Header

Hej!

Mamma vart så orolig igår för att hon glömde hämta mig från träningen. Då var hon så ledsen och rädd för att de kunde ha hänt något så då är hon så söt, att hon åker iväg efter jobbet och köper värdens finaste saker till mig.

En klocka, 2 armband, mascara, läppstift, ansiktskräm från, och en kräm för under ögonen sen till sist men inte minst choklad<3
Klockan och armbanden är från Regal och sminket och hud vården från CLINIQUE

<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heej!
Idag så kunde jag inte bestämma något att göra för läkare besök och lite sånt. Men då efter läkaren så bestämde att vi ville gå och äta. Men då kom det upp att vi kunde gå på bio också bara jag och mamma och se livet efter dig. Och sorry för att vi är så dåliga på att uppdatera Elin har varit borta och jag har typ inge gjort något.
Men hoppas ni haft en bra dag ILYSM<3
//Ebba<3

Likes

Comments

Heej!
Sorry att jag inte bloggat så mycket det är bara det att jag har inte gjort något. Och då menar jag inget har bara vart hemma knappt fixat mig och sovit och tränat ska försöka blogga lite mer.
ILYSM<3
//Ebba<3

Likes

Comments

Heej!
Idag så åkte vi till en liten lands butik utanför Hedemora där det fanns ny bakat knäcke bröd. Det var faktist väldigt kul och utan för så var det massor av små kultingar. Dom var så söta och så glada. Men innan vi åkte ditt så var vi hos min morfars bror som nyss hade fått kattungar dom var så små och söta. Och dom föddes i söndags.
Hoppas ni har en bra lördag ILYSM!<3
//Ebba<3

Likes

Comments

Heej alla!
Ikväll så har vi haft gäster och då gjorde jag efterrätten. Har faktiskt aldrig gjort mousse förut men det var enkel och väldig gott!
Hoppas ni haft en bra fredag kram!
//Elin <3

Likes

Comments

Heej alla!
Idag har Ebba haft skolavslutning och jag kom och va med på den eftersom att jag slutade för en vecka sedan. Otur nog så regnade det så mycket att vi inte kunde vara ute. Efter så gick vi och åt Thai buffé.
När vi kom hem till Ebba så satte vi på oss varmare kläder och firade sommarlovet med glass.
Hoppas ni haft en bra dag kram!
//Elin <3

Likes

Comments

Heej alla!
Idag åt jag sushi med pappa så gott jag älskar verkligen sushi men... Jag äter bara två sorter räkor och rullar haha.
//Elin <3

Likes

Comments

Heej!
Igår så hade 9an sluta bal då vi i 7an skulle servera och duka och det tråkiga städa. Jag vart väldigt chockad av hur fint det var och vi fick samma mat det var fett gott. Men jag fick ingen bild på efterrätten men det var en chocklad tårta med hallon sås bredvid.
Hur var eran bal?
//Ebba<3

Likes

Comments

Heej alla!
Denna helgen har jag inte heller kunnat uppdatera på grund av att jag har varit någonstans i Värmdö med min Konfa grupp. Och om två veckor åker jag till Italien med dem. Jag har haft en jätte mysig helg där vi har bott i tält och jag knappt sovit eftersom jag vaknade halv fyra.
Hoppas ni haft en underbar helg!
//Elin <3

Likes

Comments

Heej!
Idag så var det sista konserten. Gud va skönt att det är sluta man blir alltid lika nervös även jag gjort det i 4 år. Men innan hade vi först bara vi i klassen repat med lärarna men 8an behövde också hjälp. Och då fick vi gå in i att rum och repa själva och lyckades helt perfekt men sen vart tonerna helt fel alla får panik. Men på föreställningen så blev det helt perfekt.
Hoppas ni haft en bra helg ILYSM!
//Ebba<3

Likes

Comments