View tracker

Likes

Comments

View tracker

Att resa är för mig ett av den största och viktigaste upplevelserna i livet. Se sig omkring, se världen. Tack vare mina föräldrar har jag redan nu i mina tidiga år redan sett väldigt mycket av världen då de själva har varit väldigt nyfikna, och dessutom väldigt generösa. Jag är supertacksam för detta och dem såklart. Det har verkligen fått mig att inse vad livet är till för!

Dock vet jag att saker och ting i världen faktisk kan kännas riktigt tunga och vara en anledning till att man väljer att inte ge sig ut och upptäcka , men jag tror ändå någonstans på att kämpa för vad man vill, vara medveten om saker och ting- absolut, det är superviktigt- men att ändå kunna slappna av och njuta av SITT liv, för du har ändå bara en chans, oavsett vad.

Så för att hjälpa till att underlätta något i alla fall, så har Rabble.se kommit med en Kortguide för att jämföra olika kreditkort och se vilket som passar dig bäst. Vilka fördelar det finns med respektive, till exempel att man kan samla poäng och/eller få bra försäkringar som exempelvis reseförsäkring, bra va? 😌

Inlägget är i samarbete med Rabble.se
Ha det bäst!
Kisses, E

Likes

Comments

View tracker

Heejsan!

Okej, såå kände bara för att dela med mig av en grej som jag verkligen har stört-fastnat för, och det är att shoppa online. Haha ovanligt, eller hur? Nej men det finns så mycket mer fördelar än att shoppa i fysiska butiker enligt mig. Men den största anledningen för mig personligen är att urvalet är så mycket större och nice:are!

En av mina favorit online-affärer just nu är FashionNova.com. De har så jäkla mycket coola kläder och det är inte särskilt dyrt heller! För ett par veckor sedan gjorde jag en ganska stor order därifrån och blev nöjd med ca 85% av alla plagg, och dem skickade jag tillbaka igen. Har inte fått någon bekräftelse på det, men förhoppningsvis ordnar det sig tillslut.

Så just nu sitter jag och kollar på en ny stor order som jag är riktigt sugen på att beställa, men ba så jäkla svårt eftersom jag har lagt ned så hiiimla mycket pengar det sista på kläder, men vafan, för mycket kläder får man ju aldrig?... Men tänkte visa lite av mina favoriter på min order-lista för tillfället!

<3 

Likes

Comments

​Tjenare 

Utgång med tjejerna i helgen var braa! Älskar dem allihop <3 

Men tänkte att jag ska försöka dra igång här lite mer och dela av mig mer av min vardag. Gäller bara att få till det också haha. Men eftersom jag jobbar en del just så kan det bli lite magert kanske, men vafan man måste börja någonstans ;) 

Ha det bäst!
Kramisar 

Likes

Comments

Hejsaaan

Jag är säker på att ingen har missat vad som hänt det senaste här i sverige, och då snackar jag om den vidriga våldtäkten som utspelade sig i helgen på Bråvalla-festivalen under Zara Larssons uppträdande. Det har gått runt en massa diskussioner på sociala medier om detta, och jag måste säga att jag blir riktigt äckligt förbannad. Att folk (speciellt killar) vågar göra sig själva till offren för denna händelse, istället för att se och stötta denna stackars tjej som faktiskt blivit utsatt. Fyfan alltså. Men jag tänker absolut inte ta upp något mer om detta då flera fina människor redan argumenterat stort för sin (och min) åsikt. Men bara för att ge en bild av vart jag står i frågan så har jag en bild med text här, som jag hämtat från Zara Larssons Twitter. Den var riktigt jävla grym, så därför är den allt jag vill säga om denna händelse.

Men jag samtidigt absolut inte göra denna händelse till något som ska fokusera på flickor, kvinnor och feminism i sig, utan jag vill självklart att det stora fokuset ska ligga på tjejen som faktiskt fick hela sitt liv ärrat på bara en liten stund den dagen. Du är stark och ska veta att du har jättemånga personer bakom dig som finns här och stöttar ❤︎

Kram

Likes

Comments

View tracker

Hello! Guess what time it is!? JO det är nämligen snart 4th of July! Inte för att vi här i Sverige har något med det att göra (förutom all rea vi får ta del av), men fick ändå lite känsla när jag fick hem dessa par skor ;) Så vad tycker ni? Skorna är från nly shoes och jag tycker de är fenomenala. Dessa par ska jag försöka använda riktigt flitigt i sommar. Riktigt härliga!

Likes

Comments

Hej fina blogg!

Wow vad jag redan är imponerad av denna portal! Riktigt smidig och lätthanterad. Tidigare har jag haft bloggar på blogg.se, spotlife och wordpress- och damn vilken skillnad! Där var jag tvungen att alltid googla, kolla på massa youtube klipp för att ändra på det minsta lilla i stort sätt! Nä vet ni vad, jag är nöjd :)

Så idag ville jag dela med mig av min VSCO, en app som jag absolut älskar! Jag använder den dagligen och tycker den är superrolig. Vad VSCO kortfattat är, är en app som man helt enkelt lägger ut bilder, vad som helst! Behöver inte oroa sig över likes, flashigt feed eller bara att bilder ska vara "inspo", som man gör på instagram. Utan jag tar bara en bild, lägger upp den, lägger upp en till, osv! Tycker bara det är riktigt kul att dela med sig av vardagliga bilder och sedan kunna kolla tillbaka, verkligen som ett bildbibliotek. Sedan tycker jag även att det är väldigt roligt att se vänners bilder, då folk ofta lägger ut lite vad som helst :D

SÅ om ni vill följa mig, eller bara kolla in mina bilder så heter jag även elinnchanel där!
Länk --> http://vsco.co/elinnchanel

Kramisar

Likes

Comments

Hejsan hejsan!

Jag är helt ny här på denna blogg och tänkte därför skriva ett inlägg om mig, vem jag är och vad jag gör! Så mitt namn är Elinn och kommer från en liten stad nära Göteborg som heter Trollhättan. Här har jag bott hela mitt liv och kommer göra i åtminstone 2 år framåt. För tillfället går jag första året på gymnasiet och pluggar Ekonomi, och ja- det blir en heel del plugg. På min fritid gillar jag att umgås med vänner samt att träna pass på gymmet och spela volleyboll. Då det för tillfället är sommarlov så jobbar jag även en del! Mina största intressen i livet är mode och makeup. Känns så himla vanligt, men vafan, jag älskar att göra det på mitt sätt och skiter i vad andra tycker om det!

Ja, vad mer ska man säga tro? För övrigt är jag en tjej på 17 år som har stora ambitioner i livet. Jag har 2 äldre systrar, en mamma, en pappa och en super fin lite katt som jag älskar så<3 Jag gillar att presentera mig själv som feminist (och är dessutom väldigt stolt över det) då jag tror väldigt starkt på ett jämställt samhälle samt privatliv!

På instagram heter jag @elinnchanel om ni skulle vilja följa mig där, och se mer bilder ur min vardag!

Jag hoppas ni har fått en liten inblick av vem jag är nu, så hoppas jag vi hörs snart igen.

kramisar

Likes

Comments