Header

Att glömma ta hand om sig själv.

Ja det är en sak som ofta händer mig. Jag vill ofta vara enklippa för andra människor som inte mår bra. Jag kan inte stå bredvid och semänniskor brytas ned medan jag själv mår bra. Jag känner mig skyldig till atthjälpa till och stå på deras sida. Men ibland händer det också att jagfokuserar och tänker för mycket på andra. Jag glömmer helt bort att jag har etteget liv också. Jag tror att det är viktigt att man kommer ihåg sig själv. Visstatt man vill hjälpa andra det är en jättefin egenskap, men ibland kanske vimåste sätta vårt eget liv i centrum. Ofta kanske man blir rädd för vad andraska tycka och tänka om man agerar ”egoistiskt”, men jag tror att det ärjätteviktigt att vi faktiskt får göra det ibland. Att vi får vara litesjälviska och skämma bort oss själva. Jag kan komma på mig själv ibland när jaginte mår helt toppen. Då undrar jag ifall jag hade känt mig bättre om jag tagithand om mig själv lite mer den veckan. Kanske hade jag inte varit så sliten ochtrött i slutet och vem vet, kanske hade jag också mått lite bättre under helatiden. Då får jag mig en tankeställare och känner att jag kanske borde sättamig själv först ibland. Det är underbart med vänner som bryr sig och jag leversjälv efter att försöka vara en sådan människa mot andra. Men tänker jag efterlite så borde jag kunna vara en sådan bra vän mot mig själv också. Tänk om jagbrydde mig lika mycket om mig själv och mitt eget liv som jag bryr mig omandra, vad jag skulle må bra då. Jag vet inte om någon annan känner som jag mendet känns som att det både finnas någon som gör det. Om du är en av dem, snällaförsök att göra ditt liv bättre och VÅGA sätt dig själv i centrum.

Ta hand om er!

Kram Elin​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er alla underbara läsare. Hoppas att allt är bra med er och att allt har varit bra med er under denna tiden då jag varit borta. Jag har inte haft nån som helst motivation till att skriva och, om jag ska vara ärlig har jag inte ens tänkt på bloggandet under sommaren.

Men jag tänkte ställa er en fråga, Tycker ni att det är roligt att läsa? Ska jag komma igång igen och försöka uppdatera er som vanligt? Jag vill ha era åsikter för det känns meningslöst att skriva om ingen vill läsa. Detta är verkligen kul och jag tycker om det egentligen men det känns som sagt meningslöst att lägga tiden på det om ingen är intresserad. Så om ni vill att jag ska fortsätta, ge detta inlägget lite respons, lämna en kommentar eller gilla inlägget. Eller läs bara inlägget så ser jag att just du satt din stämpel i statistiken.

Ni får ha det toppen, jag älskar er alla. Sprid kärlek nu.

Kram Elin

Gammal bild men vad gör det om 100 år?

Likes

Comments

Hej alla fina sockertoppar där ute!

För tre dagar sen gjorde jag det som jag aldrig trodde att jag skulle klara. Jag körde upp på mopeden och jag klarade det utan problem. Det är så fruktansvärt skönt att ha klarat av det då jag gått och varit nervös över det i ca ett år... När Hilda tog sitt körkort för ca ett år sedan började jag redan vara nervös över att jag skulle göra det nu ungefär ett år senare. Jag tror inte ni kan förstå hur jobbigt jag tyckte att det var, så sjukt nervöst att sätta sig på mopeden och åka ut i stan. Men nu är jag så glad att jag har gjort det och klarat det. Känns typ som en tung sten släppte i mig när jag insåg att jag kunde göra det trots att jag från början tyckte att det var jätte jobbigt. Det låter typ fånigt att säga, men jag är stolt över att jag "övervann" en rädsla.

Hoppas att ni mår jättebra idag och att ni orkar hålla nu det sista nu! Ta vara på veckorna och gör dagen bra!

Kram Elin.


Likes

Comments

Hej!!

