Detta är bland det godaste jag vet. Perfekt till lördagskvällen om man nu inte vill moffa chips eller något annat flåd. Köpte massor av morötter, röd paprika och gurka som jag skärde upp. Blandade sedan ihop två olika dippmixer (holiday aka håll-i-daj och basilika & vitlök, om jag minns rätt.) med turkisk yoghurt (lightvarianten). De é la gött.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

När mamma och pappa bjuder på gratis mat tackar jag inte nej. En lunch på favoritstället Guldkant i Västervik satt fint. Åt en jättegod ceasarsallad. 

Likes

Comments

 
Är nöjd med mina fransar men har på senare tid börjat fundera på hur kul det skulle vara att testa ögonfransförlängning. Skulle vara så skönt att slippa lägga mascara på morgonen. Letade reda på lite resultat från ögonfransförlängningar häromdagen och blev inte mindre sugen (sedan finns det ju skräckexempel från misslyckade förlängningar som gör det lite mindre lockande. Överlag känns det ändå som något jag skulle vilja prova på.
 
På bilderna ovan har jag lyckats få bra längd med bara mascara men just den där snygga böjen och fylligheten är svårt att få till med endast det. 
 

Likes

Comments
Tumblr.com

Har hemlängtan & längtar även efter saltvatten, sol och bättre dagar. 

Likes

Comments


tumblr.com

Svårt att somna inatt, mycket tankar i huvudet och en kropp som vägrade bli trött. Men, med mycket kaffe ska nog den här dagen gå vägen ändå. Börjar 09:15 idag. 

Likes

Comments

 
 
Proteinpulver är endast ett kosttillskott och det känns som att en del förknippar börja träna med att köpa proteinpulver. Du skulle lika gärna kunna äta en kycklingfilé och få samma effekt. Jag brukar använda mitt direkt efter träningspassen eller som mellanmål för att det är smidigt och inte så mycket mer än så. Jag har iallafall provat mig fram bland holistics proteinpulver (vanilj, jordgubb & choklad) och kan konstatera att chokladsmaken är godast bland dessa tre.
 
Jag har på senare tid börjat bli mer medveten om att få i mig saker som är så bra för kroppen som möjligt. Det är det jag gillar med just detta protein, inte så mycket konstigheter i som det kan vara bland andra märken. Inget socker och inget sötningsmedel. Det tycker dessutom min mage om. Kan verkligen rekommendera detta.
 
En sak till gällande vad som anses vara "nyttigt" och inte. Tänk såhär: Ju kortare innehållsförteckning, desto bättre. Ett livsmedel kan innehålla få kalorier, visst. Men är det hälsosamt? Med ett innehåll som tar tid att läsa sig igenom är det inget din kropp kommer gilla. Tänk på det.

Likes

Comments

Onsdag, den 25e och CSN på kontot. Tack och herregud. Bara börja betala räkningar och se mer än hälften av pengarna försvinna. Vilket liv. Ska dock unna mig något fint också, lite pluggmotivation. 

Likes

Comments