Du kan skratta och låtsas som ingenting. Och jag står kvar här på balkongen och ser ut över staden. Du kan sitta där inne med ett vinglas i handen och jag står kvar här i vinternatten. Jag är lika ensam med dig som jag är utan dig. Och jag är ganska bra på att vara ensam nu, så jag står kvar. Någon stänger dörren bakom mig "det blir så himla kallt".

Isiga tårar skär sig mot skratten därinne. Tänk om du visste allt jag kände. Tänk om du förstod ändå. Jag låter fingrarna snudda vid det frostiga räcket och låter handen droppa en cigarett ner mot marken. Glöden slocknar med allt mitt hopp. Tiden stannar och natten blir svart. Den sista röken stiger mot himlens tusentals stjärnor. Om jag bara kunde följande med.

En dag åker jag härifrån och lämnar ett fyllt tonårsliv kvar. Minnen av ljusa sommarnätter och solnedgångar över gröna fält och mörka skogar behåller jag. Allting annat stannar kvar med arton år av gråt och skratt och ingenting. Kärlek som aldrig fanns, som aldrig ens hade en chans. En massa du och den och han som blev till meningslöst trams.

Precis som nu. Med dig. Lika obetydlig, lika mycket ingenting är du. Som alla dem. Jag vet det nu. Jag bryr mig inte. Jag låter tårarna frysa på kinden. Jag andas och andas och ser in på dig genom fönstret. Du ler och ögonen glittrar. Du är så nära men så långt bort. En annan du, en annan den, en annan han.

Nu finns ingen kvar.


Likes

Comments

Jag stod på toppen av allt. Jag hade dig, jag hade oss, vi, allt. Allting. Det fanns där, jag kunde bara sträcka ut handen och du stod där. Vita tänder, snälla ögon, vackra händer, mina ögon tyckte du var helt perfekt. Men det var inte du som tog med mig till toppen av allt. Det var inte du.

Du är det enda ingen vet, du är allting jag aldrig berättat. Därför handlar det inte om dig. Du är min historia. Du är en annan historia.

Det handlar om tryggheten och det där som händer mellan två personer. Kärlek som finns där varje dag, hela tiden, i alla ord. I varje telefonsamtal -långa konversationer om ingenting alls - skämt och skratt. Något då litet men som känns så stort. Så mycket.

Jag var iallafall lycklig då. Med dig. Med oss. Så länge sedan. Det är inte som du tror dock. Jag menar inte att vi var ett vi. Vi var bara en och en som passade väldigt bra ihop. Men det är inte det som är viktigt.

Jag skrattade så mycket minns jag, så mycket att det gjorde ont. Nästan lika ont som när den där känslan försvann sedan. Notera: känslan försvann inte du. Du finns kvar. Det där lyckoruset som hade bubblat i min kropp i dagar, timmar, minuter och månader. Det gjorde ont. Att sakna något du en gång inte visste att du behövde. Mina minnen känns som drömmar.

"Vad gör man när New York känns litet?"

Lika lycklig blev jag ledsen. Lika full av liv blev jag tom. Men det handlar inte om dig. För det är inte dig jag saknar. Du var bara den som råkade bli den som gav mig allt det där en stund. Det är känslorna. Ett lyckorus. Att vara så nära någon det bara går och allt du vill, allt hela din kropp vill är att komma lite närmre. Att ligga vaken hela natten. Mycket medveten av hans existens. Tunga andetag i nacken. Ingen sömn, bara lycka.

Vad var meningen egentligen? Dag blir till natt. Sommar blir till höst.

"Jag dansar men jag känner ingenting alls."

  • 358 readers

Likes

Comments

Idag var sista dagen på ett lov som känts såå långt. Har haft hur kul som helst och även fått vila mig ett par dagar. Att skolan börjar imorgon känns inte lika bra. Att Greta kommer hem om 2 dagar känns bättre.

Just nu sitter jag på bussen påväg hem från ett par timmar på bio med Wilma. Vi såg Passengers och den var hur bra som helst! Grät genom halva filmen och det kunde inte ha blivit ett bättre avslut på dem
här veckorna.

Nu ska jag hem och skicka in min skrivande termins text, 8 sidor om tre av mina resor som jag fick åka på 2016. Sedan ska jag försöka så gott jag kan att vända tillbaka dygnet och somna tidigt men efter dem här senaste dagarna så kommer jag troligtvis somna vid 2 och få sova i max 5 timmar.

Godnatt på er!