Som ni kan läsa i rubriken så är det snart sommarlov. Fattar ni att vi får sommarlov om 3 veckor? Tiden har gått så sinnessjukt fort! Jag slutar 8:an om tre veckor?! Jag kan inte fatta det själv, det känns verkligen inte som att det har gått ett helt år redan. Jag börjar nian snart... Det betyder att jag snart har ett gymnasieval att göra och massa nationella prov som ska skrivas. Jag vill självklart ha sommarlov då det är i princip det bästa som finns men jag vill fortfarande inte att 8:an ska vara slut för det känns helt sjukt. Något av det som känns jobbigast är att niorna kommer sluta just för att jag har några av mina bästa vänner där. Känns jätte tufft att de ska lämna och att jag inte kommer se de varje dag som jag gör nu. Det mest positiva är väl att det är sista året på högstadiet och ett år närmare studenten + att vi är äldst på skolan då. ;) Jag är i alla fall taggad på sommarlov och det ska bli super skönt att slippa allt som har med skolan att göra för ett litet tag. Under detta sommarlovet vill jag hinna med att göra så mycket roligt och träffa så mycket roliga människor som möjligt. Detta ska bli det bästa sommarlovet på länge!!!

Hoppas att ni mår prima och att ni är lika taggade för sommarlov som jag är!

Ha en jättefin Söndag!

Kram Elin

​Bjuder på bilden, ha det gott!

Likes

Comments

Hej alla söta jordgubbar där ute! Hur är det med er? Mår ni bra?

Jag mår i alla fall fin fint och jag är helt plötsligt väldigt taggad på livet. Jag önskar att ni också är det såhär några veckor innan sommarlovet tar sin början. Om det inte är så bra med er just nu hoppas jag att det ska bli ändring på det inom kort! Jag vill att just du ska må prima nu under de sista skolveckorna. Just idag hade jag tänkt dela med mig utav några "Must Haves" till sommaren. Jag tänkte att det kunde passa nu eftersom att vi närmar oss årets finaste årstid och jag är hyper taggad.

På sommaren är det alltid ett måste med kläder som passar bra både för vädret och modet skull. Jag själv tycker att jumpsuits är både jätte bekväma och snygga på sommaren. Allra bäst är de med shorts men det funkar även med långbenta när det närmar sig kvällen och det börjar bli lite kyligt ute. Jag tänkte att jag skulle dela med mig utav bilder på några olika som jag skulle vilja ha i min garderob nu i sommar.

Ha det bäst!

Kram Elin

Likes

Comments

Vad heter du? Elin
Smeknamn?
Jag har inte något direkt smeknamn, men du kan kalla mig bäst
Födelsedag?
11 juni
Stjärntecken?
Tvilling
Yrke?
Jag plågas fortfarande i skolan
Hårfärg?
Always a blondie
Ögonfärg?
Blå
Piercing?
Öronen om det räknas
Tatueringar?
Nope
Höger/vänster hänt?
Höger
Bästavän?
Oj, jag har jätte många bästa vänner. Men Hilda är en av dem.
Favoritfilm?
Svårt.. kollar inte så mycket på film, men Pitch Prefect 1&2 är väldigt najs.
Favoritserie?
Har inte heller där någon direkt favorit men New Girl är väldigt kul!
Favoritlåt?
Har ingen men lyssnar rätt mycket på Dear future husband just nu.
Favoritfärg?
Svart, vit och grå. Men gillar även rosa.
Favoritrestaurang?
Jensens Böfhus
Favoritaffär?
Finns många, men ginatricot, H&M, JC, veromoda typ.
Favoritbok?
Läser i princip aldrig men jag gillade en bok hette Golden.
favorit tidning?
Vet inte, läser aldrig tidningar tyvärr
Favorit skor?
Converse eller ballerina skor tror jag
Favorit plats?
Hemma i mitt hus eller någonstans med vänner.
Vart befinner du dig om 10 år?
Jag tror att jag är tillsammans med min drömprins och befinner mig i ett fint hus eller lägenhet med honom.
Stationär eller bärbar dator?
Lätt bärbar
Känsla just nu?
Skoltrött men ändå taggad på livet :)
Idol?
Ska man ha en sån? Jag vet inte, typ nån hockeyspelare kanske ;)
Vad tänker du på just nu?
Att jag måste ta tag i alla läxor och inlämningar.....
Vad kollar du på?
Just nu kollar jag på datorskärmen.
Vad har du på dig?
Leopardbyxor och en t-shirt som vanligt ;)
Vart vill du bo när du blir stor?
I ett litet samhälle eller på landet.
Hund eller Katt?
Hund alla dar i veckan
Coca Cola eller Pepsi?
Coca cola
Vad köpte du senast?
En svart bikini underdel

Språk?
Svenska, Swedish, Schwedisch, sueco

Hoppas allt är bra med er mina fina läsare, jag önskar er en perfekt fredag!

