View tracker

Da har jeg klippet sammen noe jeg tror er verdens kleineste og dårligste vlog noen sinne. Jeg klarer jo ikke å snakke foran kameraet?? Ikke ser jeg ut heller, haha. Meeeen samma det, det blåser jeg i.

Jeg fikk dessverre ikke tid til å filme noe fra da vi ankom stevneplassen til vi skulle ri, ettersom vi ikke hadde fulgt med på startlistene og ikke hadde fått med oss at vi begge skulle ri en del tidligere enn vi hadde trodd. Next time, maybee?

Blogg fra stevnet med video kan du lese her, ellers oppsummerer jeg litt i videoen også.

Kanskje jeg skal prøve å begynne å vlogge mer? Kanskje jeg klarer å snakke foran kameraet etterhvert uten å fikle med håret/ta meg selv i ansiktet/stoppe opp når jeg snakker? Hahah uff. Dette var jeg ikke noe god på.

Likes

Comments

Fotografering

You can see the wisdom in his eyes

Ååh, det er så utrolig digg med et nytt objektiv! Mitt nye objektiv er et lett og kompakt Nikon objektiv med en brennevidde på 55-200mm. Autofokusen på objektivet er rask og omtrent lydløs, som er et stort pluss! I tillegg har den bildestabilisator som gjør at det blir enklere å ta bilder i bevegelse. Så langt er jeg veldig fornøyd, og jeg gleder meg til å få testet det ordentlig ut senere. Bildene over er nesten helt uredigerte. Med det andre objektivet mitt måtte jeg alltid etterbehandle bildene ganske mye for at de skulle bli slik jeg ville. Fantastisk, eller hva?

Likes

Comments

Jeg hadde helt glemt hvor mye jeg liker å krølle håret mitt! Jeg tror det er nesten et år siden jeg krøllet håret sist, så det begynner å bli en stund siden. Det tar så mye lengre tid å krølle håret enn å rette det ut, så det er av ren latskap at jeg ikke gjør det oftere, haha.

Åh, det er så deilig med juleferie. Jeg har faktisk fri helt frem til 5 januar, og disse fridagene skal virkelig nytes med masse god mat, familie og venner. Det er jo faktisk ikke så lenge til nyttårsaften heller, som er noe jeg ser frem til.


​<3

Likes

Comments

.. AND A HAPPY NEW YEAR

Hei og god jul!

Jeg håper dere har kost dere masse igår, og at romjulen blir like fin. Jeg har feiret jul sammen med min familie og kjæreste, som alltid er like koselig. I tillegg fikk jeg et nytt objektiv av min kjære i julegave, som var akkurat det jeg ønsket meg. Jeg har fått testet det ut litt idag, og det fungerer veldig bra!

(Bildene i dette innlegget er ikke tatt med det nye objektivet)

Likes

Comments

Jeg har fulgt bloggen til Sophie Elise helt fra begynnelsen, og var ikke sen med å kjøpe boken hennes da den kom ut. Av alle bloggerne i blogg-Norge så må hun være min favoritt. Hun skriver utrolig bra og bloggen hennes har alltid vært spennende å lese. Hun forteller en brutal sannhet om et mobbeoffer fra Harstad som ikke kunne gå ut døren uten tre bh'er, masse brunkrem, to lag med vippeextensions og en haug med clip-on extensions. Bloggen blir hennes utvei. Et perfekt liv på nettet, selv om hun i virkeligheten slet med både angst og selvskading.

Boken hennes var akkurat slik jeg forventet forventet - velskrevet, spennende og brutalt ærlig.

Har du lest "Forbilde"?

Likes

Comments

THE MOST BEAUTIFUL OF THEM ALL

Jeg knipset et par bilder av Izzie her om dagen! Selv om hun ikke sitter stille mer enn to sekunder av gangen, så tar hun seg godt ut på bilder. Hun er en bengal - en utrolig sær og vakker rase. Hun er virkelig noe for seg selv.

Hva syns du om bildene?

Likes

Comments

VIETNAM HERE I COME

Etter mye frem og tilbake, så er det bestemt at jeg skal bli med familien min til Vietnam på ferie i to uker. Så om to måneder vil jeg befinne meg i Ho Chi Minh på et flott leilighetshotell! Åh, det gleder jeg meg til. Jeg har aldri vært i Vietnam før, så det blir spennende å se hva dette landet har å tilby. Det eneste jeg gruer meg til, er å være borte fra kjæresten og hesten så lenge. Heldigvis så vil de begge være her når jeg kommer tilbake!

Har du vært i Vietnam før?

Likes

Comments

Hei og god helg!

Tenk, nå er det en uke til julaften! Tiden går skremmende fort. Det føles ut som det akkurat var slutt på sommeren! Jeg har fri hele jula, noe som skal bli utrolig deilig nå som jeg har jobbet endel i det siste. Jeg elsker å kunne tilbringe tid sammen med familien og kjæresten under jula, og det at flere av vennene mine som studerer langt borte kommer hjem gjør ikke at jeg gleder meg mindre akkurat. Det skal bli godt å se alle igjen!


Her om dagen så bestilte jeg en ny pakke fra Kylie Cosmetics. Jeg gleder meg veldig til det kommer, og krysser fingrene for at jeg har fått den i postkassa før jul. En liten julegave fra meg selv til meg selv, hihi. Pakken jeg kjøpte heter "fan favorites bundle" som inneholder litt forskjellig. I tillegg så var den på salg, så lommeboken min fikk slippe å lide så mye denne gangen.


Nå skal jeg bruke resten av kvelden til å slappe av, og lade opp til en ny dagvakt imorgen. Jobbhelgene går alltid så utrolig fort!

Likes

Comments

For godt til å være sant, tenker du kanskje. Jorgobè The Original Peel Off Mask er en dyptrensende ansiktsmaske som lover at den skal åpne porene og trekke ut urenhetene i huden. Jeg har ofte uren hud, og i helgen bestemte jeg meg for å kjøpe denne masken for å teste den ut. Det kan jo ikke skade å prøve, eller hva?


Allerede etter første gangen jeg brukte den kunne jeg se forskjell. Jeg kunne se alt smuss som masken hadde fått med seg da jeg tok den av, og huden min var utrolig myk etterpå. Dette er absolutt noe jeg kommer til å fortsette å bruke!


Beklager for den utrolig dårlige kvaliteten på bildene idag. Hater når bildene blir overeksponerte og kornete, uff..

Du kan finne produktet ved å klikke på bildet! Akkurat nå så er det 15% avslag på ansiktsmasken på vita, så den koster kun 199,-

Har du prøvd denne masken før?

Likes

Comments