  • 586 readers

Likes

Comments

Yes! Lovet börjar gå mot sitt slut och det känns hemskt verkligen. Men har fortfarande några roligheter kvar. Ikväll ska jag på bio med min familj och sedan ska vi äta på Black Stone i Falun så det blir ju supermysigt verkligen. Efter det får vi se om det händer något mer kul kanske, i helgen har jag ett jobb pass och lite plugg som jag måste ta tag i innan skolan börjar igen.

Just nu äter jag lunch (Sallad med avokado och blue cheese) och försöker få ihop ett till resereportage till en samling texter som jag måste lämna in så fort som möjligt. Efter det ska jag göra mig iordning.

  • 725 readers

Likes

Comments

Fick börja mitt 2017 med världens finaste vän. I måndags kom Rebecka med tåget och vi lagade finmiddag. Sedan bubblade vi och bara pratade om allt som hänt det här året och sommaren i Frankrike. Det är helt sjukt att jag endast känt den här personen i ett och ett halvt är för det känns som sååå mycket längre och jag är så himla glad över att ha en sån bra vän i mitt liv. Världens bästa!

  • 749 readers

Likes

Comments

Mitt nyårslöfte för mig själv har de senaste åren alltid varit att "sluta bry mig om vad andra tycker och tänker om mig". Men jag inser nu att det nog inte går. För du kommer aldrig att sluta bry dig om vad de som DU bryr dig om tycker om dig. Dina vänner, din familj och de du älskar. Det är ju självklart att åsikter från de som betyder något för dig har betydelse och påverkar synen på dig själv. Men det handlar om att välja rätt personers åsikter att lyssna på och bara bry sig om vad dem som verkligen betyder något har att säga om dig.

Så mitt nya "nyårslöfte" blir att våga vara mig själv, så gott det bara går och bara bry mig om åsikter från de jag verkligen bryr mig om själv. Har ni något nyårslöfte?

Om jag spolar tillbaka tiden ett år så åker jag genom LA med min familj i en van och lyssnar på min offlinelista med namnet "Cali". För förra året spenderade jag både jul och nyår i min favoritstad och det var verkligen den bästa början på året. Detta år har jag varit hemma och firat nyår med mina vänner. Början på det här året skiljer sig ganska så väldigt mycket från början på förra året. Men jag hoppas verkligen att 2017 kan bli MINST lika bra som mitt 2016. Tvivlar dock på att det går att toppa året som gått (med två Kalifornien resor och en sommar på Franska rivieran!!). Men så har jag ju en 18-årsdag som säkert kommer göra halva året mycket bättre!

Hoppas ni hade världens bästa nyårsafton!

  • 891 readers

Likes

Comments

Fynd från igår! Lyckades få med mig dessa super mysiga sammets byxor hem igår efter min lilla shopping dag med Kasia. Trots att jag lovat mig själv att försöka spara mina pengar så kunde jag inte låta bli. Har ett par likadana svarta som jag ääälskar. Dessa kostade endast 150kr nu på mellandagsrean och går att hitta på BikBok! Puss!

  • 985 readers

Likes

Comments

Hej igen! Efter en shopping dag är jag nu ett par byxor och en nyårsklänning rikare. Hittade tillslut en nyårsklänning och blev bara sååå nöjd. Håller den lite för mig själv tills på lördag dock, den blev lite annorlunda mot vad jag hade tänk mig från början men jag tror det blir bra med lite stora smycken.

Nu ligger jag i sängen och försöker få ihop en skrivuppgift som borde varit klar vid det här laget men det är ju så fruktansvärt svårt att skriva när man inte finner någon inspiration alls.

  • 1021 readers

Likes

Comments

Gårdagen bestod av fransförlängning och finmiddag med Wilma. Aldrig njutit så mycket av att vara ledig, så himla himla skönt! Så igår åkte jag vid 15 till Caroline en tjej som gör fransförlängning, super trevlig och blev väldigt nöjd faktiskt. Har aldrig gjort det förut men ville prova nu till nyår. Efter det åkte jag hem, fixade mig och mötte upp Wilma för en middag på pitchers, också jätte mysigt. Sedan träffade vi lite fler kompisar och spelade spel.

Nu ska jag snart åka in till stan för att panik leta efter en nyårklänning. Hade beställt en men den var alldeles för stor och satt inte så fint på så blev en retur på den och nu har jag verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mig på lördag.

  • 1019 readers

Likes

Comments

Mina finaste julklappar! Nejdå fick mycket annat fin också men väskan hade jag önskat mig lika så parfymen. Väskan är i vinröd mocka från Michael Kors och den fina lilla parfymen heter Love Spell och är ifrån Chloé. Sedan fick jag ett par super fina örhängen ifrån Lily & Rose som kommer bli perfekta till nyår!

  • 1119 readers

Likes

Comments

Instagram@elinnthurin