Sommaren är snart här och den är fruktansvärt efterlängtad! Jag verkligen älskar sommaren, varma nätter, att vara med mina vänner och att bara göra något spontant är väl hur härligt som helst. Sedan är det väl klart att det kan ha sina nackdelar som myggor och getingar men för mig väger ändå fördelarna över. Det jag saknar allra mest måste ändå vara de varma nätterna, inget slår dom. Sedan att få längta till sommaren så här på våren är roligt och det tror jag är något som jag tror att flera måste lära sig uppskatta. Hur härligt är det inte när det börjar bli ljust, hur härligt är det inte att se den första blåsippan eller tussilagon och hur härligt är det inte att ha känslan snart är sommaren här!

Bilderna kommer dock inte tagna här i Sverige utan de är tagna i Tyskland, närmare bestämt i södra Tyskland och ännu lite närmare bestämt hos min morfar. Jag var där förra sommaren och jag längtar helt klart tills jag får åka dit igen.

Hoppas ni har det bäst!

Kram.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Första dagen. För första gången på väldigt länge har jag bestämt mig för att starta upp en blogg igen. Sist måste ha varit när jag var runt 15 kanske 16 år. Med andra ord så var det ett tag sedan. Det är verkligen med blandade känslor som den här bloggen har startats, det är med en kärlek till att skriv ut mina tankar och idéer och en rädsla för vad andra ska tycka. Det är väl egentligen fel att tänka så, att vara rädd för andras åsikter... Men ingen är väl perfekt, eller hur? Tänker att det är något man får träna på.

Första dagen med bloggen har också varit första dagen på ett jobb. Det är ett jobb som jag ska ha främst till sommaren men även kanske som inhoppare på jullov och helger när jag har möjlighet och vill jobba. Jag ska i sommar jobba på ett äldreboende som finns där jag bor. Det blir spännande, tror att jag kommer trivas väldigt bra och är positivt inställd till möjligheten till att få arbeta med äldre.

Dagen började med en tidig uppstigning och frukost innan det bar iväg till jobbet. Väl på jobbet fick jag träffa min handledare (antar jag att man kan kalla henne det) och sedan vart det jobb från klockan 7 till klockan 15. Sprang efter jobbet en sväng på Ica och köpte lite saker till middagen. Väl hemma lagade jag middag, det fick bli köttbullar och spagetti. Inte den allra finaste maten, men jäklar it takes me back kan jag säga, barndomens maträtt för mig.

Härnäst så står helt klart plugg på agendan. Usch! Känner mig fruktansvärt stressad över skolsituationen så ikväll blir det till att plugga och komma ikapp lite.

Hoppas ni har en bra tisdag.

Kram på er!

Likes

Comments