View tracker


Nu har jag äntligen kommit hem från Polen och alltså dagarna har verkligen vart så roliga och gått så himla snabbt. Vi fick verkligen se och uppleva så mycket under dessa dagar. Vi var bland annat på Auschwitz-Birkenau, i Saltgruvan och bland dem gamla judiska kvarteren. Även om detta var en studieresa så fick vi även en hel del fritid och den spenderade större delen av klassen på gallerian.

Nu i helgen ska jag bara ta det lugnt och imorgon är det äntligen handbollsmatch. Har ju inte tränat på en vecka så det är saknat. Puss på er
Likes

Comments

Såå himla tråkigt väder ute, hösten är bara bra om det inte regnar

Hej alla!

Helgen har verkligen gått så himla snabbt. På lördagsmorgonen gick jag först ut på promenad med min syster innan jag skulle på handbollsmatch (A-laget som spelade). Efter det gick jag och gymade vilket var superskönt eftersom det är mycket mindre folk på helgen än på vardagarna. Idag (söndag), så spelade jag handboll själv mot Trollhättan. Tyvärr så förlorade vi med två bollar men matchen var sjukt rolig att spela.

Ikväll ska jag bara packa och ta det lugnt eftersom jag och min klass åker till Polen imorgon. /Elin

Likes

Comments

Hej alla!

Idag har det verkligen vart en bra dag. I skolan så bowlade vi efter lunch och när det var klart fick vi sluta. Då gick jag till gymmet och sprang dryga milen vilket var så skönt eftersom det var länge sedan jag sprang så långt.

Till middag åt jag hamburgare och pommes vilket var sjukt gott. Ikväll ska jag bara mysa och kolla film med familjen.      Kram ElinLikes

Comments

Hej alla! I den här bloggen kommer jag skriva mycket om min vardag som består av handboll, kompisar, skola och träning. Hoppas ni kommer gilla det så ses vi i nästa inlägg.


Likes

Comments