Jag lever. Ska komma tillbaka nu. Så. Bestämt. Godnatt.

Likes

Comments

Idag kom mina föräldrar upp till örebro för att ta hand om mig. Har snällt fått tugga lättsmält mat och fått mig en dusch vilket var skönt. Blev bjuden på semla också, första på ÅTTA år. Sjukt.

Kom även utanför dörren en liten stund för att köpa en värmekudde men trodde jag skulle kräkas av smärtan jag har i min mage just nu. Dock värt det för tillfället när jag ligger ner med något varmt på magen. Så skönt.

Trevlig helg på er, jag tänker ta mig ur den här skiten nu.

Likes

Comments

Fick komma ut en stund idag vilket var välbehövligt efter tre dagars sängliggande. Mått bra mestadels av dagen men kroppen har börjat balla ur igen. En magsjuka ska inte hålla i sig såhär länge kan man tycka. Kanske ligger det annat i det också. Som den psykiska stress jag haft de senaste veckorna som nu yttrar sig fysiskt. Spekulera kan man göra.

Så tacksam för krya-hälsningar och de som hjälper mig när jag är såhär ynklig. Inte minst min sambo som kom hela vägen från Stockholm igår ❤

Nu vill jag bara vara frisk, glad och pigg igen.

Ta hand om er.

Likes

Comments

Orken är inte alls med mig och jag har sovit i princip flera dagar i sträck. Allt jag får ner nu som inte äcklar mig är väl bara bra just nu. Igår glass (riktig, hehe), choklad och 1/2 sallad. Idag har jag fått i mig mer protein med questbars och ägg. Hoppas på att vara på benen imorgon och starta om.

Likes

Comments

Magsjuka 2.0 inom loppet av en vecka. Det går bra nu! Tur jag har en sambo som tar hand om mig. Legat i sängen hela dagen. Tagit igen förlorad sömn och försökt få i mig något i magen. Hoppas ni mår bättre än mig ❤

Likes

Comments

Med denna goding till lunch ska jag nog klara mig fram till ikväll. Sitter nämligen för tillfället på bussen hem över helgen för lite familjetid. Hoppas ni får en fin helg godingar ❤

Likes

Comments

2013 - 2017

Fördelen med styrketräning förutom den terapi den ger mig är hur man kan forma kroppen som man vill med det. Tålamod, tid, bra + tillräckligt med näring och kontinuitet och resultaten kommer. Jag har till exempel alltid varit en tjej med mindre ben/rumpa och större överkropp (det är på överkroppen jag lagrar mitt fett, det är genetiskt och svårt att ändra på, nej punktförbränning existerar inte). Med styrketräningen har jag dock kunnat forma om min kropp och skapat kurvor på "rätt" ställen. Jag tänker fortsätta jobba för den starka, kurviga kropp jag vill ha.

Tycker inte att det är fel med estetiska mål, om det gör att någon kommer iväg till gymmet så why not.

Mina visuella mål i nuläget är att skapa en större rumpa, ben och vader och därför kör jag ofta ben/rumpa minst 2 gånger i veckan.

Likes

Comments

Havregrynsgröt med blåbär, två ägg stekta i kokosolja, kaffe med mandelmjölk + kokosolja plus ett päron. Laddad för ett pass för axlar och bröst, yas.

Likes

Comments