Yaasss man mosar på. Trots att jag var seg, frusen och halvt pepp på att träna (jag är ändå alltid liite pepp när det kommer till gymmet) så blev det ett bra pass idag. Rygg, biceps och lite baksida axlar. Imorgon är planen BEN men först spendera lite tid på universitetet innan jag tar helg. Lustigt nog har det känts som fredag hela dagen idag.

Nu behöver den här trötta kroppen sin skönhets-eller ska vi säga GAINS-sömn? Godnatt alla grymmisar. Kör bara.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Klockan är 15:00 och vi blev precis klara med sista dagen av tyngdlyftningsutbildningen. Har satt mig i receptionen på gymmet och försöker tagga till för ett ryggpass. Riskakor och aminosyror i systemet ska nog hjälpa. Sen är planen att dra mig hemåt och plugga resten av kvällen. Hjälper att tänka att fredag är nära och likaså en inplanerad tacokväll. Det är alltså ca FYRA månader sen jag åt tacos. Förstå min hype cuz it's real.


Men nu: ryyyggg!

Likes

Comments

Dagens enkla men goda middag. Nötfärs, klyftpotatis, zucchini och majskakor. Sittdansade genom hela middagen. Ingen är förvånad.

Låg lite för lågt på kolhydrater efter idag så la till några gram extra i form av majskakor med chiafrön och havssalt. Mina absoluta favoriter. Tunna, krispiga och de smakar popcorn. Har även återigen fått dille på zucchini i ugn, såå gott! Lite enchiladakrydda och salt och det är komplett.

*FC = Fit Chick

Likes

Comments

Idag gick startskottet på detta ovan. Tränarutbildning i tyngdlyftning. Och ja, det är svårare än det ser ut och med träningsvärk i hela kroppen sen tidigare pass den här veckan känns det en aning stelt. Öjj.

Imorgon väntar dock ännu en heldag mellan 9-15 på ÖKK och efter det planerar jag ett ryggpass. Men nu ska jag sätta mig med lite plugg, äta en god middag och försöka få en god natts sömn så jag orkar allting som ska orkas. Ha en fortsatt fin kväll alla fina läsare.

Likes

Comments

Varje dag brukar jag rabbla upp minst tre saker i mitt huvud som jag är tacksam för. Det är en vana jag gjort i över ett års tid och som ger mig galet mycket glädje och lycka i min kropp på en gång. Det blir en bra start på dagen helt enkelt oavsett vad som väntar eller står på agendan.

Att känna lycka handlar inte om att ha allt, väga exakt den vikten eller vara på en speciell plats i livet, det handlar om att se det man har och KÄNNA just den sinnesstämningen. Nu.

För att jag ska känna mig lycklig räcker det att jag öppnar ögonen och ser vad jag har idag och därefter visar min tacksamhet för det.

Idag vill jag trycka extra mycket på betydelsen av genuint fina personer jag har i mitt liv och som jag vet stöttar mig i allt galet jag än får för mig att göra. Jag är så tacksam över alla energigivande personer jag har och drar till mig genom att bara vara, jag.

Två andra saker jag är tacksam för idag (när vi ändå är igång) är min målmedvetenhet som tar mig dit jag vill och min passion för fitness. Jag är också tacksam för alla tunga perioder jag haft för de har gjort mig till den starka person jag är idag.

Tack!

Vad är du tacksam för idag?

Likes

Comments

Svängde förbi palles aka paulúns deli efter gymmet idag och plockade ihop en god sallad. Drömmigt och såhär efter en avslutad tävlingsdiet njuter jag av friheten. Idag plockade jag ihop vanlig sallad, vildris, zuccini, kesoröra, kyckling, rödlök och tomat. Straight to the shoulders/pecs/triceps.

Likes

Comments

Outfit on point idag, hoho. Blev ett mosigt jävla pass, precis som jag vill ha det. Vill aldrig gå hem när man kommer i flow och viljan aldrig försvinner även fast musklerna är trötta. Är bara så galet taggad på att bli bättre.

Men någon gång får man sätta stopp och det är alltid lika nice att sätta sig i receptionen, mumsa på ett gäng riskakor tillsammans med aminosyror och prata om sitt pass. Det har blivit lite av en tradition nu.

Har ni tränat idag?

Likes

Comments

Att somna sent och ha föreläsning tidigt är ingen superkombo. Hoppade frukost, sov några minuter längre och tog med kaffet. Underlättade nog lite iallafall. Hemma igen med frukost i magen (viktigaste) och ska göra mig iordning för DA GYM senare. Passet igår gör sig påmint med sjuk träningsvärk och ingen är gladare än jag. Nu är allt som det ska vara igen.

Idag planerar jag för booty & calves det vill säga rumpa och vader. Vi kör.

Likes

Comments

Jag valde att satsa. Jag valde att fånga min dröm.

Jag lät det ta tid och jag gjorde det till en början i hemlighet med vetskapen och tron att allt det jag gjorde under tiden skulle löna sig.

Såhär med facit i hand inser jag att jag inte hade kunnat göra något annorlunda.

Och, med risk för att låta cheesy: Believe you can do it and you're halfway there. För det är så jävla sant.

Jag skrev i föregående inlägg att jag aldrig stått på en scen förut. Mentalt har jag gjort det tusentals gånger. Ända sedan jag klev in på gymmet 2009 och ända sen jag öppnade min första BODY-tidning. Alltid med samma tanke. "Tänk om jag står där uppe en dag".

Därför kändes det så fruktansvärt overkligt när jag väl gjorde det. Men samtidigt så rätt, så komplett och så underbart. Nu låter jag som askungen och en bal på slottet men hey, det är precis så jag känner när jag tänker tillbaka.

Jag vill göra det igen. Jag kommer göra det igen och nu förstår jag varför personer som tidigare gått igenom den här långa processen så många gånger gör det just precis: igen.

Drömmar kan gå i uppfyllelse och det är också vårat eget ansvar att vi ser till att dem gör det

Vad gör du idag för att komma närmare ditt mål?

Likes

Comments

"Spänn då", "Nej backa lite, bättre ljus där", "gå fram lite", "under lampan", "perfeekt."

Tillbaka på gymmet med full kraft, energi och motivation i överflöd. Körde rygg + biceps idag och upptäckte för första gången i världshistorien en ven på min biceps. Blev överdrivet glad, tog lite spännisbilder och firade med majskakor.

Älskar majskakor cuz they taste like popcorn.

Likes

Comments