View tracker

Wihooo här är resultatet😃 Synligt hemmagjort men ändå superfint! Redan tredje advent på söndag ju, börjar närma sig nu.... Har nån traditionell pysseldag på lördag men annars ser helgen ganska tom ut, skönt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

I söndags försökte jag och Jonna oss på ett eget pepparkakshus! För att vara första gången så blev det ändå hyfsat😜 Efter att ha lagt ner ca 5 timmar på det så hann vi inte klart, men förhoppningsvis så får vi tid till det i veckan då jag är ledig onsdag torsdag😍

Likes

Comments

View tracker

​Idag slutade jag klockan 11 så har endast haft 2 jättesköna lektioner. Efter det åkte jag hem och tanken var att jag skulle plugga men sitter och laddar med jullåtar istället😍 Börjar äntligen se framemot julen så nu vill jag bara upp till Åre!

Likes

Comments

Äntligen kan man ha en riktig myssöndag! ska äta upp min frukost och sen åka och sjunga julsånger på stan för att samla in pengar till en välgörenhet. 

Likes

Comments

Idag är det en sån här dag:( Det är svinkallt ute, har hopplöst mycket plugg, blir aldrig frisk och har ingenting att de framemot👍🏼 Lever för helgerna nu för tiden, men ser väldigt mörkt ut på den fronten också. Nån som vill komma med lite choklad åt lilla mig???😃

Likes

Comments

I fredags vankades det hippiefest!! Hade så låga förväntningar på kvällen efter en ca 2 veckors förkylning. Men helt klart över förväntningarna måste jag säga! Blev en ovanligt sen kväll men en nöjd tjej efter världens mysigaste förfest med sång, vattenpipa och bodyshots😍

Av någon anledning så fick jag för mig att se ut som en ful tönt på varje bild??? Tur dom andra va fina❤️

Likes

Comments

Igår åkte jag hem till Jonna för att umgås och mysa med henne. Blev kvar längre än planerat så vi lagade tacos, lyssnade på musik och åt innan Jonnas kompisar kom på förfest. Det var jätteroligt tills dom drog på krogen och jag blev kvar hemma:(

Vi vaknade för någon timme sen och nu har vi precis ätit jättegod frukost😃

Likes

Comments

Alltså jaaaaa😍😍 Förra helgen hade jag nog den roligaste fredagen på länge!! CA, spikis och rockfest, kan det bli bättre??

Likes

Comments

Hej! Haha det va meningen att Göteborg 2.0 skulle komma upp veckan efter men blev inte riktigt så.... Bättre sent än aldrig!

Var iallafall på Liseberg flera gånger, kollade på ännu mer fotboll och var på stranden!

Likes

Comments

Hej! I lördags åkte jag och Rebecka med min familj till Göteborg. Min bror spelar gothia så är här för att titta på honom och göra massa annat roligt också😃 Stannade på ÖFK - Norrköping i Norrköping på vägen hit, sen har vi mest strosat runt på stan och kollat på fotboll söndag måndag tisdag.

Igårkväll var det invigning, det va verkligen mäktigt och skitroligt!

Åt även på Vapiano i söndags, jättemysigt💗💗

Likes

Comments