Etter en lang og slitsom reise er vi endelig framme i Vietnam. Det tar virkelig på kroppen å sitte på et fly i så mange timer! Vi kom frem til hotellet ca. klokken 11 (lokal tid) og i skrivende stund er klokken 22:11. Dagen idag har bestått av å spise, ligge litt ved bassenget og sove - en lite produktiv dag, med andre ord. Jeg håper jeg våkner opp med mer energi imorgen og at jeg ikke føler meg like jetlagged som jeg gjør nå..

Vi bor på Sherwood residence i Ho Chi Minh byen, og inntrykket mitt av hotellet er veldig bra så langt. Bassenget er kanskje litt lite, men når leilighetene er så fine så går det opp i opp.

Elsker disse sandalene! Kunne dog trengt en liten pedikyr, heh..

Idag er en sånn dag hvor jeg føler meg både feit og stygg, som dessverre gjenspeiler seg i bildene. Derfor blir dette det eneste bildet som var "ok" av meg idag.

Likes

Comments

Ny vlogg - og like klein foran kameraet som vanlig. Jeg syns egentlig det er ganske gøy å vlogge, men med en gang jeg begynner å filme så blir jeg klein og vet ikke hva jeg skal si. Jeg håper dette blir bedre etterhvert!


Nå er det bare noen få dager til jeg drar til vietnam og fy søren som jeg gleder meg. Det skal virkelig bli godt med litt sol og varme nå. Jeg kommer dog til å savne både Uriel og kjæresten veldig mye. Heldigvis vet jeg at begge to vil være her når jeg kommer tilbake igjen, og det hjelper også en del å vite at Uriel er i gode hender mens jeg er borte.

Nå skal slenge i meg litt mat før turen går til stallen og trening i Lier. Hengeren min er fortsatt på reperasjon, så jeg har vært så heldig å få leie hengeren til en vi kjenner så jeg i det minste kommer meg på trening! Jeg betaler jo for hver time uansett om jeg er der eller ei, så det er litt kjipt hvis jeg ikke får dratt..

Jeg håper dere alle får en fin dag videre <3

Likes

Comments

Min snille, flinke svigemor har strikket enda en genser til meg! Den er veldig fin og utrolig god å ha på. Selv har jeg aldri vært spesielt flink til å strikke, så jeg blir like imponert hver gang hun kommer med noe nytt. Nå som det er så kaldt ute så er det aldri feil med varme klær!

Likes

Comments

Hverdag

Jeg er egentlig ikke noe særlig glad i mandager, men nå har det faktisk begynt å snu! Idag startet jeg dagen med frokost og en liten joggetur. Etter det slappet jeg av en stund på sofaen og så på serier med søsteren min før hun dro på ridning.

Og akkurat nåå ser jeg altså slik ut, haha.

Det er ikke noe som er mer digg etter trening enn en god dusj og ansiktsmaske!

Likes

Comments

Det er trist at man nesten ikke kan stole på noen i disse dager. Enten blir man utnyttet til de grader, eller så blir man backstabbet og løyet til rett opp i ansiktet. Jeg kan vel si at det er med god grunn til at jeg i en stor grad forholder meg til gutter og ikke har så mange venninner.

De venninnene jeg har derimot, er for det meste jenter jeg har kjent over lang tid som jeg alltid vet hvor jeg har til enhver tid. Selv om det kan gå en stund mellom hver gang vi sees, så vet jeg at alt vil være som vanlig når vi møtes igjen. Jeg vet at jeg kan stole på de og at de vil meg vel.


Et gammelt bilde av meg og bestevenninnen min. Vi bor ikke nærme hverandre, eller snakker sammen hver dag lenger - men når vi gjør det så er det akkurat som om vi var sammen igår.


Velg vennene dine med omhu - og ta vare på de.

Likes

Comments

Da har jeg klippet sammen noe jeg tror er verdens kleineste og dårligste vlog noen sinne. Jeg klarer jo ikke å snakke foran kameraet?? Ikke ser jeg ut heller, haha. Meeeen samma det, det blåser jeg i.

Jeg fikk dessverre ikke tid til å filme noe fra da vi ankom stevneplassen til vi skulle ri, ettersom vi ikke hadde fulgt med på startlistene og ikke hadde fått med oss at vi begge skulle ri en del tidligere enn vi hadde trodd. Next time, maybee?

Blogg fra stevnet med video kan du lese her, ellers oppsummerer jeg litt i videoen også.

Kanskje jeg skal prøve å begynne å vlogge mer? Kanskje jeg klarer å snakke foran kameraet etterhvert uten å fikle med håret/ta meg selv i ansiktet/stoppe opp når jeg snakker? Hahah uff. Dette var jeg ikke noe god på.

Likes

Comments

Fotografering

You can see the wisdom in his eyes

Ååh, det er så utrolig digg med et nytt objektiv! Mitt nye objektiv er et lett og kompakt Nikon objektiv med en brennevidde på 55-200mm. Autofokusen på objektivet er rask og omtrent lydløs, som er et stort pluss! I tillegg har den bildestabilisator som gjør at det blir enklere å ta bilder i bevegelse. Så langt er jeg veldig fornøyd, og jeg gleder meg til å få testet det ordentlig ut senere. Bildene over er nesten helt uredigerte. Med det andre objektivet mitt måtte jeg alltid etterbehandle bildene ganske mye for at de skulle bli slik jeg ville. Fantastisk, eller hva?

Likes

Comments

Jeg hadde helt glemt hvor mye jeg liker å krølle håret mitt! Jeg tror det er nesten et år siden jeg krøllet håret sist, så det begynner å bli en stund siden. Det tar så mye lengre tid å krølle håret enn å rette det ut, så det er av ren latskap at jeg ikke gjør det oftere, haha.

Åh, det er så deilig med juleferie. Jeg har faktisk fri helt frem til 5 januar, og disse fridagene skal virkelig nytes med masse god mat, familie og venner. Det er jo faktisk ikke så lenge til nyttårsaften heller, som er noe jeg ser frem til.


​<3

Likes

Comments

.. AND A HAPPY NEW YEAR

Hei og god jul!

Jeg håper dere har kost dere masse igår, og at romjulen blir like fin. Jeg har feiret jul sammen med min familie og kjæreste, som alltid er like koselig. I tillegg fikk jeg et nytt objektiv av min kjære i julegave, som var akkurat det jeg ønsket meg. Jeg har fått testet det ut litt idag, og det fungerer veldig bra!

(Bildene i dette innlegget er ikke tatt med det nye objektivet)

Likes

Comments