Som jag längtar till sommaren när jag ser dessa bilder under.
Vi brukar spendera några veckor av sommaren i Västervik, vilket jag verkligen tycker om! Mormor har även ett hus i Dalarna som jag älskar att vara i under sommaren, även under vintern är det underbart.

Västervik

Likes

Comments

Idag har jag bara varit hemma, har fått en hel del skolarbete gjort. Har även tagit tag i och fått insikt i vad jag ska göra efter studenten. Har skjutit det framför mig så länge nu, men nu är jag på god väg till något bra! '

Nu ska jag lägga undan dator / mobil och kolla på Djurskyddarna på 4:an.
Imorgon ska jag ta tag i matteplugg och få ut det sista utav sjukdom som finns i kroppen för att jag ska kunna gå till skolan på Onsdag.

Likes

Comments

I helgen går ju Melodifestivalens final av stapeln. Finns så många bra bidrag med detta år. Men jag tror att det kommer stå mellan Fans, Robin och Molly. Jag kommer att rösta några extra gånger på Robin tror jag. Vem tycker ni ska få representera Sverige i Maj ?

​Frans / Robin / Molly

Likes

Comments

I Juni tar jag studenten!
Som jag längtat/längtar och nu är det bara några få månader kvar!
Nu står inbjudningen på tur, har inte riktigt bestämt mig för vilken jag vill använda mig av.
Det lutar åt den nedersta.

Likes

Comments

Något jag verkligen tycker är viktigt är vardagsmotion. Att komma ut 30 minuter om dagen försöker jag alltid att göra.
Löpning tycker jag dock inte är så speciellt kul, men det vill jag bli bättre på och då tror jag att det blir roligare! 
Längdskidor är något av det roligaste jag vet, inte det lättaste att åka under sommar halvåret dock. Men då finns det rullskidor som är riktigt kul det med!

Likes

Comments

Det har relativt nyligen öppnat en resturang här i Norrköping! PINCHOS! Kan börja med att säga att det är en ny favorit för mig! Finns inget dåligt att säga, maten är toppen, personalen kunnig och hur trevlig som helst, det ligger jätte bra. Ja verkligen tummen upp för denna "app resturang" för det kan man väl säga att det är. Man beställer via appen, man får en notis ,man hämtar maten/drycken. 👍
Helt klart 5 stjärnor!

🌟🌟🌟🌟🌟

Pinchos, lägg det namnet på minnet!

Likes

Comments

Så var ännu en vecka passerad, en vecka närmre studenten. Det har varit en relativt bra vecka som innehållit allt ifrån ett vårdcentral besök till 40års firande.
I torsdags var jag då hos vårdcentralen och fick konstaterat att jag gått och burit på halsfluss och öroninflammation, fick penicillin utskrivet och redan nu mår jag mycket bättre. I lördags så var familjen på 40års firande av en nära vän till familjen, det var riktigt trevligt. Var där hela kvällen kom hem väldigt trött och sliten vid 00.00 då jag inte var riktigt frisk, så somnade ganska direkt. Idag har jag bara tagit det lugnt och kurerat mig så mycket jag kunnat, Vasaloppet har varit på, på vår tv en stor del av dagen, de som genomför det loppet är så starka. Det är ju faktiskt 9 mil som de ska ta sig igenom!
Är väldigt sugen på att ställa upp på tjejvasan eller halvvasan nästa år! Det är ett mål!


På vårdcentralen / Studentmössan som kom i veckan

Likes

Comments