För er som missat det så är jag galen i sallad från Good Food i saluhallen (örebro). Det ska vara en egenplockad och min standard ser ut lite såhär: Sallad, svart ris, zucchini, sesammarinerad broccoli, bönor, chevré, rödbetor, kyckling och två ceasardressingar. Detta var min frukost/lunch idag och jag njöt av varje tugga. En iskall celsius på det + lite Prison Break och jag var redo för ett rygg + arm-pass sen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Måste tipsa om ett lite annorlunda sätt att göra gröt på än jag brukar som är heelt underbar. Konstistensen blir mer krämig och kakig, precis som jag gillar det.

Recept:

Blanda 50/50 havrekli (se bild) och 50/50 havregryn, en tsk bakpulver + salt. Häll på kokande vatten precis så det täcker grynen (eller kör i micron), rör om och låt svalna . Toppa med kanel + frysta bär.

Havrekli tillverkas genom att hel havre skalas och ångprepareras. Det innehåller dubbelt så mycket fibrer som vanliga havregryn och innehåller mycket magnesium, zink, järn, E-vitamin och betaklukaner som bland annat är bra mot förhöjt kolesterol. Källa.

Likes

Comments

Från gårdagens ryggpass, en form av latsdrag fast i kabelmaskinen.

Blev även ett pass på kvällen igår, 30 min cardio. Så skönt att få svettas ordentligt.

Fredag och mer träning väntar. Men först: frukost och koffein, yaas.

Likes

Comments

Ett snabbt benpass i förmiddags och 30 minuter svettig cardio på kvällen. Mår som bäst när kroppen är sådär skönt trött. Tack mig själv!

Likes

Comments

Vet knappt vad jag ska skriva här längre. Livet känns väldigt.. mörkt och mörker är absolut ingenting jag vill förmedla här. Jag vill ge pepp och träningsglädje. Jag vill vara äkta med er. Jag skriver när jag känner mig inspirerad och låter bli när jag inte är det. Skickar ut massor av styrkekramar så länge och hoppas ni mår bäst!

Och angående bilden är det den där killen som gör allting bättre. Så tacksam över att du finns i mitt liv Henrik ❤

Likes

Comments

Efterätt efter lunch, en cookie dough questbar. So so goood. Startade dagen med morgoncardio i solen, var kallt som satan först men sen fick jag upp fart och även värme så det var riktigt skönt.

Idag blir det antingen vilodag eller så pallrar jag mig iväg till gymmet och kör cardio eller något jag inte har träningsvärk i, hoho.

Likes

Comments

Galet trött idag. Försöker tagga lite cardio. Mer koffein pls.

Likes

Comments

Likes

Comments