Idag har jag faktiskt haft mitt körkort ett helt år, kommer så väl ihåg hur nervös jag var den där onsdagsmorgonen förra året. Slet som ett djur med det där körkortet är så stolt över mig själv som fixade det på första försöket både uppkörningen och teoriprovet!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Och så var det helg igen! Tycker dagarna bara springer iväg, tror jag inte är ensam om att känna denna känsla? Denna helg skall jag spendera med familjemedlemmar bara, idag skall jag till min pappas kusin tillsammans med farmor och hennes syster, ska bli så mysigt att spendera tid med dem.

Förresten så har det ju verkligen slagit om till höst på riktigt, vilket jag tycker är så härligt. Har de senaste kvällarna tänt så mycket ljus vilket jag älskar. Vintern är helt klart min favorit årstid men hösten ligger inte alls långt ifrån!

Likes

Comments

Tisdagkväll och jag mår väldigt bra, hur mår ni? 
Min vecka har startat helt okej, varit ute på två lite längre löprundor, vilket min kropp verkligen tycker om. Imorgon har jag en lektion vid 08.15 så hade tänkt att ställa klockan 30 minuter tidigare än vanligt för att gå ut på en kort promenad. Vet att jag kommer att bli mycket piggare av det senare under dagen! 
Nu hade jag tänkt att kolla på ett avsnitt av Dicte. Gillar verkligen den serien, om ni inte sett den tycker jag att ni skall kika in på tv4s hemsida och ge iallafall ett avsnitt en chans. 

Hoppas nu får en supermysig kväll, kram på er! 

Likes

Comments

Dessa två låtar spelas ofta från mina hörlurar/högtalare.

Likes

Comments

Hej på er! Är allt bra med er? Med mig är allt toppen!
Det är fredag och jag har en nästan helt oplanerad helg framför mig, eller nej. Idag och morgondagen är oplanerade. På söndag så ska jag besöka Kolmården tillsammans med Marielle, vilket jag verkligen ser fram emot.

Hade tänkt att ge mig ut i blåsten och riva av ett löppass lite senare under eftermiddagen. Får se hur det blir med det, nu ska jag iallafall försöka få lite skolarbete gjort, skulle vara skönt att ha det gjort innan helgen så slipper jag känna på söndagkväll att ja borde plugga då!


Kolmården / Parken Zoo / Stockholm
Tre bilder från förra helgen.

Likes

Comments

Hej alla fina! Under vekan har jag befunnit mig i Skåne närmare bestämt Falsterbo, Skanör och Falsterbo Horse Show som gått av stapeln. Årets bästa vecka.
Stannade även till i Båstad på vägen hem, det är så fint där!

Likes

Comments

Parfymen från Ralph Lauren är just nu min absoluta favorit. Har den både i 100ml och den flaskan som innehåller 30ml, för att lättare kunna ha med i väskan. Den andra parfymen byter jag dock av med ganska ofta, den doftar väldigt gott den med!

Likes

Comments