Header

ÄNTLIGEN börjar jag känna mig frisk igen! I helgen har jag bara tagit det lugnt i hopp om att bli bättre, vilket verkar ha fungerat! På fredagen hälsade vi på mamma! På lördag hade jag, Tilde och Amanda filmkväll här hos mig vilket var jättemysigt! Idag har vi bara kollat på serie hela dagen tills Sebastian nu åkte på jobb..
Ser fram emot en ny vecka nu! ✨

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fredag och jag är fortfarande sjuk.. Hoppas det går över snart så jag får känna mig pigg igen!
Jag kommer nog bara vara hemma idag och hoppas på friskare tider!
Hoppas ni andra får en bra fredag!

Likes

Comments

Idag har jag läst, läst och läst! Kurslitteraturen är oftast inte den roligaste läsningen men i detta moment är den faktiskt intressant!
Jag vaknade imorse vid 6 då dom lägger om asfalten utanför mitt sovrumsfönster.. När jag vaknade kände jag mig förkyld och därför druckit ingefära hela dagen! Vill absolut inte bli mer sjuk!
Nu sitter jag och kollar på idol! Jag älskar hösten, då det börjar massa tv-program och det blir mörkt ute så man kan mysa med tända ljus och te!

Likes

Comments

Nu är mitt andra år på högskolan igång och jag ser faktiskt fram emot detta år! Sjukt kul att verkligen känna sig motiverad! Idag har vi haft innedag på campus och bl.a. lyssnat på en väldigt intressant föreläsning!

Likes

Comments