Fick bli lite bortskämd hos min frisör i tisdags.. så skööönt! Lite ljusare och jag känner mig lite fräschare 💇🙃

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gräset börjar titta upp, sakta men säkert. Man vill ju vattna och dona men eftersom det är vattenbrist så låter jag bli. Men oj vad jag längtar efter en riktigt trädgård, med gräs överallt och inte bara fläckvis! 🌱

Likes

Comments

Åh vilken härlig helg vi har haft! Igår tog jag och dottern vår premiär cykeltur för det här året. Hon fick syn på cykelhjälmen i garderoben, envis som hon är så var det bara att bege oss! På eftermiddagen fick vi mysa med min storasyster. Det innebär ju också massa bus med kusinerna! Värmer hjärtat när man får se dom ha så roligt tillsammans.

Idag tog vi en cykeltur hela familjen, lång runda på ca 1,3 mil med en fruktpaus på en solig plats i skogen. E njuter verkligen av varje sekund där bak på cykeln och hem vill hon aldrig, så en lång runda fungerar ju med henne iaf :) när hon sen vilade middag så var jag och J ute i trädgården och körde ut jord och donade så att vi snart kan få så gräs 🌱

Nu känner vi båda två dock att vi är heeelt slut, och jag kommer garanterat att ha träningsvärk imorgon.. men är nöjd efter en mysig helg och massa sol ☀️

Ingen söndagsångest har jag heller. Heja mej, har nog hittat rätt yrke

Likes

Comments

Renoveringen går framåt, TJOHO!
Vi planerar, diskuterar, tjabbar lite och planerar lite till. Vi ska så småningom slipa gammalt golv, lägga nytt golv, slipa trä balkar, spackla tills vi får kramp, tapetsera, måla och lite annat skoj. Känns som att det händer lite ändå efter att vi tagit det väldigt lugnt. Vi ska också hitta tid och ork till att göra allt det där. Och var finns den tiden?
Men det där med alla val. Hallå, hur lätt är det att välja tapeter då liksom? Och vill jag och den där sambon ha samma? Oftast inte. Jag vill ha färg, blommor och och lite loppis möbler till det. Han är mer sådär cool och modern av sig.
Men vi ska förhoppningsvis lösa detta utan att det blir en skilsmässa 😊
Vi har iaf överens om och har gemensamt konstaterat att det ska bli SÅ FRUKTANSVÄRT JÄKLA AP SKÖNT NÄR DET ÄR KLART.

Likes

Comments

Såg fram emot en lugn slapp helg, med mys hemma och brunch med saknade vänner på söndag. Men icke! Slapp blev den men inte riktigt på rätt sätt. Fredag var Ellie magsjuk, idag jag och sambon... härligt! Idag var hon ju såklart extra pigg och busig emellanåt när vi känner oss som två utslagna zombies. Men nu sover hon och strax jag med! Hoppar över allt vad mello innebär och kryper ner i sängen istället 😴 hoppas att vi är pigga och glada imorgon 🙏🏻hoppas ni andra har en bättre helg än vad vi fick ☺

Likes

Comments

Förr kunde jag titta på massvis med olika serier, numera kollar jag mina komedi serier (vänner, new girl, himym) för jag är oftast för trött för att hänga med i något mer avancerat. Men nu tänkte jag testa på mig den där 👆🏻verkar bra och jag brukar tycka om den typen av serier!

Likes

Comments

Första flätan på Elliebus, fick springa efter mobilen för att ta kort innan hon skulle inse vad som hände.
Jisses, hur fin kan man vara?

Likes

Comments

Första inlägget, jag är säkert sämst på att skriva men det är ju alltid bra att skriva ner sina tankar och funderingar har jag hört. Och funderingar har jag ändå ganska många av!

Idag är jag sådär tisdags trött, en alldeles egen typ av trötthet. Veckan har fortfarande liksom precis börjat och det känns som en evighet till fredag. Men jag är lika glad för det 😊 imorgon är det onsdag igen vilket innebär skoldag (som alla andra dagar) fast det är min tur att sitta i skolbänken. Specialpedagogik står på schemat!

Likes

Comments