Glömde helt av att skriva något igår, jag hade fullt upp hela dagen trots lov. Först hade jag läkarbesök och det gick bra , väldigt bra ! Sen träffade jag upp Julia och vi åt lunch och tittade i affärer, supermysigt!

Senare på kvällen kom Fredrika och vi (jag ) bakade chokladbollar, hur gott ?? En väldigt bra dag var det !

Likes

Comments

vardag

Min måndag än så länge, var på stan med mamma! Vi åt lunch på güntherska, mamma åt en jättegod fiskgryta jag en hamburgare med chipotle och sötpotatis-pommes!!! Köpte en bh och strumpor också haha, bra shopping lol!

Nu ligger jag och kollar på John tucker must die och har glömt bort hur bra den är? Nu ska jag fortsätta

Likes

Comments

Vincent och Valentin
Är mina favoritnamn since forever, gissa vad mina framtida barn ska heta ;)

Jag har brutalt mycket katastrof tankar                                                                                                              planerar hur jag ska fly från diverse saker, vem som ska berätta för mina föräldrar om jag skulle va med i en olycka och dö... osv.


På mitt senaste prov la jag 5 minuter åt att skriva mitt namn
Klarar inte av att de är fult, detta resulterar i att jag skriver om mitt namn på allt cirka 3-10 gånger, borde försöka vänja mig av då de börjar likna lite tvång

Jag har en hyper mega jätte ovanlig hudsjukdom
Som tur är inte är farlig, den kan vara det men min va godartad. Vet nästan ingenting om den pga att sannolikheten att en får den är 1/1000 000.det finns därav nästan ingen tillgänglig information varken på sjukhuset eller på internet

Jag älskar dokumentärer
Både film och ljudformat !!!! Det har varit Bästa ångest lindraren för mig !

Jag gick på simhopp när jag var mindre ?
Under en kort period började jag på simhopp, jag blev faktiskt ganska duktig snabbt

Jag har gröna ögon
Det framkommer inte alltid jättetydligt men de är grööööna

När jag blir nervös
Så kan jag kräkas, hela magen vänder sig och jag mår jätteilla

Ingen normal människa äter så mycket riskakor som jag
Godaste, äter flera paket i veckan av havssalt och chia riskakor

Likes

Comments

​Vaknade av bankande ljud och gick ut i köket, Det var Linnea som knäckte ägg. hon höll på att göra frukost och hade köpt massa gott!! det var vääääldigt länge sen jag åt en sån ordentlig frukost faktiskt och det var verkligen gott för första gången på länge !

idag har jag absolut inga planer än så länge, är väldigt rastlös och tycker faktiskt inte om lov sådär jättemycket, eller jo att vara ledig och slippa skolarbete (vilket jag ändå inte gör lol) men jag blir så rastlös och får så otroligt mycket ångest. men jag måste tillåta mig själv att inte göra något. Jag skriver alltid "to do list" men ska försöka att inte göra det faktiskt, för att vara ledig ska inte handla om att vara så produktiv och bara bocka av saker på en lista. plugget ska jag småstarta med imorgon men idag får jag välja precis vad jag ska göra! vi hörs senare 

Likes

Comments"Det har alltid varit du som har frågat, inte för att jag inte vill utan för att det bara blivit så att de är du som gör det"

"Men ibland vill man bara att någon Annan ska ta tag i det och fråga, för varje gång man undrar om någon vill ses så känner man sig jobbig. För det känns som att den andre inte vill ha kontakten. Jag orkar inte vara den som för det mesta måste ta tag i det.

För i tider jag inte har orken att styra upp något blir jag så fruktansvärt ensam, men då får jag vara det. För känslan av att vara oviktig och oprioriterad är värre än känslan av ensamhet."

December 2015
Men idag känns det likadant..

Likes

Comments

Mötet gick bra, efter en liten panikartad situation enbart från mitt håll så blev det bra.

Åkte hem och åt middag sen tog jag bussen tillbaka till Uppsala för att åka till julia. Vi gjorde absolut ingenting men det är lika mysigt ändå,Nu är jag så trött och så kall så vi får se om jag klarar mig hem

Likes

Comments

vardag

Godmorgon (-god)

Vaknade med ångest, tjoho! Lyckades ta mig till duschen och nu känns det lite bättre. Idag är planen att genomföra min ganska korta skoldag och sen ska jag till ett företag och se om det är något för mig inför min praktik/jobbskuggning men det blir säkert jättebra. Jag förstår dock inte varför jag blir så löjligt nervös inför sånna här saker ? Det finns inget att vara nervös över kan man ju tycka:/

Nu ska jag fortsätta göra mig iordning och om en timme ta bussen till skolan, sen får ju jag faktiskt lov idag så det är bara att bita ihop och inte låta ångesten förstöra min dag.

Likes

Comments

Det blev en väldigt kort dag, började 9 och fick sluta 11:40 pågrund av att två lektioner blev inställda varav en var den jag skulle ha prov på! Skönt förutom att de blir efter lovet som jag redan har tillräckligt med plugg för att fylla 2 gånger om :/ känns som att vi har väldigt mycket tills efter lovet men det blir ett senare problem.

Nu ska jag napa(?) och skriva klart en matte artikel (???) Oklaraste

Likes

Comments