Kram Elin

Likes

Comments

Ja, om jag hade Sveriges största blogg vad skulle jag skrivit om då? Skulle den se ut som den gör idag eller skulle det vara mer bilder? Skulle jag blogga utifrån ett tema eller från min vardag? Hade jag delat samma tankar då som jag gör nu? Undra om jag hade varit en helt annan person eller om jag fortfarande skulle vara "samma" Elin?

Jag har tusen frågor som kommer upp i huvudet om jag tänker på rubriken, men visst skulle det vara kul att ha Sveriges största blogg? Jag tror att jag skulle bloggat mycket om min vardag och hur mitt liv skulle sett ut utanför bloggen. Hur jag tog mig igenom blogg livet långt ifrån storstaden där alla andra bloggare bor. Jag tror att det skulle var jätte kul att ha den största av alla bloggar i Sverige men jag tror också att det skulle vara ganska krävande och jobbigt ibland. Kanske skulle jag inte trivas med det efter ett tag? Det kanske hade blivit för mycket. Inte vet jag, Vi får ta det den dagen jag kommer dit, om jag kommer dit.

Detta var lite av mina tankar kring att ha Sveriges mest kända blogg. Hur skulle din blogg se ut? Dela gärna med dig av dina tankar nedan. Ha en superfin Torsdag!

Kram Elin

Likes

Comments

Hejsan alla favoriter!

Alla har vi väl den där tjejen som vill vara, eller åtminstone se ut som? Kanske vill vi leva hennes liv några dagar, eller bara få klä oss så som hon. Jag har i alla fall en sådan där "Girl Crush". Nu är det självklart så att jag har fler än en sådan här tjej som jag skulle vilja se ut som, men här är en av dem,

Molly Sandén. Den tjejen.... Hur snygg är inte hon? Jag skulle i alla fall vilja se ut som henne. Jag har typ svårt att hantera hennes utseende, Hon är ur snygg helt enkelt.

Ni får några bilder som jag tycker är helt FABULOUS

Är hon inte för snygg?

I vilket fall som helst får ni ha det super bra, ta hand om er och varandra!

Kram Elin

Likes

Comments

God morgon Tisdag!

Hoppas att alla haft en fantastisk start på veckan. Kanske har du startat med en god frukost eller en lugn och skön skoldag. Oavsett hur du spenderade din Måndag så hoppas jag att den var bra. Om starten inte var som du tänkt dig, gör istället denna dagen perfekt. Jag kan tänka mig att det är en hel del arbeten och inlämningar i skolan för många nu innan sommarlovet, men håll ut det är inte långt kvar. Vi klarar detta! Se bara positivt på dagarna så kommer det gå superbra för oss alla. Själv har jag en del som jag måste göra under veckan men jag hittar min motivation i att det inte är mycket kvar nu. Jag ska klara detta och det kommer gå bra. Jag önskar att ni alla tänker så och så gör vi de sista veckorna till de bästa. Om ni tänker efter så kanske det inte är så jobbigt som ni gör det till. Jag vet att jag själv ofta tänker att jag har det värre än vad jag egentligen har. Vi kommer ta oss igenom detta och komma ut som vinnare allihopa. På skolavslutningen kommer jag känna mig så stolt om jag orkar hålla ut och kämpa till det sista och det ska ni också göra.

Hoppas att dagen blir bra!

Kram Elin

Likes

Comments

Hej igen!

Jag undrar om ni skulle tycka att det var kul om jag gjorde blogginlägg utifrån ett ord. Asså typ om ordet är "Sommar" så ska jag skriva ett inlägg utifrån det ordet. Ni väljer ord och jag gör ett inlägg på det. Skulle det vara intressant? Ni bestämmer helt enkelt, men då behöver jag få ord från er. Det kan vara precis vad som helst, enda kravet är att du ska välja något som du vill läsa om. Ifall någon eller några är intresserade av denna typen utav inlägg får ni gärna kommentera något eller några ord under detta inlägget.

Hoppas att ni uppskattar idén.

Kram Elin

Likes

Comments