Hej! Denna vecka har det varit så varmt och skönt ute, nästan 25 grader och sol varje dag. Och självklart har jag jobbat. men det har varit okej ändå, vi har suttit på balkongen på lunch och raster så nog har vi överlevt ändå. Nu går flera snart på semester och jag längtar själv så mycket till min! Ska bli så himla himla skönt. Funderar på att boka en resa i augusti med någon vän, så jag har npgot att se fram emot. Fast äh, ser fram emot allt med sommaren, förutom att lämna alla mina fina kollegor jag spenderat senaste året med. Men men, ska bli härligt att börja plugga också. Det ska ju ändå ske någon gång...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! idag är jag faktiskt riktigt glad. Solen har varit framme hela eftermiddagen så jag och Niila har fått till två långa, fina promenader. Har även hunnit med en sväng till mormor och jeansjackan har fått göra premiär för  året. Mår så bra av att hinna få en dos av sol om dagarna! Sedan är jag faktuskt glad att det drog ihop sig nu framåt kvällen så jag kan ligga i soffan hela kvällen med gott samvete. När Oliver slutar jobbet, vilket är strax, ska vi åka och hämta ut vår köksfläkt som äntligen kommit. Är less på att köksprojektet går segt, men nu så. Snart kan vi laga mat ordentligt!

Likes

Comments

I skrivande stund är det lördag kväll och jag har precis ätit middag. Dagen har varit lugn och skön. Har bara städat, tvättat oh taget ett par promenader med vovven. Beställt kläder har jag också hunnit med hihi, men det var lång leverans (10 dagar!!) så ska väl inte vara för uppspelt än. Jobbveckan som varit har varit helt okej, men på kvällstid har jag inte kunnat slappna av för har träffat vänner, varit ute och sprungit och fixat och donat hemma. Bara kul saker men känner att min kropp inte är helt van att hålla igång utan vila. Igår firade jag helg med middag på sushibar med Linnea och sedan basket på det. Alltid lika härlig stämning i LEA när det är finalmatcher. Och tjejerna vann så det var ju ett stort plus med kvällen!! Har väl inga direkta planer för morgondagen men hade tänkt följa mamma på auktion om hon ska dit, vill hitta några nya saker hit hem och har redan kikat på några jag är intresserad av. Det blir nog fint!


Likes

Comments

Tisdag och återigen inne i en jobbvecka på fem dagar. Efter sex dagars ledighet känner jag mig fräsch och utvilad. Eller ja, utvilad i huvudet i alla fall. Vi har renoverat köket, och det blir så snyggt!
Innan det var vi i Ammarnäs i ett par dagar, det vet mysigt. Vi gjorde inget speciellt​ förutom små utflykter och promenader, men det var bra uppladdning inför byggandet.

Nu hoppas jag denna vecka ska flyta på, så är det snart helg igen. Wihoo

Likes

Comments

Fick helt oväntat blommor här om dagen av min älskade pojke, tyckte det var så gulligt. Passar ju jättefint såhär till påsk!

Vi firade dessutom två år måndags, herre jisses vad tiden gått fort. Fast när jag tänker tillbaka så har vi hunnit med en hel del ändå. För ett år sedan bodde vi båda hemma, gick skola och flängde runt hos varandra dag ut och in, och nu är vi sambos och har jobb och hund. Tänk, det är rätt bra jobbat ändå!

Likes

Comments

älskade Rutvik

Jag älskar min by. Är så glad att jag flyttade härifrån för 6 år sedan för att sedan få flytta tillbaka och se den med andra ögon. Ni ser ju på bilderna hur vackert det är, och att vi har denna fina äng med skoterspår mindre än hundra meter från huset? Här har jag promenerat nästan varje vecka sedan snön lagt sig. Att jag som tjugoåring har fått möjligheten att bo i en by(inte vilken by som helst heller) och i egen lägenhet på över hundra kvadratmeter är jag så tacksam över. Och att vi kan ha hund är ännu mer fantastiskt. Hade det inte varit för hunden hade vi nog aldrig upplevt byn på detta sätt och faktiskt kommit ut i naturen.
Är fascinerad över att vi lyckats få ihop det när Niila var liten valpis, med jobb osv. Det har inte varit lätt att pussla och har gråtit ibland för att det varit så tufft, men vi har lyckats. Och eftersom jag ändå planerat att studera här i Luleå i ett par år så ser allt ut att lösa sig fint. Är så tacksam för allt i livet idag haha, är bara en bra dag helt enkelt.

Likes

Comments

Hej! och välkommen hit!
Jag tänker att jag skulle återgå till bloggvärlden igen. Eller ja, i alla fall försöka återgå. Mitt liv ser i det stora hela väldigt annorlunda ut från då jag tidigare bloggade. Nu med jobb, och lediga kvällar och helger kommer jag att ha betydligt mer tid för det än den tid då skola, varvades med träningar, matcher och plugg.
Tycker det är härligt att ha någonstans att skriva av mig också, samtidigt som en blogg hjälper minnet att pussla ihop bitar från olika dagar.
Jag ser fram emot detta, det ska bli kul!

Likes

Comments