Vintern har nog kommit på riktigt, iallafall i delar av landet. I Stockholm igår så var det kaos pågrund av snön, detta kaos har fortsatt även idag läste jag. Hoppas att vi får se lite mer av denna snö även i Norrköping. Tycker det är så mysigt, blir ju även mycket ljusare under eftermiddagen när det annars blir så mörkt. Tog en längre skogspromenad under förmiddagen, nu ska jag försöka få lite annat gjort, städa lite och senare hämta min lillasyster i skolan.En dag i stallet förra veckan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Therese Lindgren är absolut en av mina förebilder, hon är så otroligt duktig och smart! Hennes bok som precis kommit ut på marknaden är så väl skriven och fin. Känner så igen mig i vissa delar av boken, har läst delar av boken men även lyssnat på delar. Föredrar att lyssna på denna bok faktisk.

Likes

Comments

Under eftermiddagen åkte jag tillsammans med mamma och lillebror till Linköping. Egentligen för att min lillebror som är helt tokig i Pokemon Go skulle spela lite i dessa miljöer, då han hade fått nys om att Linköping helt klart var en bättre Pokemon Go stad än Norrköping, vilket helt klart var sant. Men när vi ändå var där så kikade vi in på Åhlens. Där hittade jag en hel del fin inredning. Slog till på ett marmorfat och två ljus från Yankee Candle.


Likes

Comments

Kan verkligen rekommendera denna ansiktsmask. Den är absolut en av mina favoriter, helt klart!

Likes

Comments

Gårdagen spenderades på Kolmården tillsammans med mamma och lillebror. De anordnar denna vecka ett evenemang vid namn " Halloween på Kolmården".
Som verkligen var hur bra uppstyrt som helst och verkade vara så uppskattat. Personalen på Kolmården djurvårdare/ aktivitetsvärdar är så otroligt kompetenta, dom gör det allra bästa för djuren och för oss besökare!

Likes

Comments

Under gårdagen så befann jag mig i Stockholm med Marielle. Vi besökte Stockholms slott och gick på utställningen "Kungliga brudklänningar" vilket var hur fint som helst. Klänningarna är riktiga konstverk! Vi åt middag på Vapiano, första gången för mig där, och det var verkligen så gott som jag förväntat mig! Rekommenderar det verkligen.


Likes

Comments