig själv. Hon dömmer inte och hon förstår verkligen. Så himla glad att jag har henne. Vi har mest gjort de vi gör bäst, bara hänger och snackar. Dricker lite kaffe emellanåt. Alldeles perfekt vardagssyssla när man har lilla mini med sig.

Packade in oss i bilen igår och bassade upp. Stanna två gånger påvägen för Ellies skull men passade även på att käka och handla. Så de blev alldeles lagom för oss alla tre tror jag.
Var ju meningen att vi skulle ta en bil upp när de bara är vi tre. Men de är helt sjukt va grejer som ska med till en sån liten person. Det är väl mest vagnen som tar en himla plats men utan den skulle ju jag vara ganska fast i stugan.
Inte super kul.. Så vi fick ta två bilar upp. Niklas har ju nyss fått en ny bil så han protesterade inte direkt att han fick köra den, alla nöjda.

Mitt nyttiga liv då? Ja vart tog de vägen? Har inte ens vägt mig den här veckan..
Dock har jag haft sjukt mycket huvudvärk den här veckan, Joel påstår att de är allt socker och brist på luft och motion och jag är nog beredd på att hålla med.
En ursäkt är att lusten för promenaderna gick ur mig när snön kom tillbaka. Och i och med de så tappar jag automatiskt intresset för att vara nyttig. Sån är jag, allt eller inget. När vi kommer hem blir de allt.
Längtar verkligen efter att få känna mig fräsch, smidig, snygg och hälsosam.
Var ner på stan och leta efter nån ny typ flecetröja att ta med mig upp men ucch. Inget satt snyggt eller var bekvämt.
Har varnat Joel för att jag kommer vara hemskt när jag ska sluta med socker, sjukt att de ska vara så men er man de några dagar så går de över, de är bara vägen dit som är hemsk för alla inblandade.

Jag har försökt målat om naglarna men de första nagellacket var fult och de här andra bara kladdar så jag får göra ett nytt försök senare för nu måste jag börja göra i ordning både mig själv och Ellie för att möta upp grabbarna för lunch vid backen.

Måste ta bilen dit och sen vagnen till själva matstället och jag kom på nu att jag har ingen aning om ´vart våran bil står. haha, får gå på upptäcksfärd helt enkelt.

Kommer lite bilder på hur de ser ut här nedan. Väldigt fina riktiga super bilder om jag får säga de själv. Haha. Livet pågår i de här bilderna, inga fejk tokstädar bilder..

Likes

Comments

Tiden springer iväg.. Glömmer helt att skriva här emellanåt 🙈
Sen sist då, kort sammanfattning.

Hängde med Fia och Niklas Fredag&Lördag. Vi åt gott, kolla tv och spela Rummy ☺️
Käkade mys våffelfrulle i Lördags.

Jag fyllde år i Söndags. 26år. Gillar att fylla år, noll åldersnoja. Men de är alltid ett projekt. Jag tycker jättemycket om kalas och att ha främmande men de blir nästan för mycket av de goda, mycket folk, lite tid..
Tackar gudarna för att jag har mamma sånna här dagar🙏 Men man ska vara glad för att de finns så mycket fina människor som vill uppvakta en ❤️
Fick så mycket fina saker. Otroligt bortskämd är man sådär. Smycken, mysdress från Nike, inredning, Rituals och Body shop produkter, tavla, kaffekoppar, hylla, pengar.. Så himla mycket fint! De känner mig 😉

Efter födelsedagen å allt omkring gick liksom musten ur mig. När allt var över så var jag helt död..
Måndagen skulle jag ha följt med Christina till Sthlm men jag var helt död. Ont i huvudet, ont i magen, kall svettades å så sinnessjukt trött. Så jag har varit bosatt i sängen i stort sett hela veckan.. Vi båda har bott i våra pyjamaser. Så himla välbehövligt!
Ta igen mig.
Va till Eve i Tisdags och fika lite, kört två maskiner tvätt.. Det är väl den ansträngningen jag har gjort..
Jag orka helt enkelt inte att vara super "hemmafru", mamma och vän.. Kroppen sa ifrån. Bäst att lyssna!

Ellie fick sin 3 månaders spruta i Onsdags. Å mitt hjärta blödde. Joel var med, mest för min skull. Hon satt i hans knä och jag stod en bit bort mer tårarna bakom ögonlocken. Jag vet ju själv. Hatar sprutor!
Hennes skrik. Åh mitt mamma hjärta blödde för första gången. Hemskt. 😥❤️
Hon blev glad senare iallafall. Myste på hemma i sängen resten av dagen.

Hon väger nu 4660 å är 55 lång.
Så nu börjar hon komma i alla 56 kläder. Roligt ☺️

Fredag idag. Vi ligger i sängen. Ta tillvara på den här "ta igen sig veckan maximalt". Har inga planer för helgen. Som vanligt, våran nya grej att ha oplanerade helger. Himla skönt. Blir ändå att man gör nått trevligt, de man känner för just då för stunden.

Bokat en ny fjällenresa med Niklas. Vemdalen 16-19 Mars. Åker alltså på Torsdag. Mysigt!
De har ju helt plötsligt blivit vinter här hemma igen så då kan vi lika gärna åka till fjälls. Kanske kan sola lite den här gången. De blir trevligt!

Nu ska jag slå på sista sista avsnittet av Gilmore girls. Sen ska jag dra upp rullgardinen och försöka få tid till att ta mig en dusch, fräscha upp och klä på både mig och Ellie tills J kommer hem. Sen får vi se vad som händer😌

Likes

Comments