Saknar verkligen när mitt hår var ljusare... Det såg så mycket roligare och fräschare ut. Just nu har jag mörkt hår men vill verkligen gå mot en kallare, ljus, ombré igen. Såklart är man lyckligt lottad med att ha en syrra som frisör så på måndag ska vi börja ljusa upp mitt hår så jag i alla fall har ljusare mot sommaren eftersom det kommer att ta en tid att bli ljus från mörk, sen kommer vi lägga en mörkare botten och förhoppningsvis Tape Hair

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Alltså kolla... kolla bara!! HUR snygga?! Dessa solglasögon är verkligen annorlunda men så coola, roligt med lite annorlunda färger faktiskt. Man skulle ju inte tacka nej till att gå runt med ett par av dessa dygnet runt i sommar. 

Solglasögonen kommer från Chimi Eyewear.  

Likes

Comments

På senaste tiden har jag blivit besatt av tavlor. Tycker det är kul att mixa och matcha olika motiv och texter. En tavla kan göra en rum så mycket mer hemtrevligare och finare.

Hur snygg är inte dessa tavlor?? Vill verkligen ha dem.

Får nog spara någon månad till då jag är sugen på att köpa en ny matta också... man kan ju inte få allt på en gång!

Likes

Comments


Palma, herregud vilken stad! Helt fantastisk, allt var så magiskt. Underbar mat med mysiga uteserveringar, fina och lugna stränder, allt var så lugnt. Palma erbjöd självklart en underbar shopping också, min favoritaffär blev såklart Zara. Detta var verkligen en stad för mig och jag kommer absolut att komma tillbaka! Är så tacksam att jag fick spendera denna resa med min kära mamma, det var helt enkelt en underbar resa.

Es Trenc, paradis- stranden. Rekommenterar verkligen att åka hit en eller fler dagar om ni bor i Palma. Det tog ca 1 timme med buss från Palma Centrum.

Kristallklart vatten.

Godast pizzan jag någonsin ätit faktiskt.

Jag och min älskade mamma.

Denna dag i Es Trenc var helt magisk.


Bilder från Hotellet. Vi fick turen med att få hotellets strörsta balkong ut mot hamnen och Palma stad.

Varje kväll erbjöd Palma stad god mat och bra shopping ;)

Likes

Comments

17 årig tjej från Norrlands skogar. Elin Nyman heter jag och har redan flyttat hemifrån tillsammans med sambo, vi bor i en rätt stor etta i centrum av köpingen. Jag har intresse för skoteråkning, sport, resor, mat och mode. Denna blogg kommer vara överflödig med bilder då jag själv tycker om när det är mycket bilder som inspirerar. Ha en bra kväll!

/Elin

Likes

Comments