känner att det kanske är dags att dra igång det här igen, jag har ju ändå inte så mycket annat för mig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Är inne på andra veckan av renoveringen tror jag? Kan de vara tredje.. Blivit väldigt dagblind. Den 5 mars ska köket vara helt klart, skööönt! Den 19 mars ska toaletten vara klart, helst skulle jag vela ha en toalett i lägenheten typ nu.. Men man ska inte grina, det kommer bli så jävla skönt när allt är klart.
Likes

Comments

Helgen sprang iväg som vanligt, Manik kommer vara borta i 5 dagar nu vilket betyder att jag kommer vara själv i 5 dagar. Känns inte direkt jätte bra med tanke på att jag inte känner en kotte här nere.

Men vi får se om jag får energi för att städa och ta bilder på lägenheten.

Likes

Comments

Tjohoo

Jag har sedan länge redan bestämt vad vi ska ha för slags inredning i alla rum.. Eller ja, iallafall toaletten ena sovrummet och tv-rummet.

Det som jag är mest nöjd med är faktiskt tv-rummet än så länge.. (-minus fåtöljerna vi har nu). Det jag tänker mig är mörka färger, skinndetaljer, nitar, silver, döskallar. Otroligt snygg om man frågar mig. Jag älskar ljusstakarna vi har i fönstret med döskallepumlorna.

I sovrummet har vi ljust, mycket glimmer självklart silver här med. Jag ska fixa bilder i helgen och lägga upp här.

I toaletten har vi turkost nu men efter renoveringen vill jag även ha mer rosa och brunt. Tänker hålla mig till tre färger i toaletten, med endast turkosa, rosa och bruna handdukar oså.

Eftersom att vi ska renovera köket och toaletten så kände varken jag eller Manik att det är någon idé att lägga ner energi och pengar på att få det att se snygga ut än, utan det tar vi efter renoveringen i Mars.

Jag kommer lägga upp bilder på lägenheten framförallt för att jag tror att jag har en del släktingar och vänner uppe i Norrland som är nyfikna på att se hur vi bor.


Likes

Comments

Hej!

(Skriver man ens hej?)
Men iallafall, jag flyttade från kalla Norrland till Västra Götaland för lite mer än en månad sen tillsammans med Manik, min pojkvän.
Det börjar äntligen kännas som hemma och nästa vecka ska renoveringen av vår lägenhet börja.. Jippi dålig timing kan jag tycka.

Vi har allting man kan tänkas behöva i vår lägenhet förutom hjärtat i ett hem, en soffa. Vi har letat som tokar men vi tror vi har hittat den perfekta Nevada från Mio. Vi ska vänta med att beställa hem den tills efter renoveringen är klar vilket sker i typ Mars? Känns som en evighet!!

Likes

Comments

Jag tänkte att jag startar en blogg nu när jag bor i en ny stad, börjar ett nytt liv typ.
Men jag har helt glömt bort hur man gör.. Kommer knappt ihåg hur man skriver. Shit det här lär ta ett tag att bli van vid igen.


Likes

Comments