Hej alla babes! Idag behövs verkligen min nya kaffetröja pga jag är TRÖTT af. Dags att vända tillbaka dygnet, sluta sova så mycket och börja bli produktiv.

Klev upp tidigt idag, fick i mig kaffe med kokosolja och sen blev det en PW till uni. Fixat i min lägenhet inför den kommande visningen nästa vecka och NU efter en cykeltur in till stan, gröt plus kaffe i magen är det dags att släpa sig till gymmet. Allt är bättre än inget så vi KÖR.

Lunch tidigare idag. Kalkonbacon, potatis och grönkål. Allt stekt i naturell kokosolja och kryddat med enchiladakrydda från santa maria och himalayasalt. Yum.

Likes

Comments

Det planerade ryggpasset vändes till en shoppingdag. Funkar det också. Lite BUS till min bleka kropp och nytt smink så jag kan se ut som jag lever igen. Måste ju fira på något sätt att jag blivit med jobb.

Har iallafall bra med träningsvärk lite överallt (viktigaste träningsvärken är i bootyn) så jag lider inte av lite vila ändå. Även om passen nu blir lite färre går alla bra så fort jag kommer in på gymmet. Sluta aldrig kämpa ❤️

Likes

Comments

Instagram har blivit bra mycket inspirerande på sistone då jag följer helt fantastiska konton som sprider BRA budskap och bra energi. Precis vad jag gillad. Den här texten är från @vval_e på instagram.

Likes

Comments

Paleface hejhej. Ber om ursäkt för att jag är lite frånvarande, säger bara "livet" angående det. Alltid en seger att komma iväg till gymmet nuförtiden. Igår axlar/bröst/triceps (klämde upp fem reps på 40 kg i bänken, nytt PR). Sen var jag extra laddad efter min cheatday igår och fick till ett hyfsat rump-pass. Time for DINNAH.

Likes

Comments

Bikini för Bikini Fitness från Perfect Fit (blingad av mig med 200 extra Swarovski-kristaller). A-B kupa (extra inlägg medföljer), XS-S i trosan 😊 2500 kr. Hör av dig på elinnordstrom@live.se

Likes

Comments

När man är så mätt att man måste ligga ner. Det är status på mig just nu. Gjorde detta till lördagsmiddag. Kycklingspett (som jag marinerade i olja, kryddor och vitlök), basmatiris, oliver, grönsaker, potatis i ugnen och tre olika såser: ajvar, aioli och hummus. Värt cheatmeal.

It ain't over until the fat lady sings. Efterätt: Frukt i mängder och grönsaksdipp med hummus. Jag är galet laddad för ett benpass imorgon.

Likes

Comments

Likes

Comments

Bestämde mig för att blinga min bikini extra så som jag egentligen så ville ha den från början. Beställde därför 200 kristaller och satte mig med det nu på kvällen som lite terapi/ångestdämpning. Tiden gick galet fort och 200 kristaller senare ser det ut såhär.

Före:

Efter:

Inte klar ännu men på god väg.

Den här vinröda (och nu ännu mer glittrande) skönheten kommer även vara till salu inom kort. Passar en A/B-kupa och den tillhörande trosan passar en XS/S. Stilrena connectors (även på ryggen) och ser helt fantastisk ut på scen. Maila mig på elinnordstrom@live.se för mer info 😊

Likes

Comments

Haft en lång förmiddag med möte och mycket promenerande. Lunch i magen och en smoothie gjord på banan, mandelmjök och blåbär (soO good) till efterrätt så är jag laddad för att gräva ner mig i lite plugg sen kanskeee det blir ett pass på gymmet.

Hoppas ni har en fin dag ❤️

Likes

Comments