Att ta mig tid för en härlig frukoststund på morgonen kan forma hela min dag. Dels är frukosten nödvändig för att min energi ska ligga på en bra nivå, men det är också viktigt för mig att faktiskt ta mig tid för att unna mig en lugn stund på morgonen för att få en bra start på dagen. Det värsta jag vet är att starta dagen med att stressa. Jag försöker hitta mina knep för att minska stressen i min vardag (som dessutom förekommer en gnutta för mycket).

Min frukost idag bestod av kvarg med vaniljsmak toppat med Paulúns müsli och hackade hassel- och cashewnötter och en clementin. Till det drack jag en stor kopp grönt te och ett glas vatten.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

"LES MILLS GRIT™ Strength is a 30-minute high-intensity interval training (HIIT) workout, designed to improve strength and build lean muscle. This workout uses barbell, weight plate and body weight exercises to blast all major muscle groups. LES MILLS GRIT Strength takes cutting edge HIIT and combines it with powerful music and inspirational coaches who will be down on the floor with you, motivating you to go harder to get fit, fast."

Kort och gott vad jag precis är hemkommen från - ett av mina personliga favoritpass: GRIT strength! Älskar hur högintensivt och effektivt detta pass verkligen är. För den som inte testat någon GRIT klass än, testa!

Likes

Comments

Äntligen en kväll ledig för att tillägna till vad jag verkligen har lust för. Utan stress, måsten eller krav. Jag valde att prioritera den helt för mig själv. Vanligtvis är jag den som aldrig trivs särskilt mycket utan sällskap, sysslor eller planer. Men när jag väl tar mig tid för att bara vara jag, med det som ger mig ro och välmående, märker jag hur underskattat det är.

​​Bläddrade runt bland de bloggar jag följer och fick mig ett infall till att prova själv igen. Jag har tidigare haft ett flertal bloggar, officiella som icke-officiella, och det har alltid känts både roligt och bra för mig att dela med mig av mitt liv på flera olika plan. Till stor del handlar det ofta om min inte så speciella vardag, som nästan alltid inkluderar träning, jobb och härligheter med min pojkvän och mina vänner. Men jag älskar även att få skriva om tankar, funderingar och känslor jag bär på. Dock har jag aldrig tidigare bloggat på någon annan portal än Blogg.se, så jag är nu mycket förväntansfull inför mitt framtida bloggande på Nouw!

Likes

Comments