Header

Så har ännu ett år gått, alldeles för fort! Jag har försökt att tänka vad som har varit höjdpunkterna detta år, men inte jättemycket har hänt eftersom jag går i skolan och inte gör mycket annat. En av de absoluta höjdpunkterna måste iallafall varit att åka till Orlando och se the Pretty Reckless uppträda, det var riktigt bra! Något annat som varit roligt är att jag blivit bättre på att sminka, ett nyupptäckt intresse. Hälsa på hemma i Sverige och rida är också höjdpunkter såklart.

Andra saker som hänt som är roligt är att jag blivit gratulerad av rektorn på Eastern Florida State College för min akademiska framgång, jag har också blivit inbjuden till Phi Theta Kappa Honor Society, och jag har fått ett stipendium. Jag har också lyckats uppnå en av mina mål för 2016, att få alla A i skolan.

HÄR var mina mål för 2016, och jag har bara lyckats med ett av fyra, att få alla A i skolan. Skolåret har gått bättre än jag någonsin vågat hoppats på och jag hoppas att 2017 kan bli lika bra på det planet och många fler!

Här är mina mål för 2017 😄

2017

Skriva klart min bok

I början av december 2016 började jag skriva en bok. Under 2017 vill jag få den klar och publicerad!

♥ Lära mig ett nytt språk

Jag som alltid trott att jag varit dålig på språk - nu studerar jag på engelska och uppnår väldigt bra resultat. Nu är jag sugen på att lära mig fler språk. Franska eller ryska kanske?

Besöka ett nytt land

Jag vill också besöka ett land jag aldrig varit i innan. England, Frankrike och Italien lockar! Någon av dem kanske?

♥ Slutföra skolan

I slutet av nästa år, december, är mina studier i USA tänkt att bli slutförda.

♥ Få alla A i skolan

Vågar jag ta med denna för andra året i rad? Jag kan alltid hoppas på lika mycket framgång i studierna, men det kommer bli svårare och svårare nu när jag närmar mig slutet, men jag ska göra mitt bästa!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments