Header

Så har ännu ett år gått, alldeles för fort! Jag har försökt att tänka vad som har varit höjdpunkterna detta år, men inte jättemycket har hänt eftersom jag går i skolan och inte gör mycket annat. En av de absoluta höjdpunkterna måste iallafall varit att åka till Orlando och se the Pretty Reckless uppträda, det var riktigt bra! Något annat som varit roligt är att jag blivit bättre på att sminka, ett nyupptäckt intresse. Hälsa på hemma i Sverige och rida är också höjdpunkter såklart.

Andra saker som hänt som är roligt är att jag blivit gratulerad av rektorn på Eastern Florida State College för min akademiska framgång, jag har också blivit inbjuden till Phi Theta Kappa Honor Society, och jag har fått ett stipendium. Jag har också lyckats uppnå en av mina mål för 2016, att få alla A i skolan.

HÄR var mina mål för 2016, och jag har bara lyckats med ett av fyra, att få alla A i skolan. Skolåret har gått bättre än jag någonsin vågat hoppats på och jag hoppas att 2017 kan bli lika bra på det planet och många fler!

Här är mina mål för 2017 😄

2017

Skriva klart min bok

I början av december 2016 började jag skriva en bok. Under 2017 vill jag få den klar och publicerad!

♥ Lära mig ett nytt språk

Jag som alltid trott att jag varit dålig på språk - nu studerar jag på engelska och uppnår väldigt bra resultat. Nu är jag sugen på att lära mig fler språk. Franska eller ryska kanske?

Besöka ett nytt land

Jag vill också besöka ett land jag aldrig varit i innan. England, Frankrike och Italien lockar! Någon av dem kanske?

♥ Slutföra skolan

I slutet av nästa år, december, är mina studier i USA tänkt att bli slutförda.

♥ Få alla A i skolan

Vågar jag ta med denna för andra året i rad? Jag kan alltid hoppas på lika mycket framgång i studierna, men det kommer bli svårare och svårare nu när jag närmar mig slutet, men jag ska göra mitt bästa!

Likes

Comments

Nu över Spring Break har jag varit hemma i Sverige för första gången på åtta månder och det känns jättebra! Tyvärr har jag varit sjuk hela vägen, planet är alltid så kallt, och imorgon åker jag till Florida igen och då gissar jag på att jag blir ännu mer sjuk igen. Även fast jag bara varit här i 1,5 vecka så känns det som jag hunnit med en del saker.
Jag har hunnit träffa båda mina hästar, rida, varit på Göteborg Horse Show och varit med kompisar!

Over Spring Break, I been in Sweden for the first time in eight months and it feels good! Unfortunately I been sick the whole time, the plane was so cold, and tomorrow Im leaving for Florida again, so Im guessing Im going to be more sick again. Even though I only been here for 1,5 week, it feels like I been doing a lot of things.
I been seeing both my horses, I been riding, been on Gothenburg Horse Show, and been with friends!

Likes

Comments

Idag gick jag och min pojkvän till stranden efter skolan. Det är Spring Break nu! Det var ganska bra väder och många folk på stranden. Detta är första delen av bildern, och del två kommer imorgon. Jag gör alltid så konstiga miner på alla bilder haha. 
På lördag åker jag hem till Sverige i en och en halv vecka. Det kommer bli så kul! 

Today, me and my boyfriend went to the beach after school. It is Spring Break now! It was pretty nice weather and a lot of people on the beach. This is part one of the pictures, and part two comes up tomorrow. I always do funny faces in pictures, lol.
And on Saturday, Im going home to Sweden for one and a half week. It will be great!

Likes

Comments

Jag gillar att gå till dammen som ligger nära vårt hus med min hund, ungefär en timme innan solnedgången. Jag tar alltid med mig min kamera  och tar bilder på min hund och andra saker omkring. Det är så tyst, jag gillar det. Mer bilder kommer!  

I like walking over to the pond that's located close to our house with my dog, just around an hour before the sun goes down. I always bring my camera and take pictures of my dog and everything around. It is so quiet around, and I just love it. More pictures to come!

Likes

Comments